Huvipuistomaiset horoskoopit vuodelle 2021

Virittäydy tulevan huvikauden 2021 tunnelmaan kurkkaamalla, minkälaisen huvittelupäivän tähtimerkkisi sinulle tuo!

Kauriin huvianalyysi

Sinulla on jo selkeänä mielessäsi vuoden huvipäivä ja tiedät tarkalleen, mihin laitteisiin aiot hypätä ensin. Huvipuistossa uskallat heittäytyä tunteiden vietäväksi! Et yleensä lähde kokeilemaan uusia asioita, mutta tänä vuonna ylität itsesi ja hyppäät Taigan kyytiin! Olet tottunut pitämään monia naruja käsissäsi, joten Narunvedossa olet varmaa voittaja-ainesta. Edellinen vuosi sai sinut unelmoimaan maiseman vaihdoksesta. Se onnistuu varmasti, kun hyppäät iki-ihanan Maisemajunan kyytiin!

 • Onnenpäivä:                       29.4. Huvipuiston avajaispäivä
 • Onnenväri:                          Linnunradan metallinsininen
 • Onnen huvielementti:         Taiga-lippalakki ja aurinkorasva

 

Vesimiehen huvianalyysi

Et pysty pysähtymään paikoillesi, joten huvipuisto on sinulle unelmien täyttymys, jossa saat uusia virikkeitä tauotta! Juokset tukka hulmuten laitteesta toiseen. Mitä jännittävämpi laite, sen parempi! Oivaltajana ja älykkäänä hahmottajana osaat suorittaa Vesilabyrintinkin kuivin jaloin. Olet merkinnyt kalenteriisi jo kauhuviikko iik!weekin ajankohdan ja haastat ystäväsi mukaan piinaaviin kauhukohteisiin, jossa elävät näyttelijät eivät jätä teitä rauhaan.

 • Onnenpäivä:                       18.6. Taigan syntymäpäivä
 • Onnenväri:                          Softiksen valkoinen
 • Onnen huvielementti:         Ranneke ja valomiekka

 

Kalojen huvianalyysi

Sinulle perhe ja läheiset ystävät ovat kaikki kaikessa. Haluat varmistaa heille terveydelle turvallisen huvipuistopäivän. Muistat pakata mukaan käsidesit ja selvittää jo ennakkoon käsienpesupaikat sekä huvipuiston muut terveydelle turvalliseen huvitteluun liittyvät ohjeet. Läheistesi nauttiessa laitteiden hurmasta, jäät ihailemaan upeita kukkaistutuksia. Löydät taukopaikan, jossa voit heittää jalat penkille ja ottaa pienet nokoset. Nautit överit pirtelön muodossa ja hörpit latteasi unelmoiden yhteisistä tulevista peli-illoista HupiCity-lautapelin äärellä. Yhdessä piipahdatte vielä tekemään omat hattarat Hattarakoulussa ennen kotiin lähtöä.

 • Onnenpäivä:                       13.5. Kukan päivä                   
 • Onnenväri:                          Hattaran vaaleanpunainen
 • Onnen huvielementit:         Panoraaman näkymät ja popcornin tuoksu


Oinaan huvianalyysi

Olet aina siellä missä tapahtuu! Olet varmistanut, ettei sinulta jää yksikään tapahtumarikas huvipuistopäivä ohittamatta. Kausihupi odottelee jo kännykässäsi käyttöä – ihanaa, ranneke joka päivälle! Se tulee tarpeen, sillä sinulla on paljon kavereita, jotka pyytävät sinua kanssaan Lintsille. Kaikki laitteet ovat suosikkilaitteitasi riippuen päivästä, mutta rohkeutta sinulta ei ainakaan puutu. Rakastat myös pelata ystäviesi kanssa. Kirmaatte yleensä ensimmäisenä Derbyyn, ja saat paistatella valokeilassa Derbyn Kinginä.

