Pelimyyjien tehtäviin kuuluu unohtumattomien elämysten luomista perinteisissä huvipuistopeleissä. Pelimyyjät työskentelevät rennossa ja hyväntuulisessa joukossa, Linnanmäen ainutlaatuisessa työympäristössä.

  • Pelimyyjien määrä: n. 50
  • Huvipuistopelien määrä: 18
  • Pelimyyjiksi palkataan 18-vuotta täyttäneiden lisäksi myös muutamia 16-17-vuotiaita alaikäisiä työntekijöitä. 
  • Työpäivän pituus: 5-12 tuntia

Pelimyyjien tehtävänä on peluuttaa erilaisia huvipuistopelejä asiakkaillamme. Työssä saa heittäytyä ja houkutella asiakkaita, juontaa pelin aikaisia tapahtumia sekä innostaa asiakkaitamme toistuviin pelisuorituksiin.  Huikeaan työpäivään saattaa kuulua myös asiakastyytyväisyyskyselyiden tekemistä puistosta poistuville asiakkaille. Pelimyyjänä oppii käyttämään erilaisia kassajärjestelmiä sekä käteisen ja lipukkeiden vastuullisen käsittelemisen. Joissakin peleissä myydään lisäksi rannekkeita, joten pelimyyjänä pääsee myös perehtymään lipputuotteiden ihmeelliseen maailmaan. Hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistamme, että jokaisella uudella hupimestarilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Pelimyyjänä pääsee työskentelemään monessa eri pelissä, sillä työpäivä työskennellään yleensä yhdessä pelipisteessä, mutta pelipisteet vaihtelevat päivittäin. Jokainen päivä on siis ilahduttavan erilainen! Työpäivien pituus mukailee huvipuiston aukioloaikoja, ja joskus päivät ovat pitkiä ja kiireisiä. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Pelimyyjiltä odotamme ennen kaikkea kykyä ottaa kontaktia monipuoliseen asiakaskuntaamme. Asiakaspalvelu- ja esiintymiskokemus on eduksi, mutta rohkeudella, palveluhenkisyydellä, iloisuudella, reippaalla asenteella ja oma-aloitteisuudella pärjää hyvin. Uusia pelimyyjiä tukee loistava esimiestiimi ja mukavat kollegat, jotka tekevät Lintsikesästä pelien parissa ikimuistoisen.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijän tehtäviin kuuluu huvipuistolaitteiden käyttäminen ja asiakkaidemme turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Siistijä

Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä huvipuiston aukioloaikoina.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvonta on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta ja asiakaspalvelua.

Pelimyyjä

Pelimyyjien tehtäviin kuuluu elämysten tuottaminen huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyynnin hupimestarit vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa ja ravintoloissa.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Ohjelmatyöntekijä

Ohjelmatyöntekijät hauskuuttavat asiakkaita Rolle Pellen roolissa ja muissa Ohjelmat-yksikön tehtävissä.