Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa työskentelevien hupimestareiden työ on vauhdikasta ja pitää sisällään huvipuistoherkkujen myyntiä sekä valmistusta innostavassa ympäristössä.

  • Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiden määrä: n. 180
  • Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiksi palkataan 18-vuotta täyttäneiden lisäksi noin 25 16-17-vuotiasta alaikäistä työntekijää. 
  • Työvuorojen pituus: 5-10 tuntia
  • Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 8.00-23.00 välille, vaihtelevasti aamu-, päivä- ja iltavuoroja

Kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa työskentelevillä hupimestareilla on tärkeä rooli ikimuistoisen huvipuistopäivän luomisessa asiakkaille. Herkkusydämellämme takaamme ainutlaatuisia elämyksiä sujuvan asiakaspalvelun sekä laadukkaiden, maukkaiden ja turvallisesti valmistettujen huvipuistoherkkujen myötä. Arvostamme reipasta, aktiivista ja myyntihenkistä asennetta. Saat kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Työskentely hektisessä ympäristössä edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä järjestelmällisyyttä, sillä myynnin ohella vastaat tuotteiden valmistuksesta ja esillelaitosta sekä siisteyden ylläpitämisestä. Itseohjautuvuudesta ja ryhmätyöskentelytaidoista on hyötyä, sillä työskentely tapahtuu pääosin tiimissä, mutta yksin on myös pystyttävä työskentelemään. Hupimestarilta odotetaan tässä työtehtävässä joustavuutta toimia vaihtelevina työaikoina monipuolisissa työtehtävissä. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Työtehtävässä työskennellessäsi kerrytät kokemusta asiakaslähtöisestä myyntityöstä, ja opit organisoimaan omaa työtäsi. Työskentelemme yhdessä, joten tiimityötaitosi kehittyvät, mutta samalla opit johtamaan omaa toimintaasi. Työskentelemme aina asiakkaan iloksi, joten monipuolinen asiakaspalvelutaitosi kehittyy samalla, kun opit valmistamaan tehokkaasti upeita herkkuja asiakkaiden huvipuistopäivän aikaiseen herkutteluun. Työpäivät ovat usein kiireisiä, joten paineensietosi kehittyy sekä opit valitsemaan oikeat työtehtävät kiireen keskellä priorisoiden. Turvallisuus on kaikkien hupimestareiden työn keskiössä. Huolehdit turvallisuudesta varmistamalla siisteyden työpisteessä ja elintarvikkeiden asianmukaisen käsittelyn osalta. Työssäsi opit myös vastuullisen ja turvallisen kassankäytön.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.