Avataan 85 päivän päästä
0
Avataan 85 päivän päästä

Kesä 2015

YRITYS- JA RYHMÄMYYNTI Avoinna ma-pe klo 9-16 | puh. 010 5722 220 | myyntipalvelu@linnanmaki.fi

 

Ilo on yhdessä enemmän. Linnanmäellä tarjoat iloa ja monipuolista yhdessäoloa henkilökunnalle tai porukalle myös perheineen. Huippuravintolat, pohjoismaiden laajin laitevalikoima ja lukuisat huvipuistopelit varmistavat kesän hauskimman juhlan tai virkistyspäivän. Mikä parasta, kun järjestät tilaisuuden Linnanmäellä tai annat lahjaksi Hupirannekkeita, tuet suomalaista lastensuojelutyötä. Hyvän tekeminen voi todellakin olla hauskaa! Kesäjuhlan, kesäpäivän tai virkistyspäivän järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Halutuimmat kesälahjarannekkeet ostat kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

PARHAAT PÄIVÄT KESÄLLE VARATAAN NYT!

 

Helsingin hauskin kaupunginosa kutsuu iloon. Kun varaat oman kesäpäiväsi vuodelle 2015 ajoissa, saat tuntuvia kampanjaetuja ja varmistat iloisen päiväsi parhaan mahdollisen onnistumisen.
Tulitpa isolla tai pienellä porukalla, niin takaamme, että päiväsi Linnanmäellä muistetaan. Tuhannet tyytyväiset ryhmäasiakkaamme tietävät, että meillä on joka vuosi tarjottavana ainutlaatuisia elämyksiä, myös uusilla yllätyksillä maustettuna.
Tehdään yhdessä oman onnistuneen päiväsi resepti. Käytössäsi ovat upea ohjelmalava Estradi, huipputason ravintolamme ja tottakai Pohjoismaiden suurin laitevalikoima.
Ota yhteys myyntipalveluumme, niin jutellaan lisää upeista mahdollisuuksista puistossamme.

 
Ota yhteyttä Linnanmäen yritysmyyntiin ja pyydä tarjousta tästä.