Avataan 127 päivän päästä
0
Avataan 127 päivän päästä

Peacock

 
 
Peacock-teatteri on Linnanmäellä toimiva teatteri. Peacock-teatteri on tarjonnut upeita esityksiä Linnanmäellä eri muodoissa jo huvipuiston avajaisvuodesta 1950 lähtien. Nykyään Peacock tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Tutustu teatterin tarjontaan paremmin täällä. Lipunmyynti esityksiin tapahtuu Peacock-teatterin kautta.
 
 

Peacockin vuoden 2014 ja 2015 ohjelmistoa:

 

 

Comeback - Hysteerinen paluu valokeilaan

 

Hysteerisen hauska musiikkikomedia syksyllä Peacockissa! Rooleissa Teemu Aromaa, Santtu Karvonen, Natalil Lintala, Jukka Rasila ja Sara Welling.

 

 

 

ISMO LEIKOLA - KAIKKIEN AIKOJEN SHOW XL

 

Kaikien aikojen show -kiertue on ollut tähän asti äärimmäisen huikea menestys, mutta sehän ei Ismolle riitä.Nyt Ismo Leikola tuo shownsa XL koossa Peacock-teatteriin.

 

 

Pyhä Kolminaisuus

 

Vuoden suurin ja hauskin pikkujoulu stand up -show Pyhä Kolminaisuus tulee taas isompana ja kovempana kuin koskaan!

 

 

BOSTON PROMENADE BIG BAND

 

Säkenöivä Boston Promenade big band tarjoilee lauantaina 11. lokakuuta Peacock-teatterissa unohtumattoman iltapäiväshow’n täynnä jazzia, swingiä ja vanhan ajan Hollywood-glamouria.

 

 

 

Club 27

 

Popmusiikin legendat heräävät eloon Linnanmäen Peacock-teatterissa tammikuussa 2015. Räiskyvä musiikkishow Club 27 on ylistys historian tunnetuimmille solisteille. Heille, jotka menehtyivät 27-vuotiaina, mutta jättivät jälkeensä kuolemattomia kappaleita.

 

 

 

 

Luolamies

 

San Franciscossa 1991 ensi-iltansa saanut, Broadwayn valloittaja LUOLAMIES on loistavalla stand up -komedialla höystetty, hellyttävä ja samalla huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Suomessakin jo suuresti naurattanut, itkettänyt ja niin kotoisalta tuntunut suurmenestys jatkaa ohjelmistossa. Suomalaisena perusmiehenä tunteistaan puhuu Martti Suosalo.

 

 

 

Kivaa ja korkealta!

 

Supersuositut kevätrevyyt palaavat Linnanmäelle, kun Uuden Iloisen Teatterin uusin revyy Kivaa ja korkealta! saa ensi-iltansa Peacock-teatterin näyttämöllä 29.4.2015. Linnanmäelle saapuminen merkitsee UIT:lle kotiinpaluuta, naurattihan teatteri Peacockissa vuosina 1979–2009 revyillään yhteensä reilusti yli miljoonaa katsojaa ennen siirtymistään Arena-näyttämölle.