iik!weekin aikana 7.-22.9. Linnanmäelle tuodaan erikoisteemoitettuja kauhukohteita. Täältä voit lukea tarkemmat tiedot karmaisevista kohteista.

Linnanmäen kauhuportit ovat auki keskiviikosta perjantaihin klo 16-22 ja viikonloppuina lauantaisin klo 13-24 ja sunnuntaisin klo 13-22. Kurkkaa tapahtuman aikataulu täältä ja hinnat täältä.

Zombi-tunneli ja Laboratorio aukeavat jokaisena aukiolopäivänä klo 16. Kauhusirkus ja Kammokuja avautuvat iik!week-teemaisina lauantaina ja sunnuntaina klo 13 ja ne muuttuvat kammottavien hahmojen kauhukohteiksi klo 16.

Zombi-tunneli

Ydinlaskeuman synnyttämä zombi-invaasio vaanii huvittelijoita vanhan ydinsiilon tunnelissa. Kauhun ystävillä on vain yksi tapa suojautua heitä vastaan - vihreä radioaktiivinen valonlähde saa zombit perääntymään. Astu sisään hämärään käytävään, jossa piileksii kauhuhermoja kutkuttavia zombeja!
Suositusikä 13 v. 
Sisäänpääsy rannekkeella tai kahdella laitelipulla. Kohteessa näyttelijöitä.

Laboratorio

Puiston karmeimmassa kohteessa vierailijoita odottaa kauhistuttavasti epäonnistuneiden ihmiskokeiden uhrit, jotka ovat jääneet lukkojen taakse tutkimuslaitokseen.
Suositusikä 13 v. 
Sisäänpääsy rannekkeella tai kahdella laitelipulla. Kohteessa näyttelijöitä.

Kauhusirkus

Uskallatko astua sisään verenhimoisten klovnien valtaamaan Kauhusirkukseen?
Suositusikä 13 v. 
Sisäänpääsy rannekkeella tai yhdellä laitelipulla. Kohteessa näyttelijöitä.

Kammokuja

Kuolleet henget ovat jääneet vaeltamaan Kammokujan käytäville. Kujalle on asettunut asumaan myös suurikokoinen teurastaja…
Suositusikä 13 v. 
Sisäänpääsy rannekkeella tai yhdellä laitelipulla. Kohteessa näyttelijöitä.

Kauhupolku

Astu sisään ja kulje karmivien mekaanisten pellejen ohi pelottavan polun läpi.
Suositusikä 13 v. 
Maksuton sisäänpääsy. Maksuton kulku kauhualueelle Kauhupolun kautta.

HUHUU  Jännitystä myös perheen pienimmille!

Keskiviikosta perjantaihin pienille huvittelijoille taiteillaan maksuttomia karmivia kasvomaalauksia klo 17-20 pääportin tuntumassa.

Lasten oma kummitusalue Minimäellä

Pienet jännityksen ystävät voivat vierailla Minimäellä minikummitusten kylässä. Cafe Hepokatin terassilla tapahtuu kummia ja mäellä kummitukset laittavat jalalla kor… karmeasti. Myös maksuton Matka maailman ytimeen -leikkialue on pienten huvittelijoiden hupikäytössä.

Haamuhattarakoulu

Hattarakoulu on muuttunut hurjaksi! Perheen pienimmät pääsevät pyörittelemään pelottavia haamuhattaroita ja opettelemaan kummittelua kummitusopettajan kanssa.
Haamuhattarakoulun kesto on noin 15-30 minuuttia ja hinta 9 euroa. Koulun karmivat ovet ovat auki iik!weekin ajan keskiviikosta perjantaihin klo 16-20 ja viikonloppuna klo 13-20.

Kino: Kreivi Hohoo -lastenteatteriesitys peloista

Kreivi Hohoo on rohkea hirviönmetsästäjä ja pelottomin Kreivi, jota maa päällään tai allaan kantaa! Hänen tehtävänään on metsästää Linnanmäellä piilotteleva hirviö. Uuden hirviön metsästys ei kuitenkaan suju ongelmitta, sillä Kreivi joutuu kohtaamaan ainoan pelkonsa. Onneksi hänellä on apunaan uskollinen Kätyri Hähää sekä koko yleisö täynnä kavereita! Luvassa on jännittäviä hirviöitä, vauhdikkaita tilanteita ja koskettavia hetkiä.

Esitykset keskiviikosta sunnuntaihin klo 17, 18 ja 19. Lastenteatteriesityksen kesto on 30 minuuttia.
Esitys on suunnattu 5–9-vuotiaille. Sisäänpääsy rannekkeella tai yhdellä laitelipulla.

Kauhunnälkäisten Haunted Dinner

Perjantai- ja lauantai-iItojen hämärtyessä ravintola Caruzellossa avautuu buffet-illallinen kummittelevassa seurassa. Piinaavalla aterialla nautitaan runsas buffet, jonka lisäksi herkuttelijoita hemmotellaan jännittävällä live-esityksellä.
Suositusikä 13 v. Kohteessa näyttelijöitä.
Illalliset perjantaisin ja lauantaisin klo 18, 19 ja 20.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat 24,90€
Lapset 7–12-vuotiaat 14,90€
Lapset 4–7-vuotiaat 9,90€

Mikäli haluat varata paikkasi ennakkoon, voit lähettää varauksesi osoitteeseen varaukset@caruzello.fi.

HUILIMASSA OLEVAT LASTENLAITTEET:
Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu ja Pilotti.

Maksuttomista laitteista avoinna ovat Pienoiskaruselli, Rumpukaruselli, Vankkuripyörä, Sukelluskello ja Panoraama.
Panoraama on puiston aukioloaikojen mukaisesti avoinna ja neljä muuta suljetaan päivittäin klo 20.
Lauantaisin, jolloin puisto on avoinna klo 24 asti, suljetaan klo 22 laitteista Rekkaralli, Helikopteri, HipHop, Hepparata, Propelli ja Hurjakuru.