 • Onnenpäivä:                       24.6. Rollen päivä
 • Onnenväri:                          Lohikäärmeen syvänpunainen
 • Onnen huvielementit:         Vapaapudotus ja yhdessä kisailua

 

Härän huvianalyysi

Rakastat hyvää ruokaa! Huvipäivänäsi herkuttelu on taattu. Aloitat huvipäivän kreisillä donitsilla ja herkullisella makukahvilla. Piipahdat laiteajojen välissä Lintsiburgeriin nauttimaan maan kuulut kierreranskalaiset ja kukkakaaliwingsit. Käyt välillä pyöräyttämässä Onnenpyörää, ja tänä vuonna sinua onnistaa, sillä saat mukaasi repullisen herkkuja! Pääsi ei mene pyörälle laitteissa, jotka ovat lähellä maata. Ei, vaikka niissä kuinka pyörittäisiin! Kahvikuppikaruselliin otat mukaan koko porukan. Nautit, kun voitte nauraa yhdessä ystävien kanssa hurjalle kieputukselle!

 • Onnenpäivä:                       24.8. kansainvälinen vohvelipäivä
 • Onnenväri:                          Vuoristoradan tervanruskea
 • Onnen huvielementit:         Kieputusta ja metrilakua

 

Kaksosen huvianalyysi

Olet utelias ja rohkea! Olet yksi ensimmäisten joukossa, joka uskaltaa hypätä Taigan siiville. Tänä kesänä aiot ottaa videon lennostasi yhdessä ystäväsi kanssa, jonka olet puhunut ympäri ylittämään itsensä. Rakastat olla siellä, missä tapahtuu. Osallistut Linnanmäen yhteisiin tanssi-iltoihin ja yhteislauluhetkiin. Ei ole asiaa, jota et uskaltaisi kokeilla. Salaa unelmoit Rolle-pellen tai jarrumiehen työstä, kumpi tahansa kävisi sinulle mainiosti! Ehkäpä jonain kesänä…

 • Onnenpäivä:                       30.4. vappuaatto
 • Onnenväri:                          Magian musta-valkoinen
 • Onnen huvielementit:         Hepulinaurut ja naurukujan peilit

 

Ravun huvianalyysi

Tunnet jo hattarantuoksun nenässäsi, tuulen vireen kasvoillasi ja kuulet huvipuistomusiikin korvissasi. Elät aina täysillä kaikki aistit käytössä, satoi tai paistoi! Et malttaisi odottaa pääsyä huvipuistoon, jossa olet aina hyvällä tuulella. Sinulle on erityisen tärkeää, että läheisilläsi on hyvä olla, joten mukaan huvipäivää lähtee viettämään myös mummit ja kummit. Haluatte vaalia huviperinnettä yli sukupolvien ja huvimuistoihin palaatte vuoden ympäri. Sinulle on hyvin merkityksellistä se, että Linnanmäen Huvipuisto kerää toiminnallaan varoja lastensuojelutyöhön, sillä haluat tehdä hyvää omilla valinnoillasi.

 • Onnenpäivä:                       1.6. kansainvälinen lasten päivä
 • Onnenväri:                          Lintsikisan vihreä
 • Onnen huvielementit:         Hyväntekijät Onnenpyörä ja tervantuoksu

 

Leijonan huvianalyysi

Huvipuisto on sinulle näyttämö, jossa tahdot loistaa seurueesi uskaliaimpana hurjapäänä. Sinnikkyydelläsi saat houkuteltua seuraksesi Kingin korkeuksiin myös vähemmästä vauhdista nauttivan huvittelijan. Kunnianhimoisena ja energiaa pursuavana otat harmittoman Autorata-ajelun aavistuksen liian tosissaan kiitäen ympäri rataa kuin aika-ajoissa konsanaan. Kirkkaimpien tähtien ja suurimpien palkintojen tavoittelijana et lannistu helposti ja anna periksi huvipuistopeleissäkään, vaan treenaat heittokättäsi Basketissa, kunnes jättivoitto on sinun.

