Linnanmäen myymälöissä työskentely on monipuolinen asiakaspalvelutehtävä, joka pitää sisällään erilaisten herkkujen, matkamuistojen ja Linnanmäki-tuotteiden myyntiä sekä Hattarakoulun ohjaamista. Myymälätyöntekijät muodostavat iloisen tiimin, jossa pääsee luomaan asiakkaille ikimuistoista huvipuistopäivää. 

  • Linnanmäen myymälät: Shop Caramelli, Shop Taiga ja Shop Rolle
  • Myymälätyöntekijöiden määrä: n. 30
  • Myymälätyöntekijöiksi palkataan 18-vuotta täyttäneiden lisäksi muutamia 16-17-vuotiaita alaikäisiä. 
  • Työpäivän pituus: 5-10 tuntia. Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 8.00-23.00 välille, vaihtelevasti aamu-, päivä- ja iltavuoroja

Myymälätyöntekijät luovat Linnanmäen kolmeen myymälään iloisen, innostavan ja houkuttelevan tunnelman. Loistava asiakaspalvelu on avainasemassa asiakkaan onnistuneessa myymälävierailussa. Arvostamme hupimestareilta oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja myyntihenkistä asennetta.

Myymälöissä työskentely edellyttää järjestelmällisyyttä sekä hyvää paineensieto- ja organisointikykyä. Tuotteiden esillelaitto, varaston hallinta sekä siisteyden ylläpitäminen ovat keskeinen osa myymälätyöntekijän työtehtäviä. Saat kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Myymälätyöntekijän työvuorojen pituudet vaihtelevat 5-10 tunnin välillä. Osa työvuoroista alkaa ennen huvipuiston avausta kuormien purulla ja pisteiden valmistelulla ja osa vuoroista päättyy huvipuiston porttien sulkemisen jälkeen. Työskentely tapahtuu sekä tiimissä että yksin. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Työskennellessäsi myymälöissä saat paljon kokemusta asiakaspalvelusta sekä myyntityöstä. Opit tunnistamaan erilaisten asiakkaiden tarpeet ja löydät heille heidän etsimänsä tuotteet. Ongelmanratkaisukykysi kehittyy ja huomaat, mikä on minkäkin tuotteen myyntivaltit. Osana työtehtävää opit käyttämään kassajärjestelmää ja tekemään tilityksiä. Opit huolehtimaan elintarvike- ja työturvallisuudesta osana työtehtävää. Linnanmäellä työskentelemme yhdessä ja työssä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.