Kuinka vanha minun tulee olla voidakseni työskennellä Linnanmäen hupimestarina? Palkkaako Linnanmäki alle 18-vuotiaita työntekijöitä?

Linnanmäellä työskentelee monen ikäisiä hupimestareita. 18 vuotta täyttänyt voi työskennellä kaikissa työtehtävissämme. Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia myös alaikäisille, 16-17-vuotiaille, kioskeissa, kahviloissa, myymälöissä, ravintoloissa, peleissä, lipunmyynnissä sekä laitteilla. 

Mikä on Lasten Päivän Säätiö ja miten se liittyy Linnanmäen Huvipuistoon?

Lasten Päivän Säätiö on Linnanmäen Huvipuiston toiminnasta vastaava säätiö, jonka ovat perustaneet kuusi keskeisintä lastensuojelujärjestöä Suomessa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Nämä kuusi perustajajärjestöä ovat Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto ry, Lastensuojelun Keskusliitto ry, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Parasta Lapsille ry ja Pelastakaa Lapset ry. Vuosien saatossa olemme keränneet lastensuojelutyölle yhteensä yli 120 miljoonaa euroa.

Olen kiinnostunut työskentelemään Linnanmäellä. Kuinka voin jättää työpaikkahakemuksen?

Tiedon avoimista paikoista saat seuraamalla rekrytointisivujamme rekrytointi.linnanmaki.fi. Huvikaudelle 2022 haemme kesätyöntekijöitä 10.-30.1.2022. Hakemukset täytetään saman osoitteen kautta. Varmistaaksemme, että jokainen kesätyöhakemus tulee huomioiduksi, tulisi hakemukset täyttää rekrytointijärjestelmän kautta.

Kuinka paljon Linnanmäen kesätyötehtävissä työskenteleville hupimestareille maksetaan palkkaa?

Linnanmäen palkkataulukon löydät rekrytointisivujemme Tietoa kesätyöstä Linnanmäellä -sivulta. Suurin osa kesätyötehtävistä sijoittuu taulukon palkkaryhmään A, jonka palkka on 10,19€/tunti. Linnanmäellä työskentelevien työehdot määräytyvät Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen (TES) mukaan. TES pitää sisällään palkkataulukon, mutta Linnanmäen kesätyöntekijöille maksetaan kauttaaltaan TES:in määrittämää tasoa korkeampaa palkkaa.

Minkälaiset työajat hupimestareilla on?

Linnanmäen kesätyötehtävissä työajat vaihtelevat työtehtävittäin. Pääsääntöisesti kaikissa työtehtävissä työskennellään huvipuiston aukioloaikojen mukaan. Joillain osastoilla työskennellään vuoroissa. Monissa työtehtävissä tehdään läpi kauden niin sanottuja koko päivän vuoroja, joissa työvuoro alkaa huvipuiston avautuessa ja loppuu sen sulkeutuessa. Tarkempiin työvuorojen pituuksiin voit perehtyä tutustumalla työtehtäviin.

Tarvitseeko minun työskennellä koko kausi, jos haluan päästä Linnanmäelle töihin?

Ei tarvitse. Kesätyöntekijöidemme työsuhteet ovat eri mittaisia, keskimäärin 2-6 kuukauden pituisia. Työsuhteiden pituuksissa huomioidaan opinnot ja muut tarpeet. Voit ilmoittaa hakemuksessa tällä hetkellä tiedossa olevan käytettävyyden ja kertoa siitä lisää mahdollisessa työhaastattelussa.

Työskennelläänkö Linnanmäen työpisteissä yksin vai ryhmässä?

Tämä riippuu työtehtävästä ja työpisteestä. Joissain työpisteissä toimitaan ryhmässä tai pareittain ja joissain taas toimitaan yksin. Voit tutustua työtehtäviin ja niiden sisältöihin tarkemmin rekrytointi -sivujemme kautta sivulla Tutustu työtehtäviin.

Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?

Heti kun olet lähettänyt meille hakemuksen, saat meiltä sähköpostitse vahvistusviestin. Tarkistathan, onko viesti päätynyt roskapostikansioon, mikäli et saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse?

Saamme kesätyöhaussamme suuren määrän hakemuksia, jotka luemme kaikki läpi. Varmistaaksemme, että jokainen kesätyöhakemus tulee huomioiduksi, vastaanotamme niitä ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta.

Milloin kesätyöhaku on auki?

Haemme hupimestareita kaudelle 2022 osoitteessa rekrytointi.linnanmaki.fi 10.1.-30.1.2022.  

Voiko laitekummiksi tai jarrumestariksi hakea? Miten?

Laitekummin tai jarrumestarin tehtävään ei voi suoraan hakea. Laitekummin tehtävissä toimivat vuorollaan halukkaat Linnanmäen eri työtehtävissä työskentelevät hupimestarit. 

Jarrumestarit valitaan Linnanmäen hupimestareiden joukosta. Jokainen tällä hetkellä Vuoristoradalla työskentelevä jarrumestari on aloittanut työuransa Linnanmäellä jossain muussa kesätyötehtävässä.