Peacock

 

Peacock-teatteri on Linnanmäellä toimiva teatteri. Peacock-teatteri on tarjonnut upeita esityksiä Linnanmäellä eri muodoissa jo huvipuiston avajaisvuodesta 1950 lähtien. Nykyään Peacock tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Lipunmyynti esityksiin tapahtuu Peacock-teatterin kautta.

Tutustu teatterin tarjontaan paremmin >>

 

 

 

Billy Elliot Linnanmäen Peacockissa

 

 

Unohtumaton musiikki, henkeäsalpaavat tanssikohtaukset ja koskettavan vahva tarina tarjoavat mieleenpainuvan elämyksen.

 

Billy Elliot, musikaalina huikean menestyksen saavuttanut ja elokuvanakin tunnettu koskettava tarina nuoresta pojasta, jolla on unelma, on häikäissyt yleisöä Lontoon West Endissä vuodesta 2005 alkaen. Ainutlaatuinen tarina on ensi-iltansa jälkeen valloittanut teatteriyleisöt ympäri maailmaa, ja nyt jo lähes 10 000 000 katsojaa on kokenut tämän upean musikaalielämyksen. Musikaalin tarina sijoittuu 1980-luvulle englantilaiseen kaivoskaupunkiin, jossa perheiden toimeentulo on vaarassa pitkittyvän kaivosalan lakon takia. Äiti on kuollut ja Billy asuu isänsä, isoveljensä ja isoäitinsä kanssa. Tämä raju tausta on kehyksenä inspiroivalle tarinalle nuoren pojan taistelusta oman unelmansa puolesta. Kuinka nyrkkeilykehä vaihtuu balettitunteihin, ja nuorukaisen intohimo tanssiin inspiroi lopulta vastustelevan perheen ja koko karuun elämään turtuneen työläisyhteisön. Elton Johnin unohtumaton musiikki, henkeäsalpaavat tanssikohtaukset ja koskettavan vahva tarina, huumori ja kauneus tekevät Billy Elliotista ikimuistoisen musikaalielämyksen.

 

 

 

Billy Elliotin ensi-ilta Linnanmäen Peacock-teatterissa 27.8.2015

 

LISÄTIEDOT JA LIPPUVARAUKSET  >>

 

Rooleissa mm. Henrik Björklund / Amos Brotherus / Lassi Hirvonen, Luka Haikonen / Luca Elshout / Kasperi Virta, Jonna Järnefelt / Helena Haaranen, Risto Kaskilahti / Kari Mattila, Leena Uotila / Leenamari Unho, Petrus Kähkönen, Antti Keinänen / Elias Girod, Sofia Hilli, Pekka Hiltunen, Juha Jokela, Kirsi Karlenius, Jukka Kontusalmi, Tuukka Leppänen, Kai Lähdesmäki, Unto Nuora, Emilia Nyman, Sami Paasila, Tiina Peltonen, Raili Raitala, Inka Tiitinen, Antti Timonen, Panu Vauhkonen, Mikko Vihma.

 


 

Teatteritarjoilut

 

Buffet-ravintola Caruzello

Ravintola Caruzello sijaitsee Linnamäen Peacock-teatterin läheisyydessä ja maistuva illallinen voidaan helposti liittää teatteri-iltaan.

Tilaa teatteritarjoilu >>

 

Kahvila Carccila

Kahvila Carccilaan voi saapua nauttimaan pikkupurtavaa sekä virvokkeita tuntia ennen teatteriesitystä. Kahvilan baari tarjoilee virvokkeita tuntia ennen esitystä, sekä esitysten väliajalla.

Tilaa teatteritarjoilu >>

 

Ravintola Spasso

Spasso tarjoilee juomatuotteita ennen teatteriesitystä, sekä väliajalla.

Tilaa teatteritarjoilu >>

 

Funky Kitchen

Ryhmän teatteri-illalliselle voi suunnata urbaaniin sporttiravintola Funky Kitcheniin! Teatteritarjoilun voi varata yli 30 hlö ryhmille.

Katso teatteri-menu >>

Varaa teatteri-illallinen >>

 

Amerikan ihme Midhill

Midhill ravintola palvelee teatteriasiakkaita Linnanmäen huvipuiston aukioloaikojen puitteessa.

Tee pöytävaraus ennakkoon >>