Pelittääkö?

Onko sinulla hannuhanhimaista onnea vai onko heittokätesi kaveriporukan tarkin? Testaa taitosi ja tuurisi Linnanmäen lukuisissa peleissä ja voita upeita palkintoja pehmoleluista herkkuvoittoihin!

Linnanmäen pelit maksavat 3-5 euroa. Peleissä voi maksaa käteisellä tai kortilla.

 • Ammunta
  Ota tähtäimeesi makea meloni ja todista sheriffimäinen tarkkuutesi viidellä laukaisulla! Tässä taitopelissä voit voittaa varmalla ja huolellisella suorituksella hellyttäviä pehmoeläimiä.
  Pelin hinta: 3 €
 • Basketti
  Heiluuko verkko tupla- ja triplapisteistä? Kestääkö koripallokandidaatin koppa kierrosaikarajojen paineen? Tässä taitopelissä pääset tavoittelemaan JÄTTIPALKINTOA heittämällä koreja aikarajojen ja tasovaihteluiden puitteissa.
  Pelin hinta: 3 €
 • Derby
  Linnanmäellä järjestetään ikiomat laukkakisat joka päivä! Tässä Lintsikisa-taitopelissä voit voittaa pehmolelun muita vikkelämmällä pallonvieritysnopeudella. Vieritä pallot oikeisiin reikiin ja anna hevosesi kiitää pitkin laakeita viheriöitä. Laukkaradan nopein voittaa Derby-kierroksen mestaruuden!
  Pelin hinta: 3 €
 • Hyväntekijät-Onnenpyörä
  Hyväntekijät-onnenpyöräpelissä tutustut Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöihin ja voit samalla voittaa upeita palkintoja. Tue lastensuojelutyötä ja lunasta samalla itsellesi mahdollisuus huippuvoittoon!
  Pelin hinta: 3 €
 • Koripallot
  Koripallobuumi on saavuttanut myös Linnanmäen. Onko heittoratasi hiottuna ja kädet lämmiteltyinä? Valmistaudu huolella ja pussita pallo koriin. Tässä taitopelissä voit voittaa herkullisen Chupa Chups -voiton yhdellä onnistuneella heitolla!
  Pelin hinta: 3 €
  Yhteistyössä: Conaxess Trade
 • Namipyörä
  Maistuisiko mahtipontisen makea namisekoitus? Valitse onnennumerosi tarkkaan ja valmistaudu jännittämään onnenpyörän kohtalokasta matkaa kohti voittonumeroa ja Fazerin makeisia sisältävää jättipalkintoa!
  Pelin hinta: 3 €
  Yhteistyössä: Fazer
 • Onginta
  Tässä suositussa aina voittaa -pelissä pääset lunastamaan itsellesi Linnanmäen omat kalastusluvat. Nappaa kolme kalaa ja jännitä, paljonko kalasaaliisi painaa yhteensä! Kalasaaliin hupipaino määrittää voitetun palkinnon.
  Pelin hinta: 4 €
 • Onnenveto
  Tätä Linnanmäen klassista aina voittaa -peliä pääsee kokeilemaan pääportin Onnenvedon lisäksi myös Kingin juurella sijaitsevassa Onnenveto-pelissä. Nostalgisessa pelissä on tarjolla monipuolisia palkintoja jokaisella vedolla! Neljällä eurolla pääset selvittämään, mikä palkinto heilahtaa narun päässä!
  Pelin hinta: 4 €
 • Pellet
  Pudota ilkikuriset pellet orrelta tarkalla ja ripeällä pallonheitolla ja voit voittaa sympaattisia palkintoja. Tässä nopeatempoisessa Lintsikisa-taitopelissä pääset harjoittamaan tarkkuusheittoa aika- ja pisterajoja vastaan!
  Pelin hinta: 3 €
 • Pumputin
  Tempaise toveri mukaan ja pumpatkaa kilpaa kuumailmapallonne yläilmoihin! Voiton tässä lennokkaassa Lintsikisa-taitopelissä vie se, jonka pallo kohoaa korkeuksiin nopeimmin.
  Pelin hinta: 3 €
 • Puputti
  Hokkus pokkus filiokkus! Taikuri on löytänyt tiensä Linnanmäelle. Minkä värinen pupu hatusta nousee? Tässä taianomaisessa aina voittaa -pelissä pääsee jännittämään, minkä palkinnon hatusta vedetty pupu osoittaa!
  Pelin hinta: 5 €
 • Purkit
  Purkit on nostalginen huvipuisto-taitopeli, jossa tarkkuus on valttia. Treenaa sihtisi kuntoon ja putsaa pöytä purkeista voittaaksesi ihastuttavia Lumo Stars -pehmoja!
  Pelin hinta: 3 €
  Yhteistyössä: Tactic
 • Suklaapyörä
  Tervetuloa pelaamaan suklaaherkkusuiden omaa onnenpyöräpeliä! Valitse omat onnennumerosi, nosta peukut pystyyn ja voita suussa sulavia Dumle-tuotteita.
  Pelin hinta: 3 €
  Yhteistyössä: Fazer
 • Taffel-pyörä
  Iskikö sipsinhimo? Vastaus löytyy Taffel-pyörältä! Mahtisäkillinen rapeita sipsejä odottaa voittajaansa! Kiillota onnenlanttisi ja suuntaa kohti legendaarista onnenpyörää!
  Pelin hinta: 5 € tai kolme pelipaikkaa kahden hinnalla 10 €
  Yhteistyössä: Orkla
 • Tikat
  Pyöriviä englantilaisia tikkatauluja! Löytävätkö kolme tikkaasi tiensä pisterajojen yli tässä päätähuimaavassa taitopelissä?
  Pelin hinta: 3 €
 • Tykinkuulat
  Tartu tykkiin ja tähtää pistereikiin tässä tarkkuutta vaativassa Lintsikisa-taitopelissä! Pisterajoja ylittämällä voit voittaa upeita palkintoja!
  Pelin hinta: 3 €
 • Tähtipallot
  Tähtipallot on pallonvierityspeli, joka on hauskaa yksin, mutta vielä hauskempaa yhdessä ystävän kanssa! Tässä klassisessa Lintsikisa-taitopelissä pääset testaamaan käden tarkkuutta ja tavoittelemaan palkintoja pisterajojen puitteissa.
  Pelin hinta: 3 €

