Kauhuelämykset

IIK!WEEKIN KAUHUELÄMYSKOHTEET

Karmiva iik!week valtaa koko Linnanmäen huvipuiston kauheampana kuin koskaan!

  • iik!weekin aikana ikäsuositus huvipuiston alueeelle on 12 vuotta.
  • Tapahtuman aikana pienten lasten laitteet ovat kauhusta kankeana huilimassa.

Kauhuelämykset avaavat narisevat porttinsa jokaisena aukioloiltana klo 17, mutta jo klo 16 jälkeen huvipuistossa alkaa tapahtua, sillä monenlaiset kammottavat hahmot ryömivät esiin varjoistaan.

KAUHUELÄMYSKOHTEET OVAT AVOINNA:

Torstaisin ja sunnuntaisin klo 17–22

Perjantaisin ja lauantaisin klo 17–24

 

Huvipuiston alueelta löytyy mm. seuraavia kauhukohteita, joissa on eläviä kauhuhahmoja:

MOTELLI

Tervetuloa edelliskausilta tuttuun Motelliin, joka muuntautuu joka vuosi aina vaan karmivammaksi! Sinulle on jälleen huone varattuna, ja sisäänkirjautuminen hoituu vaivatta. Uloskirjautumisesta ei sitten tarvitsekaan murehtia, sillä Motellin henkilökunta tulee huolehtimaan sinusta ikuisesti…

Hotellin sisäänkirjautumiseen edellytetään 15+ vuoden ikää.

KAUHUJEN TIVOLI

Tivoliin ovat kaikki tervetulleita, ja tivolissa on aina hauskaa. Eikö olekin? Tämän tivolin henkilökunta ei todellakaan saa oloasi tuntumaan tervetulleeksi.

 

KAMMOKUJA

Raivaustöissä romahtaneen viemärin sisälle jäi vuosikymmeniä sitten jumiin joukko työntekijöitä ja rakentajia. Heitä ei ole koskaan saatu pelastettua. Mitä tapahtuu ihmiselle, joka syö ravinnokseen vain rottia, juo pelkkää saastunutta vettä eikä koskaan näe auringonvaloa? Pimeän viemärin uumenissa heistä on tullut karmivia, häilyviä hirviöitä, jotka eivät pidä vierailijoista.

 

KAUHUSIRKUS

Istu vaunuun, ota kaveria kädestä kiinni ja toivo parasta. Vaunu vie sinut synkän sirkuksen uumeniin, josta ei ole poispääsyä. Vaunun takana vaaniva klovni ei halua naurattaa, vaan hänellä on nälkä. Ethän sinä vaan ole saalis? Nämä karmivat klovnit eivät pelkää pimeää. Pelkäätkö sinä?

 

VAMPYYRISIRKUS-SHOW

Kiertää huhu, että kylästä on hävinnyt mystisesti ihmisiä, ja samaan aikaan kylän laitamille on ilmestynyt yöllä sirkusteltta. Kerrotaan, että sirkus olisi verenjanoisten vampyyrien hallussa. Illan näytös onkin juuri alkamassa, ja katsomossa on vielä hyvin tilaa. Tervetuloa rohkeasti peremmälle…  

 

ZOMBI-KUJA

Alueella ei ole enää ketään muita kuin eläviä kuolleita. Zombit odottavat nälkäisinä seuraavaa ateriaansa. Mihin sinä ajattelit paeta?

 

PAINAJAISTEN LAAKSO

Ruumisarkun kansi on raollaan, ja sen isäntä on lähtenyt liikkeelle yön pimeydessä. Pata porisee, ja taikaliemi kaipaa enää vain yhtä oikeaa hiussuortuvaa. Pahin painajaisesi on juuri käymässä toteen, sillä vampyyrit, noidat ja hirviöt ovat vallanneet Ratalaakson ja etsivät juuri sinun hiussuortuvaasi…

 

LINNUNRATA

Muukalaiset ulkoavaruudesta ovat tarkkailleet sinua jo pidemmän aikaa. Ehkä on tullut viimein aika tavata ja kuulla, millainen viesti heillä on välitettävänään?

 

KLOVNIPOLKU

Klovnit ovat aina iloisia ja hauskoja veijareita, mutta täällä kauhufestivaaleilla klovnit eivät todellakaan viihdytä vierailijoita. Suosittelemme, että vilkuilet Klovnipolulla useasti olkasi yli, sillä koskaan ei tiedä, kuka sinua lähestyy…

 

ZOMBI-ILLALLINEN

Tullessasi nauttimaan herkullisesta ja yltäkylläisestä illallisesta, on syytä kiinnittää huomiota muihin illallisvieraisiin sekä ruuan laatuun, sillä pahimmillaan saatat löytää pian itsesi tarjoiluvadilta… Kohteessa voit kuvauttaa itsesi yhdessä viehättävän illallisseurueen kanssa.

 

NOITIEN AUKIO

Noitien aukiolla kuuluu taikoja, loitsuja, käheää naurua ja padassa porisee vihreä haiseva keitto. Uskallatko maistaa noitien taikalientä?