Tahtoisitko ideoida Kingejä markkinointikokonaisuuksia Linnanmäen Magiassa ympäristössä? Pysyykö hyppysissäsi huvipuistonkirjavat langat ja oletko varsinainen projektivelho? 

Jos vastasit kyllä, saatat olla Linnanmäen uusi 

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme Linnanmäelle hupimestarikollegaa, joka taitaa markkinointiviestinnän ja toimii markkinointitiimin innostavana esihenkilönä. Markkinointiyksikössä huolehditaan Linnanmäen brändistä monilla eri areenoilla, loihditaan visuaalisia kokonaisuuksia ja tuotetaan monenlaista materiaalia asiakkaidemme iloksi.  

Tässä tehtävässä pääset kokonaisvaltaisesti toteuttamaan visiotasi huvipuistomarkkinoinnista yhdessä tiimisi ja mainos- ja mediatoimistojemme kanssa, seuraten laatimaasi vuosibudjettia. Voit myös tehtävässäsi ideoida, minkälainen Linnanmäen seuraavien huvikausien markkinointi voisikaan olla. Hyvien ihmissuhdetaitojesi kautta edistät erinomaisia suhteita kaikkiin yhteistyökumppaneihimme.

Sinä olet markkinoinnin monitaituri, joka osaa hahmottaa kokonaisuuden ja pitää monia lankoja kädessään yhtä aikaa. Olet aikaansaava ja teet työsi proaktiivisella otteella. Toivomme, että tuot omaa oivallista näkemystäsi tiimisi tuottamaan markkinointisisältöön ja pidät huolen siitä, että kaikki tulee tehdyksi ajallaan.  

Työssäsi sinua auttaa tehtävään soveltuva koulutus ja monipuolinen kokemus markkinoinnista. Kuvankäsittelyohjelmien tuntemus on hyödyksi työssäsi. Erinomainen suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen, ja myös englannin kielen taitaminen on tarpeen.

Linnanmäellä kaikki ovat hupimestareita! Etsimämme työkaveri taitaa vuorovaikutuksen salat, ymmärtää yhdessä tekemisen voiman ja tekee työtä positiivisella asenteella. Esihenkilönäsi sinua innostaa ja kannustaa markkinointi- ja viestintäjohtaja. Kollegoiksesi saat koko huvipuistollisen innostuneita hupimestareita. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Kiinnostuitko? Lähetäthän CV:si ja hupitwistatun hakemuksesi palkkatoiveineen 14.4.2024 mennessä täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Kiti Friman, joka on parhaiten tavoitettavissa to 28.3. klo 13.30-14.30, ti 2.4. klo 15-16 ja pe 12.4. klo 12-13 numerossa: 0504536588. Aloitamme innostuneina haastattelut työtehtävään jo hakuaikana.   

Lasten Päivän Säätiö on ylläpitänyt yli 70 vuoden ajan Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvipuiston historian aikana olemme lahjoittaneet yli 130 miljoonaa euroa lastensuojelun hyväksi. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat tätä arvokasta lastensuojelutyötä.