Hupimestarina läpi vuoden

Linnanmäellä työskentelee läpi vuoden noin 70 hupimestaria, jotka vastaavat huvipuiston jatkuvasta kehittymisestä ja varmistavat kesätyöntekijöille mahdollisuuden onnistua työtehtävissään huvipuistokaudella. Nämä hupimestarit toimivat monenlaisissa erilaisissa tehtävissä, joita tarvitaan huvipuiston menestymiseen ja missiomme toteutumiseen.


Ympärivuotisia työtehtäviä on teknisellä osastolla, markkinointiviestintäosastolla, henkilöstöosastolla, asiakaspalveluosastolla, talousosastolla sekä kioski- ja kahvilaosastolla. Kullakin osastolla on johtajansa, päällikkönsä ja esimiehensä, jotka varmistavat eri huvipuiston toimintojen toiminnan.


Linnanmäki on yli miljoonalla kävijällään merkittävin toimija huvipuistoalalla Suomessa. Pyrimme olemaan edelläkävijä kehityksen kärjessä koko Euroopan tasolla ja haluamme tuoda uudenlaisia palveluita ja toteutustapoja huvipuistoomme koko ajan.


Työyhteisö ja -ympäristö on ainutlaatuinen ja tarjoaakin hienon mahdollisuuden kehittää itseään ja omia taitojaan. Rekrytoimme työntekijöitä joukkoomme aktiivisesti huvipuiston ulkopuolelta, mutta tämän lisäksi suuri osa ympärivuotisesta vahvuudesta on aloittanut työuransa Linnanmäellä kesätyötehtävissä ja edennyt niistä uusiin ympärivuotisiin tehtäviin.