Peacock

 
 
Peacock-teatteri on Linnanmäellä toimiva teatteri. Peacock-teatteri on tarjonnut upeita esityksiä Linnanmäellä eri muodoissa jo huvipuiston avajaisvuodesta 1950 lähtien. Nykyään Peacock tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Tutustu teatterin tarjontaan paremmin täällä. Lipunmyynti esityksiin tapahtuu Peacock-teatterin kautta.
 
 

Peacockin vuoden 2014 ohjelmistoa:

 

 

Risto Räppääjä ja Elvin paluu

 

Koko perheen musikaali Risto Räppääjä ja Elvin paluu saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa tiistaina 29.4.2014. Musikaali perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan romaaniin Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli.

 

 

Comeback - Hysteerinen paluu valokeilaan

 

Hysteerisen hauska musiikkikomedia syksyllä Peacockissa! Rooleissa Teemu Aromaa, Santtu Karvonen, Natalil Lintala, Jukka Rasila ja Sara Welling.

 

 

KRISTIAN - idiootti iskussa

 

Kristian Pesonen, Juoppohullun päiväkirjoista tuttu mielipuolinen miehenpuoli kirmaa kuin nuori varsa läpi 80-luvun karikoiden matkalla kohti jonkinmoista miehuutta elämänsä armaimpien ja armeijan karmeimpien keskellä. Perustuu Juha Vuorisen teoksiin.

 

 

Luolamies

 

San Franciscossa 1991 ensi-iltansa saanut, Broadwayn valloittaja LUOLAMIES on loistavalla stand up -komedialla höystetty, hellyttävä ja samalla huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Suomessakin jo suuresti naurattanut, itkettänyt ja niin kotoisalta tuntunut suurmenestys jatkaa ohjelmistossa. Suomalaisena perusmiehenä tunteistaan puhuu Martti Suosalo.

 

 

Stars Show

 

Stars on revyymäinen imitaatioshow, joka säihkyy, räiskyy, hämmästyttää, hurmaa, naurattaa ja valloittaa. Stars Shown pääosassa on näyttelijä-imitaattori Jarkko Tamminen, joka toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa näyttävästä liveshowsta.