Firmahupi

On jälleen aika pitää hauskaa porukalla!

Suunnitteletko iloisia kohtaamisia ja tilaisuuksia henkilöstölle tai asiakkaillesi vuodeksi 2022? Sujauta sähköpostia tai kilauta puhelimella firmahupimestareillemme, niin suunnitellaan yhdessä kingein firmatilaisuus!

Ratkiriemukasta huvittelua ja elämyksiä myös aikuisille

Linnanmäellä voi kertakäynnillä kohottaa työhuvinvoinnin raketin lailla taivaisiin ja antaa hersyvän naurun pidentää työikää. Etsitkö hauskaa tekemistä, jolla saat hitsattua tiimisi yhteen? Vai olisiko henkilökunnan tai asiakkaidenne palkitsemisen aika riemukkaalla lahjalla? Takaamme, että tapahtumanne huvipuistossa otetaan ilolla vastaan ja jättää hyvän mielen kaikille huvittelijoille!

Linnanmäki tarjoaa huvipuistokauden aikana monia mahdollisuuksia aikuisille huvipuistossa viihtymiseen niin huvilaitteiden, pelien, kisailujen, visailujen ja herkuttelun parissa. Suunnittelemme kanssanne, niin henkilöstöllenne kuin asiakkaillenne, monenlaisia elämyksiä iloisesta tiimin huvipäivästä koko huvipuiston riemukkaaseen haltuunottoon.

Tietoa tapahtumanjärjestäjille:
Linnanmäen rannekkeet ovat voimassa aina huvikauden kerrallaan – mikäli siis suunnittelet tapahtumaasi tietylle päivälle, voimme siirtää tarvittaessa tapahtumaa joustavasti huvikauden aikana. Jos suunniteltuja tapahtumia tulee siirtää tai muuttaa, on tapahtuma myös mahdollista peruuttaa tilanteen niin vaatiessa.

Tutustu Firmahupi-palveluihimme erikokoisille ryhmille ja varaa porukallesi hervottoman hauska ja varmasti unohtumaton tilaisuus huvipuistossamme.

Palveluksessasi ovat kaikki Linnanmäen iloiset firmahupimestarit. Kerro miten voimme auttaa!

Firmahupimestarimme räätälöivät juuri teidän tarpeisiinne sopivan hupikokonaisuuden.

 

Huoletonta huvittelua

Viime vuonna huvipuiston vinhasta vauhdista nautittiin uudenlaisin järjestelyin. Huvittelu oli koko kauden 2021 ajan terveydelle turvallista sekä huvipuiston henkilöstölle että asiakkaille. Useat yritykset ovat kertoneet huvipäivän onnistuneen poikkeustilanteesta huolimatta. Myös vuonna 2022 terveysturvallisuudesta huolehditaan Linnanmäellä esimerkillisesti.

Huvipuistomme tarjoaa ratkiriemukasta yhdessäoloa raittiissa ulkoilmassa monen kokoisille ryhmille. Räätälöimme teille sopivia aktiviteettejä ja tapahtuma-aikaista näkyvyyttä puistossamme huvipuistokauden aikana. Voimme vaikka varata käyttöönne koko huvipuiston! Voitte myös ilahduttaa henkilöstöänne tai asiakkaitanne tarjoamalle heille Suomen hauskimman kesälahjan – Linnanmäen rannekkeen, jota arvostetaan.

Tukea lastensuojelutyölle

Huvittelemalla Linnanmäellä tuette samalla lastensuojelutyötä. Linnanmäkeä ylläpitää Lasten Päivän Säätiö, joka lahjoittaa Linnanmäen tuloilla kerättyjä varoja joka vuosi lastensuojelutyöhön. Vuosien saatossa Lasten Päivän Säätiö on lahjoittanut tähän tärkeään tarkoitukseen jo yli 120 miljoonaa euroa.