Huvipuisto on suljettu tänään
0
Huvipuisto on suljettu tänään

Kesä 2014

YRITYS- JA RYHMÄMYYNTI Avoinna ma-pe klo 9-16 | puh. 010 5722 220 | myyntipalvelu@linnanmaki.fi
 

 

 

Valokarnevaalin aikaan Linnanmäen tuhannet valot syttyvät ja voit kokea puiston ainutlaatuisen tunnelman ja nauttia laitteiden vauhdista. Tulkaa nauttimaan puiston valoista esimerkiksi toisianne vastaan kisaillen tai pelaillen. Nauttikaa huvipuiston tunnelmasta ja nauttikaa puiston upean ravintolamaailman mauista.  

 

VALOKARNEVAALIKISAILU

Valokarnevaali kisailu vie ryhmänne kisailemaan erilaisissa tietoa, taitoa ja uskallusta vaativissa tehtävissä Linnamäen upeasti valaistussa puistossa. Kisailun lopuksi selviää mikä joukkue on pärjännyt haasteissa parhaiten.

sis. Linnamäen hupiranneke, 3 pelilippua, yllätyspalkinnot voittajajoukkueelle ja kisavihko, jossa ohjeet ja tehtävät.

 

KARNEVAALIPAKETTI

Käy suosikkilaitteissasi ja koe Linnanmäen ja Helsingin valot Kingin korkeuksista sekä pelaa suosituimpia pelejä kavereitasi vastaan.

sis. 3 laitelippua ja 3 pelilippua

 
Ota yhteyttä Linnanmäen yritysmyyntiin ja pyydä tarjousta tästä.

 

******************************

 

Ilo on yhdessä enemmän. Linnanmäellä tarjoat iloa ja monipuolista yhdessäoloa henkilökunnalle tai porukalle myös perheineen. Huippuravintolat, pohjoismaiden laajin laitevalikoima ja lukuisat huvipuistopelit varmistavat kesän hauskimman juhlan tai virkistyspäivän. Mikä parasta, kun järjestät tilaisuuden Linnanmäellä tai annat lahjaksi Hupirannekkeita, tuet suomalaista lastensuojelutyötä. Hyvän tekeminen voi todellakin olla hauskaa! Kesäjuhlan, kesäpäivän tai virkistyspäivän järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Halutuimmat kesälahjarannekkeet ostat kätevästi suoraan verkkokaupastamme.

 

PARHAAT PÄIVÄT KESÄLLE VARATAAN NYT!

 

Helsingin hauskin kaupunginosa kutsuu iloon. Kun varaat oman kesäpäiväsi vuodelle 2014 ajoissa, saat tuntuvia kampanjaetuja ja varmistat iloisen päiväsi parhaan mahdollisen onnistumisen.
Tulitpa isolla tai pienellä porukalla, niin takaamme, että päiväsi Linnanmäellä muistetaan. Tuhannet tyytyväiset ryhmäasiakkaamme tietävät, että meillä on joka vuosi tarjottavana ainutlaatuisia elämyksiä, myös uusilla yllätyksillä maustettuna.
Tehdään yhdessä oman onnistuneen päiväsi resepti. Käytössäsi ovat upea ohjelmalava Estradi, huipputason ravintolamme ja tottakai Pohjoismaiden suurin laitevalikoima.
Ota yhteys myyntipalveluumme, niin jutellaan lisää upeista mahdollisuuksista puistossamme.