Lipunmyyjät vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa. Pelinenänsä avulla lipunmyyjät osaavat aistia asiakkaiden huvitustarpeet ja tarjota heille sopivimmat lipputuotteet. Lipunmyyjän vinkkisuu toimii aina kaikissa asiakaspalvelutilanteissa.

  • Lipunmyyjien määrä: n. 30
  • Työpäivän pituus: 4-12 tuntia
  • Lipunmyyjän työtehtäviin palkataan 18-vuotta täyttäneiden lisäksi myös muutamia 16-17-vuotiaita alaikäisiä työntekijöitä.

Lipunmyyjän työtehtäviin kuuluu erilaisten lipputuotteiden myynti ja laadukas asiakaspalvelu Linnanmäen lipunmyyntipisteissä. Lipunmyynnin hupimestarit pääsevät kehittämään myyntitaitoja, oppimaan sopivien lipputuotteiden suosittelua sekä neuvomaan ja opastamaan asiakkaita heidän huvittelupäivänsä aikana. Lipunmyyjät työskentelevät perinteisten lippukassojen lisäksi huvipuiston pääportilla hupioppaina, missä työtehtäviin kuuluu asiakkaiden toivottaminen tervetulleeksi ja opastaminen huvittelupäivän alkuun. Asiakaspalvelun lisäksi lipunmyyjän työtehtäviin kuuluu huolellinen kassan- ja rahankäsittely sekä myyntipisteen tilitys työvuoron päätteeksi. Kaikkiin työtehtäviin saa perusteellisen ja kattavan perehdytyksen.

Lipunmyyjänä yhdessä Suomen vilkkaimmista matkailukohteista saat valmiudet kohdata monenlaisia asiakkaita, ja opit tunnistamaan erilaisia asiakastarpeita. Opit myös hyviä myyntitaitoja käyttäen hupihoksottimia ja pelinenää, josta on apua sinulle myös myöhemmässä työelämässä.

Lipunmyyjiltä odotamme positiivista, oma-aloitteista ja myyntihenkistä työotetta. Hyvä kielitaito on eduksi lipunmyyjänä toimiessa, mutta myös työtehtävässä kielitaito kehittyy varmasti. Työskentely lukuisissa erilaisissa asiakaskohtaamisissa ja joskus hektisissäkin tilanteissa edellyttää hyvää paineensietokykyä ja tilannetajua. Rahan- ja lipputuotteiden käsittely vaatii sekä vastuullisuutta että jatkuvaa tarkkaavaisuutta.

Työpäivien pituudet vaihtelevat kesäsesongista ja työtehtävästä riippuen neljästä kahteentoista tuntiin. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.