Olisitko sinä innostunut palkkahallinnon ja työsuhteen elinkaaren vaiheet taitava, uuteen toimenkuvaan pyörähtävä

Linnanmäen henkilöstöpäällikkö

Linnanmäen Huvipuisto on yksi Suomen merkittävimmistä matkailukohteista, jossa työskentelee huvikauden aikana noin 700 hupimestaria, jotka innostuneesti tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme. Ympärivuotisesti noin 70 hupimestariamme varmistavat huvipuistotoiminnan jatkuvan kehittämisen sekä aina vaan onnistuneemman huvikauden asiakkaillemme ja hupimestareillemme.

Etsimme Linnanmäen henkilöstöosastolle vakituista henkilöstöpäällikköä uuteen toimenkuvaan.

Tehtävässä vastaat laaja-alaisesti henkilöstömme työsuhdeasioiden kehittämisestä ja työsuhteen elinkaaren hallinnasta.  Varmistat toimivan yhteistyön ulkoistetun palkkahallintomme kanssa ja kehität palkanmaksuun liittyviä prosesseja. Toimit Linnanmäen henkilöstön tukena erilaisissa henkilöstöasioissa ja varmistat, että sovittuja käytänteitä toteutetaan kaikissa tilanteissa. Vastaat HR-järjestelmiemme sisällöllisestä kehittämisestä ja tarvittaessa neuvot ja ohjaat esihenkilöitä niiden käytössä. Työsuhde- ja palkkahallinnon tiimissä toimii lisäksesi työsuhdepäällikkö, jonka kannustavana esihenkilönä toimit.

Tässä tehtävässä voit kehittää vastuullasi olevia asioita sekä itsenäisesti että yhdessä muiden hupimestareiden kanssa. Tehtävässä onnistumistasi tukee esihenkilönäsi toimiva henkilöstöjohtaja, koko neljän hengen HR-tiimi sekä kaikki Linnanmäen hupimestarit.

Olet työsuhdeasioiden ja palkkahallinnon monitaituri, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on aikaisempaa kokemusta palkka- ja työsuhdeasioiden vastuutehtävistä henkilöstövaltaiselta alalta. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinta on sinulle tuttua. Toivomme sinulla olevan ymmärrystä myös työvuorosuunnittelusta ja arvostamme tuntemustasi HR-järjestelmistä.

Ymmärrät, että onnistumiset rakennetaan yhdessä, ja nautit muiden kanssa työskentelystä. Kehittääksesi toimintaa kuuntelet mielelläsi muita ja arvostat erilaisia näkökulmia ja tuot niitä itsekin rohkeasti esille. Työhösi sinulla on kuitenkin itsenäinen ja oma-aloitteinen ote ja edistät asioita suunnitelmallisesti. Tuotat mielelläsi kirjallisia ohjeita ja olet ilmaisultasi selkeä ja kykenet jäsentämään asioita helposti ymmärrettävään muotoon. Olet tarkka yksityiskohdista, samalla ymmärtäen niiden merkityksen osana kokonaisuuksia.  Nautit esiintymisestä ja valmentamisesta ja innostut muiden innostamisesta.

Liity hupimestarijoukkoomme, jossa työskentelemme Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa, ja yhdessä Suomen hauskimpien työkavereiden kanssa kehitämme intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että voit aloittaa työssäsi mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.12.2021 yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin verkkosivuilta, osoitteessa https://hrsadvisors.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=783.

Lisätietoa tehtävästä saat henkilöstöjohtaja Elina Örthéniltä 7.12 klo. 14.00–15.30 sekä 17.12. klo. 11.30–13.00, puh.040 0908 739.

 

Lasten Päivän Säätiö on jo 70 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Linnanmäen historian aikana olemme lahjoittaneet yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat lastensuojelutyötä.