1. Haku kaudelle 2020 eri Linnanmäen kesätyötehtäviin on auki 13.1.-2.2.2020. 
  2. Hakemukset käydään läpi ja niiden perusteella osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluihin. Saapuessasi haastatteluun kannattaa ottaa hakemuksessa mainitun työkokemuksen osalta työtodistukset ja mahdolliset muut (esim. kouluun liittyvät) todistukset mukaan, jotta haastattelija voi halutessaan tutustua niihin. 
  3. Haastatteluiden jälkeen rekrytoijat tekevät valinnat uusista hupimestareista ja kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä rekrytoinnin päätyttyä.
  4. Linnanmäen kausihenkilökunnan perehdytys käynnistyy maaliskuussa kaikille hupimestareille yhteisellä perehdytystilaisuudella Linnanmäellä.
  5. Yhteisen perehdytystilaisuuden jälkeen kukin hupimestari saa yksityiskohtaisen perehdytyksen omiin työtehtäviinsä ja Linnanmäen palveluiden kokonaisuuteen. Perehdytysten aikana allekirjoitetaan työsopimus ja jaetaan tarvittavat hupimestarin työvaatteet ja -tarvikkeet.
  6. Työsuhde valittujen hupimestareiden osalta käynnistyy ensimmäisenä työpäivänä kauden käynnistymisen yhteydessä tai sen jälkeen yhdessä sovittuna ajankohtana.
  7. Onneksi olkoon uusi hupimestari! Tervetuloa Linnanmäelle työhön, jossa on reilusti riemua!

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.