Avataan 51 päivän päästä
0
Avataan 51 päivän päästä

Ravintolat

Täydellinen sekoitus hyvää ruokaa

 

 

Ravintolamaailma Kattilasta löydät:

välimerellisiä herkkuja, pohjoismaista tex mexiä, eurooppalaisen perhebuffetin, 

suomalaista ruokaa sesongin parhaimmista antimista ja gourmet-burgereita.

 

Välimerellinen Coccola

 

Coccola tunnetaan välittömästä palvelustaan ja välimerellisistä herkuistaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys on yksi elinehdoistamme, siitä johtuen panostamme jatkuvasti viihtyvyyteen, tunnistamme asiakasryhmämme ja otamme aina perheen pienimmätkin huomioon. Tutustu ruokalistaamme.

Varaukset puh. 050 431 9999, sähköposti myyntipalvelu@coccola.fi

 
 
 
 
Cafe Baguette

 

Cafe Baguette on helposti lähestyttävä lapsiystävällinen kahvila. Meiltä saa nopeasti ja vaivattomasti kahvia, makeita leivonnaisia, sekä suolaisia piiraita isompaankin nälkään. Tarjoilemme myös salaatteja. Kaikki tuotteemme ovat itse tehtyjä ja tulevat tuoreena päivittäin Malmilla sijaitsevasta leipomostamme. Tutustu menuumme.

 
 
 
 
Amerikan ihme Midhill
 
Hans Välimäen Midhillin konsepti on peräisin Pohjois-Amerikasta. Sen päätuote hampurilainen on yksinkertainen ja helposti muunneltavissa. Tutustu menuumme.
 
Varaukset puh. 010 4233 275, sähköposti linnanmaki@midhill.fi
 
 
 
 
Suomalainen Ilona

 

Ilona on koko perheen bistrotyylinen suomalainen ravintola Linnanmäen Kattilassa.
Tutustu Ilonan tarjontaan ja kurkkaa erillinen lounasmenu.
 
 
 
 
 
Eurooppalainen perhebuffet Caruzello
 
Huipputasoisen keittiömaailman konseptin on luonut ravintola-alan visionääri Kim Heiniö, jonka Kattilan yläkertaan sijoittuva Caruzello muodostaa keittiömaailman kuudennen jäsenen. Caruzellossa on tarjolla moderni eurooppalainen perhebuffet. Yläkerta on mahdollista varata yksityiskäyttöön.
Tutustu tästä Caruzellon tarjontaan.
 
Varaukset puh. 010 5722 391, sähköposti varaukset@caruzello.fi
 
 
 
 
Nord Tex-mex
 
Nauttikaa tex-mex-ruokaa suomalaiseen makuun. Tutustu menuun tästä.
 
 

Linnanmäen muut ravintolat

 

 

 
Hampurilaisravintola Lintsiburger

 

Helsingin hauskimman kaupunginosan oma hampurilaisravintola, Lintsiburger, tarjoaa nälkäiselle huvittelijalle vatsantäytettä huvipuistopäivän lomassa. Tule herkuttelemaan hampurilaisilla, nugeteilla sekä maankuuluilla kierreranskalaisilla.

 

 

Ravintola Jarrumies

 

Aivan huvipuiston sydämessä sijaitsevassa Ravintola Jarrumiehessä nautit maistuvista korituotteista sekä raikkaista salaattiannoksista. Aurinkoisena huvipuistopäivänä on virvokkeiden nauttiminen mielekästä ravintolan suurella ulkoterassilla. Viihtyisän baarinurkkauksen puolella on tarjolla monenlaisia virvokkeita.

 

 

Funky Kitchen

 

Urbaani sporttiravintola tarjoaa yleisölle monimuotoisen urheilusisällön, laadukkaan keittiön ja raikkaan miljöön. Rennon, raffin ja hauskan sporttiravintolan keittiössä kokataan Amerikan tyyliin viritettyä fingerfoodia, raikkaita salaatteja ja kotitekoisia burgereita. Tutustu menuun tästä ja tästä.

Varaukset puh. 050 5732950