Peacock

 
 
Peacock-teatteri on Linnanmäellä toimiva teatteri. Peacock-teatteri on tarjonnut upeita esityksiä Linnanmäellä eri muodoissa jo huvipuiston avajaisvuodesta 1950 lähtien. Nykyään Peacock tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Tutustu teatterin tarjontaan paremmin täällä. Lipunmyynti esityksiin tapahtuu Peacock-teatterin kautta.
 

 

Peacockin vuoden 2015 ohjelmistoa:

 

 

 

Club 27

 

Popmusiikin legendat heräävät eloon Linnanmäen Peacock-teatterissa tammikuussa 2015. Räiskyvä musiikkishow Club 27 on ylistys historian tunnetuimmille solisteille. Heille, jotka menehtyivät 27-vuotiaina, mutta jättivät jälkeensä kuolemattomia kappaleita.


 

 

ISMO LEIKOLA - MAAILMAN HAUSKIN SHOW

 

Tämä on uusi kokoillan stand up show.


 

 

Luolamies

 

San Franciscossa 1991 ensi-iltansa saanut, Broadwayn valloittaja LUOLAMIES on loistavalla stand up -komedialla höystetty, hellyttävä ja samalla huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Suomessakin jo suuresti naurattanut, itkettänyt ja niin kotoisalta tuntunut suurmenestys jatkaa ohjelmistossa. Suomalaisena perusmiehenä tunteistaan puhuu Martti Suosalo.

 


 

 

Kivaa ja korkealta!

 

Supersuositut kevätrevyyt palaavat Linnanmäelle, kun Uuden Iloisen Teatterin uusin revyy Kivaa ja korkealta! saa ensi-iltansa Peacock-teatterin näyttämöllä 29.4.2015. Linnanmäelle saapuminen merkitsee UIT:lle kotiinpaluuta, naurattihan teatteri Peacockissa vuosina 1979–2009 revyillään yhteensä reilusti yli miljoonaa katsojaa ennen siirtymistään Arena-näyttämölle.

 


 

 

BILLY ELLIOT MUSIKAALI

 

Billy Elliot, musikaalina huikean menestyksen saavuttanut ja elokuvanakin tunnettu koskettava tarina nuoresta pojasta, jolla on unelma, on häikäissyt yleisöä Lontoon West Endissä vuodesta 2005 alkaen. Ainutlaatuinen tarina on ensi-iltansa jälkeen valloittanut teatteriyleisöt ympäri maailmaa, ja nyt jo lähes 10 000 000 katsojaa on kokenut tämän upean musikaalielämyksen.