Firmahupi

On jälleen aika pitää hauskaa porukalla!

Suunnitteletko iloisia kohtaamisia ja tilaisuuksia henkilöstölle tai asiakkaillesi vuodeksi 2022? Sujauta sähköpostia tai kilauta puhelimella firmahupimestareillemme, niin suunnitellaan yhdessä kingein firmatilaisuus!

Ratkiriemukasta huvittelua ja elämyksiä myös aikuisille

Linnanmäellä voi kertakäynnillä kohottaa työhuvinvoinnin raketin lailla taivaisiin ja antaa hersyvän naurun pidentää työikää. Etsitkö hauskaa tekemistä, jolla saat hitsattua tiimisi yhteen? Haluatteko päästää luovuuden ja sisäisen lapsen valloilleen? Vai olisiko henkilökunnan tai asiakkaidenne palkitsemisen aika riemukkaalla lahjalla? Tai voisiko asiakassuhteenne nostaa uudelle kingille tasolle? Takaamme, että tapahtumanne huvipuistossa otetaan ilolla vastaan ja jättää hyvän mielen kaikille huvittelijoille!

Linnanmäki tarjoaa huvipuistokauden aikana monia mahdollisuuksia aikuisille huvipuistossa viihtymiseen niin huvilaitteiden, pelien, kisailujen, visailujen ja herkuttelun parissa. Suunnittelemme kanssanne, niin henkilöstöllenne kuin asiakkaillenne, monenlaisia elämyksiä iloisesta tiimin huvipäivästä koko huvipuiston riemukkaaseen haltuunottoon.

Tietoa tapahtumanjärjestäjille:
Linnanmäen rannekkeet ovat voimassa aina huvikauden kerrallaan – mikäli siis suunnittelet tapahtumaasi tietylle päivälle, voimme siirtää tarvittaessa tapahtumaa joustavasti huvikauden aikana. Jos suunniteltuja tapahtumia tulee siirtää tai muuttaa, on tapahtuma myös mahdollista peruuttaa tilanteen niin vaatiessa.

Tutustu Firmahupi-palveluihimme erikokoisille ryhmille ja varaa porukallesi hervottoman hauska ja varmasti unohtumaton tilaisuus huvipuistossamme.

Palveluksessasi ovat kaikki Linnanmäen iloiset firmahupimestarit. Kerro miten voimme auttaa!

Firmahupimestarimme räätälöivät juuri teidän tarpeisiinne sopivan hupikokonaisuuden.

Firmahupimestarilinja avoinna arkipäivisin klo 9-15, puh. 010 5722 220
myyntipalvelu@linnanmaki.fi

Iloa omalle henkilökunnallenne

Tunteeko henkilöstö teillä toisensa hyvin? Voisiko yhteistä tekemistä lisätä yli osastorajojen? Linnanmäellä on helppo tutustua paremmin toisiinsa ohjatussa Huvin vuoksi -kisailussa, Mysteeripelissä, Kaikki peliin! -ottelussa tai Mobihupi-kisailussa. Huvipuistomme tarjoaa upean mahdollisuuden huvitella sekä isojen että pienienkin ryhmien kanssa sekä omatoimisesti tai ohjatusti. Palkitsemiseenkin meillä on mahtavia ideoita ja niissä mietitään aina myös yhdessä tekemisen näkökulmaa huvipuistoherkuttelun ja -hauskuutuksen lisäksi.

Iloa voitte myös tuottaa pienimuotoisesti antamalla kesälahjaksi Linnanmäen rannekkeen tai isosti vaikkapa varaamalla koko huvipuiston henkilökuntanne ja heidän perheidensä käyttöön. Varmasti Suomen hauskin ja hyvin arvostettu henkilökuntalahja!

Riemua asiakkaillenne ja yhteistyökumppaneillenne

Nykypäivän asiakas on tarkka ajankäytöstään ja arvostaa perheen kanssa vietettyä aikaa. Kannattaisiko kutsua asiakkaat vaikkapa perheineen paikkaan, joka taatusti nostattaa hymyt huulille ja saa jalat irtoamaan työtuolista? Asiakkaat ovat yritysten toiminnan kivijalka ja mitä paremmin palvelette sekä sitoutatte asiakasta sen paremmin onnistutte tavoitteissanne.

Saavuta parempia asiakkuuksia, järjestä ikimuistoisia asiakastilaisuuksia ja nosta asiakassuhteesi kingiin korkeuteen tarjoamalla heille ja heidän perheilleen positiivisia yhteisiä elämyksiä puistossamme huvilaitteiden, visailujen, pelien ja huvipuistoherkkujen parissa! Linnanmäen ranneke on myös kesälahja vailla vertaa ja samalla olette mukana tukemassa lastensuojelua!

Huoletonta huvittelua kaikille

Mielellämme suunnittelemme ja räätälöimme tapahtumanne toiveittenne mukaan. Iloiset firmahupimestarimme huolehtivat siitä, ettei teidän tarvitse huolehtia mistään. Annamme teille, henkilökunnallenne ja asiakkaillenne hyvän mielen takuun.

Tukea lastensuojelutyölle

Huvittelemalla Linnanmäellä tuette samalla lastensuojelutyötä. Linnanmäkeä ylläpitää Lasten Päivän Säätiö, joka lahjoittaa Linnanmäen tuloilla kerättyjä varoja joka vuosi lastensuojelutyöhön. Vuosien saatossa Lasten Päivän Säätiö on lahjoittanut tähän tärkeään tarkoitukseen jo yli 120 miljoonaa euroa.