 • Onnenpäivä: Kuuma kesäpäivä
 • Onnenväri: Kingi-kruunun kulta
 • Onnen huvielementti: Megahodari ja aurinkoinen terassi

 

Neitsyen huvianalyysi

Ulkoisesti seesteisenä näyttäytyvänä tähtimerkkinä sinut tulkitaan helposti rauhallisesta huvittelusta pitäväksi, mutta monien yllätykseksi oletkin melkoinen vauhtihirmu huvipuistoon päästessäsi. Huvipuistomottosi voisikin olla: ”Kun huvitellaan, kieputaan oikein kunnolla!” Loogisena henkilönä olet tietysti listannut suosikkilaitteesi ja selvittänyt Hupioppaasta optimaalisimman reitin kirmata laitteesta toiseen. Huvipuistossa pystyt rentoutumaan, nauttimaan tunnelmasta ja antaudut myös huvipuistoherkkujen vietäväksi, vaikka arjessa noudatatkin tunnollisesti terveellistä ruokavaliota.

 • Onnenpäivä: Karkkipäivä
 • Onnenväri: Vaahtokarkin valkoinen
 • Onnen huvielementti: Pirskahteleva Bubble-tee ja maksuton sisäänpääsy

 

Vaa'an huvianalyysi

Vohveli kermavaahdolla vai mansikkahillolla? Visainen pulma sinulle ratkaistavaksi, koska päätöksien tekeminen ei ole sinulle helppoa. Hupimestarin vinkkaamana päädyt vohvelikakkuun, sillä siitä riittää jaettavaa myös kavereille, joiden herkkuhammasta aavistuksesi mukaan taitaakin jo kolottaa. Yksin huvittelu ei sinua huvita, joten suuntaat mielelläsi laitteisiin, jossa ilon saa jakaa kaverin kanssa. Kauneutta ja esteettisyyttä ympärilläsi arvostavana odotat jo malttamattomana syksyn tunnelmallista Valokarnevaali-tapahtumaa, jossa nautit värivalojen loisteesta ja valotaideteoksista.

 • Onnenpäivä: 14.10. Valokarnevaalin avajaispäivä
 • Onnenväri: Kermavaahdon valkoinen vai mansikan punainen?
 • Onnen huvielementti: Linnunradan tähtitaivaan tuike ja laitekummi

 

Skorpionin huvianalyysi

Huvipuistopäiväsi on täynnä Taigaa! Et tyydy tavanomaiseen huvitteluun, vaan vaadit elämyksiltä aistien ilotulitusta. Rämäpäänä viiletät huvipuiston kaikkein vauhdikkaimmissa vempaimissa ja ratalaitteissa tähtäät aina eturivin paikkoihin, joissa vauhti tuntuu mahanpohjassa kaikkein kutkuttavimmalta. Tavallisuutta karttavana et tyydy herkkuhetkenä perinteiseen jäätelötötteröön, vaan haluat helliä makunystyröitäsi suolaisenmakealla, kinuskilla kuorrutetulla popparisoftiksella. Kiinnostuksesi elämän suurista ja pienistä salaisuuksista vie sinut huvipuistopäivän päätteeksi sukelluksiin meren syvyyksiin Sea Lifen elämysaltaiden äärelle. Muistathan käydä moikkaamassa mököttävää Mikko-meriahventa!

 • Onnenpäivä: 13.7. Vuoristoradan syntymäpäivä
 • Onnenväri: Mustekala-laitteen turkoosi
 • Onnen huvielementti: Ratalaitteet ja Taigan oikopolku

 

Jousimiehen huvianalyysi

Rakastat elämän pieniä yllätyksiä, joten huvipuistopäiväsi alkaa Pellen Talosta, jossa jokaisen kulman takana sinua odottaa jokin vekkuli temppurata suoritettavaksi. Liikkuvat portaat kipuat ylös tuosta vaan! Leikkimielisenä saatat piipahtaa lapsille suunnatussa Matka maan ytimeen -touhualueella ja kokeilunhaluisena haluat selvittää, kuinka nopeasti Propellissa täytyy polkea, jotta laitevaunun saa yläilmoihin asti. Onnetarten lempilapsena bongaat Rolle-pellen huvipuistosta takuuvarmasti yhteiskuvaan, sillä satut olemaan aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Onnistuneen huvittelupäivän päätteeksi palkitset itsesi herkkudonitsilla, jonka kuorrutuksen tuunaat mieleiseksesi Cafe Donitsissa.

 • Onnenpäivä: 1.4. aprillipäivä eli keppostelupäivä
 • Onnenväri: Rolle-pellen nenän punainen
 • Onnen huvielementti: Taikasirkus ja Shop Rollen pilailutuotteet