Pääportin alueen pelit (Tikat, Onnenveto ja Taffel-pyörä) aukeavat samaan aikaan kuin huvipuiston portit ja muut pelit tunti huvipuiston aukeamisen jälkeen.

Peliholvi

Peliholvissa pääset haastamaan omia ja kavereidesi taitoja peliautomaattien parissa!

Hurjimmat mittelöt käynnistyvät muun muassa ajopelien ja PacMan Smash -liitokiekon lähtölaskennasta. Elektroniikka- ja pehmolelu-palkintoautomaatteja pelatessa jännitys kipuaa yhtä korkealle kuin Kingin huippu! Mahtavista yhteisistä huvitteluista voi napata muistoksi kuvan karikatyyriautomaatissa. Peliholvissa aika rientää kuin siivillä! Peliholvi sijaitsee Kingin juurella.

Lintsikisa

Kuka on paras tarkkuusheittäjä? Kuka on Derbyn mestari? Haasta kaverisi mukaan sykettä nostattavaan Lintsikisaan! Lintsikisa-pelivihko sisältää 5 kisalippua, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Pellet, Pumputin, Tykinkuulat sekä Tähtipallot.

Yhdellä Lintsikisa-paketilla voit kokeilla jokaista näistä peleistä kerran tai vaihtoehtoisesti tykittää jopa kaikki viisi lippua yhteen ja samaan kisailupeliin. Pienemmän pelinälän kohdalla kisaliput voi jakaa kaverin kanssa tai säästää käytettäväksi myöhemmin huvittelukauden aikana. Pakettiin kuuluu lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-onnenpyörässä!

Lintsikisa-pelivihon voit ostaa 15 eurolla pelipisteiltä tai lipunmyynnistä.