Avataan 25 päivän päästä
0
Avataan 25 päivän päästä

Ravintolat

Linnanmäen ravintolat tarjoavat laadukkaita ja herkullisia makuelämyksiä jokaisen huvipuistokävijän tarpeisiin.

 


 
 
 
Amerikan ihme Midhill
 
Hans Välimäen Midhillin konsepti on peräisin Pohjois-Amerikasta. Sen päätuote hampurilainen on yksinkertainen ja helposti muunneltavissa. Tutustu menuumme.
 
Varaukset puh. 010 4233 275, sähköposti linnanmaki@midhill.fi
 
 

 

 
 
 
Eurooppalainen perhebuffet Caruzello
 
Huipputasoisen keittiömaailman konseptin on luonut ravintola-alan visionääri Kim Heiniö, jonka Kattilan yläkertaan sijoittuva Caruzello muodostaa keittiömaailman kuudennen jäsenen. Caruzellossa on tarjolla moderni eurooppalainen perhebuffet. Yläkerta on mahdollista varata yksityiskäyttöön.
Tutustu tästä Caruzellon tarjontaan.
 
Varaukset puh. 010 5722 391, sähköposti varaukset@caruzello.fi
 
 

 

 

 
Nord Tex-mex
 
Nauttikaa tex-mex-ruokaa suomalaiseen makuun. Tutustu menuun tästä.
 

 


 

 

 

 
Hampurilaisravintola Lintsiburger

 

Helsingin hauskimman kaupunginosan oma hampurilaisravintola, Lintsiburger, tarjoaa nälkäiselle huvittelijalle vatsantäytettä huvipuistopäivän lomassa. Tule herkuttelemaan hampurilaisilla, nugeteilla sekä maankuuluilla kierreranskalaisilla.


 

 

 

Ravintola Jarrumies

 

Aivan huvipuiston sydämessä sijaitsevassa Ravintola Jarrumiehessä nautit maistuvista korituotteista sekä raikkaista salaattiannoksista. Aurinkoisena huvipuistopäivänä on virvokkeiden nauttiminen mielekästä ravintolan suurella ulkoterassilla. Viihtyisän baarinurkkauksen puolella on tarjolla monenlaisia virvokkeita.

 


 

 

 

Funky Kitchen

 

Urbaani sporttiravintola tarjoaa yleisölle monimuotoisen urheilusisällön, laadukkaan keittiön ja raikkaan miljöön. Rennon, raffin ja hauskan sporttiravintolan keittiössä kokataan Amerikan tyyliin viritettyä fingerfoodia, raikkaita salaatteja ja kotitekoisia burgereita. Tutustu menuun tästä ja tästä.

Varaukset puh. 050 5732950