Ohjelmatyöntekijät tarjoavat kauden aikana asiakkaille elämyksellisiä kohtaamisia muuntautumalla ihastuttavasta Rolle-pellestä kauhistuttavan zombien kautta loistavaksi valohahmoksi.

  • Työntekijöiden määrä: koko kauden työskentelee 4-6 ohjelmatyöntekijää, lisäksi teemaviikkojen aikana 10-20 ohjelmatyöntekijää.
  • Ohjelmatyöntekijöiden työn fyysisyyden ja työaikojen takia heiltä odotetaan 18 vuoden ikää.
  • Työpäivän pituus: 5-10 tuntia

Toivomme ohjelmatyöntekijöiltä iloista ja heittäytyvää asennetta sekä turvakäsien aktiivista käyttöä. Asiakaspalvelutaidot ovat eduksi kohdatessasi päivittäin satoja asiakkaita, joita huomioit yksilötasolla. Työtehtävissä työskennellään osana tiimiä, näin ollen hyvät tiimityötaidot ovat työssä menestymisen kannalta tärkeät.

Ohjelmatyöntekijänä sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun taitajaksi. Läpi kauden ohjelmatyöntekijät ilahduttavat asiakkaita Linnanmäen maskotin Rolle-pellen ja tämän kaverin roolissa. Lisäksi työssäsi pääset vastaanottamaan Linnanmäen esiintyjiä ja toimimaan heidän apukäsinään esitysten taustalla. Työssä saat arvokasta kokemusta erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta ja esiintymisestä, jossa improvisoiden tuotat elämyksiä kaikille huvittelijoille. Teematapahtumien aikaan pääset myös toimimaan näyttelijänä erityyppisissä produktioissa.

Teemaviikkojen aikana ohjelmatyöntekijät toimivat iik!week-kauhutapahtuman näyttelijöinä sekä Valokarnevaalin alue-esiintyjinä. Ohjelmatyöntekijänä kartutat arvokasta kokemusta esiintymisestä tarjotessasi elämyksellisiä kokemuksia huvipuiston asiakkaille.

Ohjelmapalveluihin voit hakea työskentelemään koko huvipuistokaudelle tai pelkästään syksyn teemaviikoille. Aiempi esiintymiskokemus ei ole välttämätöntä. saat kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.