Hinnasto

Voit ostaa lipputuotteita myös heti verkkokaupastamme.

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton.

HINNAT 2016 LINNANMÄELTÄ OSTETTAESSA
 
Tuote Hinta
Ranneke 39 € 

RANNEKE

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2016 (22.10.2016 asti). Hinta on voimassa 23.4.-28.8.2016.

Ranneke, syksy 37 € 

RANNEKE, syksy

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan syksyllä 2016 (22.10.2016 asti). Hinta on voimassa 29.8.-22.10.2016.

Sarjalippu (sis. 6 laitelippua) 36 €

SARJALIPPU

Sarjalippu sisältää kuusi laitelippua. Yhdellä laitelipulla pääsee yhteen huvipuistolaitteiseen pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Sarjalippu on voimassa kesäkauden 2016, 22.10.2016 saakka.

Iltaranneke 30 €

ILTARANNEKE

Iltaranneke on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltarannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Iltarannekkeen myynti aloitetaan Linnanmäellä kolme tuntia ennen huvipuiston sulkemista.

(Iltaranneke on poikkeuksellisesti voimassa la 22.10.2016 ilotulituksesta johtuen jo klo 18 alkaen)

Laitelippu 8 €
LAITELIPPU

Yksi lippu per laite. Laitelippu on voimassa kesäkaudella 2016, 22.10.2016 saakka.

Kombo 19 €
KOMBO

Sisältää kaksi laitelippua ja kaksi pelilippua. Laitelipuilla voi hurvitella Linnanmäen laitteissa pituus- ja turvarajat huomioiden. Peliliput käyvät kaikkiin peleihin Tombolaa lukuun ottamatta. Laite- ja peliliput ovat voimassa kesäkauden 2016, 22.10.2016 saakka.

Rannekkeen päivitys 10 €
RANNEKKEEN PÄIVITYS

Huvittaisiko huomennakin? Nouda huvittelupäiväsi päätteeksi uusi ranneke Juhlatorin lipunmyynnistä 10 euron hintaan ja tule seuraavana päivänä uudestaan. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Rannekkeen päivitysetuun oikeuttava osto tulee tehdä edellisen rannekkeen vielä ollessa voimassa ja ranteessa. HUOM! Päivitystä ei voi tehdä seuraavana päivänä. Uusi ranneke kiinnitetään ranteeseen ostohetkellä. Rannekkeen päivitystä ei voi tehdä, jos huvipuisto ei ole avoinna seuraavana päivänä.

TUPLAHUPI - Merimaailman sisäänpääsy rannekkeella 8 €
MERIMAAILMAN SISÄÄNPÄÄSY RANNEKKEELLA

Huippuetu rannekkeella! Rannekkeen oston yhteydessä saat hankittua Merimaailma SEA LIFEn sisäänpääsyn 8 € hintaan (norm. aikuinen 16,5 € / lapsi 12,5 €).

Lintsikisa 10 €

LINTSIKISA

Lintsikisa-pelivihko sisältää 6 peliseteliä, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet, SEA LIFE- peli sekä Ammunta. Lintsikisassa on mukana otteluohjeet, joiden avulla osallistujat voivat kisailla keskenään. Lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-Onnenpyörässä. Lintsikisa on voimassa kesäkaudella 2016.

HINNAT ENNAKKOON S-ETUKORTILLA
Tuote Hinta
RANNEKE S-ETUKORTILLA 36 €

RANNEKE S-ETUKORTILLA

Hanki Linnanmäen rannekkeet ennakkoon edullisemmin osasta Prismoja, Sokoksia, S-marketteja sekä Pääkaupunkiseudun Sokos Hotelleista majoituksen yhteydessä. Tarkista ennakkomyyntipisteet. Ennakkomyyntihinta on 36 €. S-etukorttilaisen etu on 1-3 € ostoajankohdasta ja ostokanavasta riippuen. Rannekkeen ostosta ei kerry bonuksia. Rannekkeet ovat myynnissä ennakkopisteissä vain S-etukortin haltijoille.

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2016, 22.10.2016 saakka.

Myyntiaika 11.4.-22.10.2016. 

 

 

Tuotteiden voimassaoloajat
Kaikki tuotteet ovat voimassa kauden loppuun 22.10.2016 saakka, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.

Turvarajat
Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.

Maksuttomat laitteet
Maksuttomia laitteita ovat KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä.

Lapsen huoltajat laitteilla
Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Ryhmille
Teemme mielellämme vähintään 15 hengen ryhmille erillisen tarjouksen lipputuotteista Linnanmäen myyntipalvelusta: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja yritys- ja ryhmälipuista yrityssivuilta tästä.

Maksuvälineet huvipuistossa
Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä. Lisätietoa sirukortista saat omasta pankistasi.

Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri- liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri- liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.

Muutokset
Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.