Kiinteistö- ja ympäristöyksikön tiimiesihenkilö

Linnanmäen Keitaan istutuksia

Haluatko olla mukana luomassa siistiä, vehreää ja kukoistavaa tunnelmaa Linnanmäellä?   

Haemme tiimiimme innostunutta ja luovaa hupimestaria vakituiseen työsuhteeseen, eli sinua

KIINTEISTÖ- JA YMPÄRISTÖYKSIKÖN TIIMIESIHENKILÖ 

Tehtävässäsi vastaat Linnanmäen hupimestareiden työhuvinvoinnista.

Toimit tiimiesihenkilönä puhtaanapidon ja puutarhan kausihupimestareille. Ennen huvipuistokauden alkua olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa hupimestareiden rekrytointia ja koulutuksia. Toimit neljän vuoroesihenkilön suorana esihenkilönä, jotka puolestaan toimivat noin 35 hupimestarin esihenkilönä. Huvipuistokaudella työsi painottuukin hupimestaritiimin innostamiseen ja heidän työhuvinvoinnistansa huolehtimiseen. Vastaat myös henkilöstö- ja työsuhdeasioiden organisoinnista, kuten työvuorosuunnittelusta.

Iloitsemme, jos sinulla on aikaisempaa esihenkilökokemusta.
Innostat tiimiäsi oma-aloitteisella otteellasi ja iloisella ”hihat heilumaan”-asenteellasi. Yhteistyötaitosi ja kykysi kannustaa muita ovat vertaansa vailla ja johdat omalla esimerkilläsi tiimiäsi ylittämään itsensä. Aito hupimestarin sydän sykkii rinnassasi ja uskot, että menestyminen rakennetaan yhdessä. Tiimiesihenkilönä olet läsnä tiimisi arjessa, joka edellyttää työskentelyä huvipuiston aukioloaikoina myös aamuisin ja välillä iltaisin sekä viikonloppuisin.

Pidämme tärkeänä, että näet huvipuiston puhtaanapidon ja puutarhan kukoistuksen osana asiakkaiden onnistunutta huvipuistoelämystä ja haluat kanssamme osallistua niiden kehittämiseen. Tehtävässäsi vastaat puhtaanapidon ja puutarhan toimintaan liittyen tuotteiden tilaamisesta, organisoinneista ja inventaarioista. Sinulla on lisäksi kyky hahmottaa kokonaisuuksia, ja olet myös tarkka organisoija.

Työssäsi sinua tukevat kiinteistö- ja ympäristöyksikön päällikkö ja ympäristö- ja puhtaanapidon asiantuntija sekä teet tiiviistä yhteistyöstä puisto- ja visuaalisuusyksikön kanssa. Lisäksi tukenasi on koko Linnanmäen vakituinen hupimestaritiimi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden kasvattaa esihenkilöosaamistasi ja luovuuttasi ainutlaatuisessa ympäristössä. Saat ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja luomassa unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme Suomen suosituimmassa matkailukohteessa ja hauskimmassa työpaikassa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Saako tämä kuvaus sinut kukoistamaan innosta ja haluaisit olla osa Linnanmäen hupimestareita ja tätä hilpeää yksikköä? Jos haluat ylittää asiakkaidemme odotuksia päivittäin yhdessä meidän hupimestareiden kanssa, lähetäthän CV ja hakemuksesi kuukausipalkkatoiveineen viimeistään 30.11.2021 mennessä https://linnanmaki.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=166.

Haastattelut työtehtävään aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä antaa: Ympäristö- ja puhtaanapidon asiantuntija Sini Liimatainen, p. 050 306 6019, ma 8.11. klo 12–14 ja ke 17.11. klo 10–12.

Lasten Päivän Säätiö on 71 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki hupimestarimme ja asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä.