Huvipuisto on suljettu tänään
Huvipuisto on suljettu tänään
0

Hinnasto

Hanki tuotteet heti verkkokaupastamme.

 

Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton. Hurjakuru, Vonkaputous ja Kirnu ovat siirtyneet talvilevolle 8.9. alkaen.

Lisäinfoa tuotteesta saat viemällä kursorin tuotteen nimen päälle tai klikkaamalla tuotetta.

 

HINNAT VERKKOKAUPASTA OSTETTAESSA
Tuote Hinta
Hupiranneke 35 €
HUPIRANNEKE VERKKOKAUPASTA

Hupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Hupiranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2014.

Hupiklubi POP -jäsenyys 49 €
HUPIKLUBI POP –JÄSENYYS VERKKOKAUPASTA

Hupiklubi POP –jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. POP-jäsenet saavat liittyessään rannekelahjakortin kaudelle 2014 sekä vuosittain vaihtuvan jäsenkortin, jolla saa elämyksiä ja etuja Linnanmäeltä.

Tuplahupi 43 €
TUPLAHUPI VERKKOKAUPASTA

Tuplahupi sisältää Hupirannekkeen Linnanmäelle vuodelle 2014 sekä sisäänpääsyn Merimaailma SEA LIFEen. SEA LIFEn sisäänpääsylippu on voimassa 31.10.2014 saakka. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Tuotteet ovat voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2014.

HINNAT LINNANMÄELTÄ OSTETTAESSA
Tuote Hinta
Hupiranneke 37 €

HUPIRANNEKE

Hupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Hupiranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2014. Hinta on voimassa ennen ja jälkeen sesongin.

Hupiranneke, sesonki* 39 €

HUPIRANNEKE SESONKI

Hupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Hupiranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2014. Hinta on voimassa sesongin.

Iltahupi 28 €
ILTAHUPI

Iltahupiranneke on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltahupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Iltahupirannekkeen myynti aloitetaan Linnanmäellä kolme tuntia ennen huvipuiston sulkemista. Hinta on voimassa ennen ja jälkeen sesongin.

Iltahupi, sesonki* 30 €
ILTAHUPI SESONKI

Iltahupiranneke on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltahupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Iltahupirannekkeen myynti aloitetaan Linnanmäellä kolme tuntia ennen huvipuiston sulkemista. Hinta on voimassa sesongin.

Laitelippu 8 €
LAITELIPPU

Yksi lippu per laite. Laitelippu on voimassa kesäkaudella 2014.

Laitelippupaketti 32 €
LAITELIPPUPAKETTI

Sisältää viisi laitelippua neljän hinnalla (normaalihinta 40 €). Myynnissä vain Linnanmäen lipunmyynnissä. Yksi lippu per laite. Laitelippu on voimassa kesäkaudella 2014.

Rannekkeen päivitys 8 €
RANNEKKEEN PÄIVITYS

Huvittaisiko huomennakin? Nouda huvittelupäiväsi päätteeksi uusi Hupiranneke lipunmyynnistä 8 euron hintaan ja tule seuraavana päivänä uudestaan. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Rannekkeen päivitysetuun oikeuttava osto tulee tehdä edellisen rannekkeen vielä ollessa voimassa ja ranteessa. HUOM! Päivitystä ei voi tehdä seuraavana päivänä. Uusi ranneke kiinnitetään ranteeseen ostohetkellä. Rannekkeen päivitystä ei voi tehdä, jos huvipuisto ei ole avoinna seuraavana päivänä.

Merimaailman sisäänpääsy rannekkeella 8 €
MERIMAAILMAN SISÄÄNPÄÄSY RANNEKKEELLA

Huippuetu Hupirannekkeella! Rannekkeen oston yhteydessä saat hankittua Merimaailma SEA LIFEn sisäänpääsyn 8 € hintaan (norm. aikuinen 16 € / lapsi 12 €).

Pelivihko 10 €
PELIVIHKO

Pelivihkossa on viisi peliseteliä, joilla voit pelata valintasi mukaan Linnanmäen pelejä (ei Tombola). Lisäksi mukana Lintsikisa –ottelutaulukko. Haasta ystäväsi Lintsikisailuun! Merkitkää pelipisteenne Lintsikisan ottelutaulukkoon ja lopuksi pisteitä vertailemalla selviää sijoitus kisailussa. Pelivihko on voimassa kesäkaudella 2014.

Hupiklubi POP -jäsenyys 50 €
HUPIKLUBI POP –JÄSENYYS

Hupiklubi POP –jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. POP-jäsenet saavat liittyessään lahjakortin, jolla saa yhden Hupirannekkeen kaudelle 2014, sekä vuosittain vaihtuvan jäsenkortin, jolla saa elämyksiä ja etuja Linnanmäeltä.

S-RYHMÄN PRISMAT JA SOKOKSET (S-etukortilla)
Tuote Hinta
Hupiranneke (myynnissä 14.4.-19.10.) 34 €

HUPIRANNEKE S-RYHMÄN PRISMOISTA JA SOKOKSISTA

Hupiranneke S-ryhmän Sokoksista ja Prismoista S-etukorttia esittämällä ennakkoon edullisemmin! Etu on talouskohtainen. Ei bonusta.
Hupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Hupiranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2014.

HELSINGIN MATKAILUNEUVONTA
Tuote Hinta
Hupiranneke (myynnissä 14.4.-19.10.) 37 €
HUPIRANNEKE HELSINGIN MATKAILUNEUVONNASTA

Hupiranneke Helsingin Matkailuneuvonnasta (Pohjoisesplanadi 19) koko kauden ajan 37 €.
Hupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Hupiranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kesäkaudella 2014.

 

 

Tuotteiden voimassaoloajat
Kaikki tuotteet ovat voimassa kesäkaudella 2014, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.

Turvarajat
Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.

Lapsen huoltajat laitteilla
Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Ryhmille
Teemme mielellämme vähintään 20 hengen ryhmille erillisen tarjouksen lipputuotteista Linnanmäen myyntipalvelusta: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja yritys- ja ryhmälipuista yrityssivuilta tästä.

Maksuvälineet huvipuistossa
Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, OK, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä. Lisätietoa sirukortista saat omasta pankistasi.

Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri- liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri- liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.

Muutokset
Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.