Avataan 27 päivän päästä
0
Avataan 27 päivän päästä

Hinnasto

Hanki tuotteet heti verkkokaupastamme.

 

Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton.

Lisäinfoa tuotteesta saat viemällä kursorin tuotteen nimen päälle tai klikkaamalla tuotetta.

 

HINNAT VERKKOKAUPASTA OSTETTAESSA
Tuote Hinta
Rannekelahjakortti 37 €
RANNEKELAHJAKORTTI VERKKOKAUPASTA

Lahjakortin voi vaihtaa rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä, jotka sijaitsevat keskikentällä Vekkulaa vastapäätä. Lahjakortti tulee vaihtaa rannekkeeseen kesäkauden 2015 aikana. Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2015. Hinta on voimassa toistaiseksi.

Tuplahupi 45 €
TUPLAHUPI VERKKOKAUPASTA

Tuplahupi sisältää rannekkeen Linnanmäelle vuodelle 2015 sekä sisäänpääsyn Merimaailma SEA LIFEen. SEA LIFEn sisäänpääsylippu on voimassa 31.5.2015 saakka. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Tuotteet ovat voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2015. Hinta on voimassa toistaiseksi.

HINNAT LINNANMÄELTÄ OSTETTAESSA
Tuote Hinta
Ranneke 38 €

RANNEKE

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2015. Hinta on voimassa ennen ja jälkeen sesongin.

Ranneke, sesonki* 39 €

RANNEKE SESONKI

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2015. Hinta on voimassa sesongin.

Iltaranneke 28 €
ILTARANNEKE

Iltaranneke on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltarannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Iltarannekkeen myynti aloitetaan Linnanmäellä kolme tuntia ennen huvipuiston sulkemista. Hinta on voimassa ennen ja jälkeen sesongin.

Iltaranneke, sesonki* 30 €
ILTARANNEKE SESONKI

Iltaranneke on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltarannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Iltarannekkeen myynti aloitetaan Linnanmäellä kolme tuntia ennen huvipuiston sulkemista. Hinta on voimassa sesongin.

Laitelippu 8 €
LAITELIPPU

Yksi lippu per laite. Laitelippu on voimassa kesäkaudella 2015.

Rannekkeen päivitys 8 €
RANNEKKEEN PÄIVITYS

Huvittaisiko huomennakin? Nouda huvittelupäiväsi päätteeksi uusi ranneke Juhlatorin lipunmyynnistä 8 euron hintaan ja tule seuraavana päivänä uudestaan. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Rannekkeen päivitysetuun oikeuttava osto tulee tehdä edellisen rannekkeen vielä ollessa voimassa ja ranteessa. HUOM! Päivitystä ei voi tehdä seuraavana päivänä. Uusi ranneke kiinnitetään ranteeseen ostohetkellä. Rannekkeen päivitystä ei voi tehdä, jos huvipuisto ei ole avoinna seuraavana päivänä.

Merimaailman sisäänpääsy rannekkeella 8 €
MERIMAAILMAN SISÄÄNPÄÄSY RANNEKKEELLA

Huippuetu rannekkeella! Rannekkeen oston yhteydessä saat hankittua Merimaailma SEA LIFEn sisäänpääsyn 8 € hintaan (norm. aikuinen 16,5 € / lapsi 12,5 €).

Lintsikisa 10 €
LINTSIKISA

Lintsikisa-pelivihko sisältää 6 peliseteliä, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet, Hau ja Miau sekä Ammunta. Pelivihkosessa on mukana otteluohjeet, joiden avulla osallistujat voivat kisailla keskenään. Lisäetuna pelikierros Nallepyörässä. Lintsikisa on voimassa kesäkaudella 2015.

Hupiklubi POP -jäsenyys 50 €
HUPIKLUBI POP –JÄSENYYS

Hupiklubi POP –jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. POP-jäsenet saavat liittyessään rannekelahjakortin kaudelle 2015 sekä jäsenkortin vuodelle 2015, jolla saa elämyksiä ja etuja Linnanmäeltä.

 

Tuotteiden voimassaoloajat
Kaikki tuotteet ovat voimassa kesäkaudella 2015, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.

Turvarajat
Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.

Lapsen huoltajat laitteilla
Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Ryhmille
Teemme mielellämme vähintään 20 hengen ryhmille erillisen tarjouksen lipputuotteista Linnanmäen myyntipalvelusta: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja yritys- ja ryhmälipuista yrityssivuilta tästä.

Maksuvälineet huvipuistossa
Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, OK, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä. Lisätietoa sirukortista saat omasta pankistasi.

Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri- liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri- liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.

Muutokset
Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.