Avataan 126 päivän päästä
0
Avataan 126 päivän päästä

Hinnasto

Hanki tuotteet heti verkkokaupastamme.

 

Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton.

Lisäinfoa tuotteesta saat viemällä kursorin tuotteen nimen päälle tai klikkaamalla tuotetta.

 

HINNAT VERKKOKAUPASTA OSTETTAESSA
Tuote Hinta
Lahjakortti vuodelle 2015 35 €
LAHJAKORTTI VUODELLE 2015 VERKKOKAUPASTA

Lahjakortin voi vaihtaa Hupirannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteiltä, jotka sijaitsevat keskikentällä Vekkulaa vastapäätä. Lahjakortti tulee vaihtaa Hupirannekkeeseen kesäkauden 2015 aikana. Hupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Hupiranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2015. Tuotteen hinta on voimassa toistaiseksi.

Tuplahupi vuodelle 2015 43 €
TUPLAHUPI VUODELLE 2015 VERKKOKAUPASTA

Tuplahupi sisältää lahjakortin Linnanmäelle vuodelle 2015 sekä sisäänpääsyn Merimaailma SEA LIFEen. SEA LIFEn sisäänpääsylippu on voimassa 31.5.2015 saakka ja Linnanmäen lahjakortin voi vaihtaa Hupirannekkeeseen kesäkauden 2015 aikana Linnanmäen lipunmyynnissä. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Tuotteen hinta on voimassa toistaiseksi.

 

 

Tuotteiden voimassaoloajat
Verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat voimassa kesäkaudella 2015, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.

Turvarajat
Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.

Lapsen huoltajat laitteilla
Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Ryhmille
Teemme mielellämme vähintään 20 hengen ryhmille erillisen tarjouksen lipputuotteista Linnanmäen myyntipalvelusta: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja yritys- ja ryhmälipuista yrityssivuilta tästä.

Maksuvälineet huvipuistossa
Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, OK, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä. Lisätietoa sirukortista saat omasta pankistasi.

Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri- liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri- liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.

Muutokset
Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.