Linnanmäki-muistoja

 

Pyysimme teiltä Huvien uutisten lukijoilta tarinoita ikimuistoisista hetkistä ja tapahtumista Linnanmäellä. Julkaisemme tässä osan kirjoituksista.
Kiitos kaikille tarinansa jakaneille!

  • Meidän luokalle Lintsi-luokkaretki kohteena oli MUST monena vuotena peräkkäin. En edes muista, kuinka monena vuotena käytiin peräkkäin, mutta monena. Ihan paras laite oli Top Spin, jossa musa jumputti, ja juontaja piti showta yllä. Tähän laitteeseen juostiin peräkkäin monta kertaa, kunnes ei enää pystynyt, sitten mentiin Rainbowhun "lepäämään". Ihan best luokkaretki!


  • Ihana kolmen sukupolven päivä Linnanmäellä. Esikoistyttäreni oli parivuotias, ja päätimme lähteä perheen kanssa Linnanmäelle. Iloksemme saimme mukaan myös famun ja vaarin. Kuljimme fiilistelemässä aurinkoisen kesäpäivän tunnelmaa puistossa. Kävimme Panoraamassa, Karusellissa sekä istuskelimme puiston penkillä makustellen hattaraa ja pehmisjädeä samalla, kun katselimme Karusellin pyörimistä. 


  • Vuoristorataa kolme kertaa peräkkäin, vaikka oksennus tuli.


  • Teininä käytiin kavereiden kanssa Linnanmäellä joka kesä. Erityisesti mieleen on jäänyt, kun Linnanmäen Kirnun edustalla minulle esitettiin kysymys: "Sattuks sua kun tipuit taivaasta?”, ja menin ihan hämilleni. Lause jatkui: "…kun oot tollanen enkeli". Juostiin loppupäivä yhdessä laitteissa kyseisten poikien kanssa, mutta ei tästä kuitenkaan vuosisadan rakkaustarinaa syntynyt.

  • Joka kesän kohokohta oli, kun päästiin lapsuudenystäväni kanssa Lintsille. Vieläkin hattaran tuoksusta tulee mieleen lapsuuden Lintsi-käynnit ja aurinkoiset päivät.


  • Osallistuin 8-vuotiaana Helsingin Suurkisoihin, ja niiden sisältöön kuului eräänä päivänä retki Linnanmäelle. Tämä oli Raumalta saapuneelle pikkutytölle kovin jännittävää, vaikka Linnanmäki olikin jo entuudestaan tuttu. Ikimuistoiseksi päivän teki kova helle ja pääsy ensimmäisen kerran Rainbow-laitteeseen, johon aikaisemmilla kerroilla ei ikä ollut riittänyt. Kyyti osoittautuikin hauskaksi, ja sittemmin Rainbow pysyttelikin suosikkilaitelistan kärjessä vuosikaudet! 


  • Viime syksynä iik!week työkavereiden kanssa oli aivan mahtava kokemus!


  • Valokarnevaalit 2022, kun oltiin Viikinkilaivassa, nii ystäväni sanoi, että: ”Tää on pahempi kuin pihakeinu!”


  • Vuonna 2000 tilaisuus Lintsillä. Sinne saavuin vielä itselleni aika tuntemattoman miehen seurassa. Ja nyt parin viikon päästä menemme naimisiin!