Usein kysytyt kysymykset iik!weekistä

iik!week-kauhufestivaali to-su 8.–25. syyskuuta

Usein kysytyt kysymykset iik!weekistä

Millaisella lipputuotteella pääsen mukaan nauttimaan kauhusta iik!week-kauhufestivaalille?

Tänä vuonna kauhuelämyksistä pääsee nauttimaan ostamalla Linnanmäen iik!week-rannekkeen (45 euroa) Linnanmäen verkkokaupasta tai S-ryhmän toimipisteistä (42 euroa). Iik!week-ranneke pitää sisällään paikkavarauslipun tapahtumaan. Päivän paikkavarauslippu pitää varata tietylle päivälle ennakkoon Linnanmäen verkkokaupasta, sillä rajoitamme kauhunnälkäisten huvittelijoiden määrää per tapahtumailta. Kun teet oston Linnanmäen verkkokaupasta, saat molemmat liput (ranneke ja paikkavarauslippu) suoraan sähköpostiisi rannekkeen oston jälkeen.
Jos sinulla on aiemmin ostettu ranneke, niin voit varata Linnanmäen verkkokaupasta maksuttoman iik!week-paikkavarauksen. Tämä lippu esitetään sisääntuloportilla yhdessä rannekkeen kanssa.

Tuleeko minun varata Linnanmäki-päiväni ennakkoon, jos haluan tulla iik!weekille?

Kyllä, iik!week-kauhufestivaalille tehdään paikkavaraus tietylle päivälle ennakkoon. Paikkavarauksen tekemällä varmistat sisäänpääsyn valitsemanasi iik!week- tapahtumapäivänä. Tuolloin sinulle on varattu oma paikka päivän kävijäkiintiöstä. Paikkavarauslippu näytetään Linnanmäen portilla saapuessa tapahtumaan.

Huomaathan, että Linnanmäen Kausihupilaisille ei tarvitse tehdä paikkavarausta iik!week-kauhufestivaalille. Kausihupilainen pääsee aina maksutta huvipuistoon näyttämällä voimassa olevaa kauden 2022 Kausihupi-tiliä.

Jos ostaa verkkokaupasta iik!week-rannekkeen, pitääkö varata myös paikka tapahtumaan ennakkoon?

Iik!week-ranneke sisältää iik!week-paikkavarauslipun valitsemallesi päivälle. Sinun tulee vain valita päivä, jolloin olet tulossa puistoon.

Pääseekö Kausihupilla iik!weekille?

Kyllä pääsee. Kausihupilaisille on varattu oma paikka kävijäkiintiöstä, joten sinun ei tarvitse tehdä ennakkovarausta. Saapuessasi huvipuistoon, näytäthän portilla voimassa olevaa kauden 2022 Kausihupi-tiliäsi.

Tuleeko minun näyttää rannekkeet Linnanmäelle tullessa?

Kyllä, ennakkoon ostettu ranneke/lahjakortti ja maksuton iik!week-paikkavarauslippu näytetään Linnanmäelle saapuessa. Huomioithan, että rannekkeen ostamisen lisäksi iik!weekiä varten tulee tehdä paikkavaraus tietylle kauhupäivälle Linnanmäen verkkokaupassa.

Miten tehdään paikkavaraus iik!weekille?

Linnanmäen verkkokaupan kautta.

  • Jos sinulla ei ole ranneketta, valitse ensin "Rannekkeet ja Kausihupi" ja sitten "iik!week-ranneke + paikkavaraus" (ranneke sisältää iik!weekin paikkavarauslipun) ja valitse haluamasi kauhupäivä.
  • Jos sinulla on jo ranneke, niin voit valita pelkän "iik!week-paikkavarauksen. Varauksen yhteydessä voit varata haluamasi kauhupäivän.
  • Ostamalla iik!week-rannekkeen saat tilausvahvistuksen, josta pääset lataamaan molemmat liput, eli rannekkeen ja paikkavarauslipun. Liput latautuvat "Lataa lippusi tästä" -näppäimestä. Tämän jälkeen molemmat liput aukeavat suoraan näytölle.

Ostin rannekkeen ennakkoon S-ryhmän pisteestä. Käykö se iik!weekillä?

Kiva, että olet ostanut rannekkeen ennakkoon. Olet jo melkein valmis kauhufestivaaleille – käythän vielä sen lisäksi varaamassa maksuttoman iik!week-paikkavarauksen Linnanmäen verkkokaupasta.

Olen saanut rannekelahjakortin. Käykö se iik!weekillä?

Kiva, että olet saanut rannekelahjakortin! Se käy mainiosti myös iik!weekillä - käythän vielä varaamassa sen lisäksi maksuttoman iik!week-paikkavarauksen Linnanmäen verkkokaupasta.

Voiko iik!weekillä päivittää rannekkeen seuraavalle päivälle?

Rannekkeen päivitys ei valitettavasti ole käytössä iik!week-kauhufestivaalin aikana.

Voiko iik!weekillä ostaa Iltarannekkeen?

iik!week-kauhufestivaalin aikana iltarannekkeet eivät ole käytössä, vaan tavallisella kauhurannekkeella voi nauttia karmivasta tunnelmasta koko huvipuiston aukiolon aikana.

Pääsevätkö alle 12-vuotiaat iik!weekille?

Pelottavien kauhukohteiden ja karmivien kauhuhahmojen vuoksi iik!weekiä suositellaan vähintään 12 vuotta täyttäneille. Lisäksi on hyvä huomioida, että Motelli-kauhukohdetta suositellaan vähintään 15 vuotta täyttäneille.

Tiedoksi myös, että iik!weekin aikana perheen pienimpiä huvittelijoita ilahduttavat ilmaislaitteet ovat huilimassa. Koko perhe pääsee taas huvittelemaan yhdessä Linnanmäellä 1.10. alkaen, aukioloaikojemme puitteissa.

Yritän varata lippua iik!weekille, mutta se näyttää, että päivää ei voi valita. Mistä se johtuu?

  • Olet mahdollisesti valinnut sellaisen verkkokaupan tuotteen, joka on tarkoitettu huvitteluun iik!weekin ulkopuolella, esimerkiksi Päivän hupirannekkeen.
  • Vaihdathan tuotteen iik!week-rannekkeeksi tai iik!week-paikkavaraukseksi, jolloin olet jo askeleen lähempänä kauhua!
  • Linnanmäen verkkokaupassa voit nähdä, mitkä päivät ovat jo täyttymässä: mikäli päivä on väriltään punainen, tarkoittaa tämä sitä, että kyseisen päivän kauhuliput ovat jo varattu loppuun. Vaihdathan tällöin varauksesi toiselle päivälle.