Haltiattarien rohkeuskoulu

Suomen Komediateatterin vauhdikkaat haltiattaret Viola ja Olivia toivottavat Linnanmäen pienimmät huvittelijat tervetulleiksi haltiatarten uuteen kotiin

Asia on ihan yksinkertainen. Se on nimittäin sellainen, että haltiattaret olivat etsineet uutta kotia jo tovin, mutta vasta nyt löytyi tarpeeksi pieni eli juuri sopiva näyttämö erittäin tärkeään tarkoitukseen. Koti, joka ei ole liian suuri, ei liian pimeä, eikä liian äänekäs. Tänne avautuu Haltiattarien Rohkeuskoulu, jossa lapset pääsevät vuorovaikutukseen lystikkäiden hahmojen kanssa.

Kukapa meistä ei olisi haaveillut olevansa hieman rohkeampi? Mitä voi tehdä, jos syö vain liiloja asioita ja munakoisot loppuvat ja yhtäkkiä altistuu kaiken maailman väreille? Kaikkien tilanteiden oppaan salaisuudet paljastuvat, kun lapset pääsevät vaikuttamaan esityksen kulkuun.

Haltiattarien lempeä huumori kuljettaa lapsiyleisön läpi yllätyksellisen rohkeuskoulun. Onnellisen lopun jälkeen, lapset ovat valmiita astumaan rohkeasti kohti oman elämän pieniä ja isoja seikkailuja.

Käsikirjoitus & rooleissa:

  • Kiti Kokkonen
  • Ella Pyhältö

Esityksen kesto noin 20 minuuttia, sopii hyvin lapsen ensimmäiseksi teatterikokemukseksi.

Ensiesitys​​ 8.6.2022

Haltiattarien rohkeuskoulu Linnanmäen Pienellä Näyttämöllä 8.6.-23.6.2022.

Esitykset kolme kertaa päivässä, kolmena päivänä viikossa (ke, to ja pe, pois lukien juhannusaatto pe 24.6.)

Suomen Komediateatteri yhteistyössä Lasten Päivän Säätiön kanssa tarjoaa esityksen maksutta.

Varmistattehan paikkanne lunastamalla liput etukäteen: suomenkomediateatteri.fi

Lippukiintiö 6 lippua/henkilö.

Mikäli estytte saapumasta esitykseen, peruttehan lippunne olemalla yhteydessä [email protected] tai puh. 010 821 2701 (arkisin klo 10-16). Näin varmistamme yhdessä, että mahdollisimman moni halukas pääsee kokemaan Haltiattarien rohkeuskoulun taian.

Salissa valot päällä esityksen ajan.

Sisältö on tarkoitettu alle 10-vuotiaille.

Suomen Komediateatterin Pieni Näyttämö Linnanmäellä, Tivolikuja 1, Helsinki