Pelittääkö?

 

Onko sinulla hannuhanhimaista arpaonnea vai onko heittokätesi kaveriporukan tarkin? Testaa taitosi ja tuurisi Linnanmäen lukuisissa peleissä.

Linnanmäen pelit maksavat 2-5 euroa. Peleissä voi maksaa käteisellä tai kortilla.

 

Ammunta

Ota tähtäimeesi mahtava meloni ja todista tarkkuutesi. Voit voittaa monen kokoisia hellyttäviä pehmoeläimiä.

Derby

Linnanmäellä järjestetään ikiomat laukkakisat joka päivä useaan otteeseen! Vieritä pallot oikeisiin reikiin ja anna hevosellesi vauhtia. Laukkaradan nopein voittaa pehmolelun.

Hyväntekijät

Hyväntekijät-pelissä tutustut Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöihin ja voit samalla voittaa hellyttäviä pehmoleluja, jotka ovat joko isoja tai TODELLA ISOJA.

Koripallot

Koripallobuumi on saavuttanut myös Linnanmäen. Valmistaudu huolella ja pussita pallot koriin. Montako koria sinä saat?

Namix-Onnenpyörä

Maistuisiko mahtipontisen makea namisekoitus? Valitse onnennumerosi tarkkaan ja valmistaudu jännittämään. Palkintona Namix-Onnenpyörässä on Fazerin herkullisia makeisia.
Yhteistyössä: Fazer

Onnenveto

Onnenveto on Linnanmäen klassikkopeli. Minkä narun sinä valitset? Nostalgisessa pelissä on tarjolla monipuoliset palkinnot jokaisella vedolla.

Onnenkoukku

Klassikkopelissä saat onkia koukulla itsellesi värikkään kassin, joka sisältää hauskoja palkintoja. Jokainen kassi voittaa!

Onginta

Onginnassa kalastat kaloja ja viet saaliisi punnitukseen. Paljonko kalansaaliisi painaa yhteensä? Suositussa ongintapelissä voittaa aina.

Pellet

Pudota pelle orrelta tarkalla pallonheitolla ja voit voittaa sympaattisia palkintoja. Klassinen tarkkuusheittopeli!

Purkit

Purkit on nostalginen huvipuistopeli, jossa tarkkuus on valttia. Treenaa sihtisi kuntoon ja putsaa pöytä!

Suklaapyörä

Suklaapyörä on herkkusuiden oma huvipuistopeli. Valitse omat onnennumerosi ja voita suussa sulavia Dumle-tuotteita. Valitse numerosi tarkasti: voit voittaa jättimäisen paketin, joka sisältää kahdeksan Dumle-pussia. Kaikki pelaajat saavat herkullisen maistiaisen.
Yhteistyössä: Fazer

Taffel-Onnenpyörä

Iskikö sipsinhimo? Vastaus löytyy Taffel-pyörältä. Mahtisäkillinen rapeita sipsejä odottaa jo voittajaa.
Yhteistyössä: Orkla

Tikat

Pyöriviä englantilaisia tikkatauluja! Löytääkö tikkasi tien pisteille?

Tykinkuulat

Tartu tykkiin ja tähtää maaliin. Laske pisteet kasaan ja voita kotiisi upeankarhea pehmolelu.

Tähtipallot

Tähtipallot on pallonvierityspeli, joka on hauskaa yksin, mutta vielä hauskempaa yhdessä ystävän kanssa. Mitä isommat pisteet, sitä suuremmat palkinnot.

 

 

Peliholvi

Peliholvissa pääset haastamaan itsesi tai kaverisi peliautomaattien parissa.

Yhdessä pelattavat ajopelit ja PacMan Smash -liitokiekko odottavat jo pelaajiansa. Palkintoautomaateista voit voittaa itsellesi elektroniikkaa tai supersöpöjä pehmoleluja. Ota kaverin kanssa kuva valokuvausautomaatissa, tai pelaa flippereitä. Peliholvissa aika rientää kuin siivillä! Peliholvi sijaitsee Kingin juurella.

 

 

Lintsikisa

Kuka on paras tarkkuusheittäjä, kuka on Derbyn kuningas? Haasta kaverisi mukaan sykettä nostattavaan Lintsikisaan! Lintsikisa-pelivihko sisältää 5 kisalippua, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Ammunta. Lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-onnenpyörässä! Lintsikisaa voi pelata yksin tai kaveria vastaan.

Pelivihon voit ostaa 10 € hintaan pelipisteiltä tai lipunmyynnistä.