Hykerrytkö huvipuistoherkuista ja iki-ihanista Linnanmäki-tuotteista?

OLISITKO SINÄ LINNANMÄEN RAVINTOLOIDEN UUSI TUOTE- JA LOGISTIIKKAVASTAAVA?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa, osana Linnanmäen Huvipuiston Herkut ja pelit -osastoa. Työskentelet tuotehallintapäällikön työparina ja lähimpinä työkavereinasi on Linnanmäen ravintolayksikön ympärivuotiset- ja kausihupimestarit. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Linnanmäellä pääset varmistamaan asiakkaillemme herkullisen huvipuistopäivän Suomen merkittävimmässä matkailukohteessa! Työssäsi huolehdit Linnanmäen Huvipuiston ruokapisteiden sujuvista tilauksista, toimituksista ja varastoinnista sekä ylläpidät toiminnanohjausjärjestelmää. Hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla pidät säännöllisesti yhteyttä tavarantoimittajiin, yhteistyökumppaneihin sekä kartoitat jatkuvasti uusia mahdollisia kumppaneita. Lisäksi osallistut innostuneesti osaston uusien kausihupimestareiden perehdytyksiin ja koulutuksiin. Olet myös intohimoisesti mukana suunnittelemassa tulevien huvikausien uusia herkkuja, Työskentelytavoiltasi tartut heti toimeen varmistaessasi elämykselliset huvittelupäivät asiakkaillemme. Huvipuistokauden aikana työskentelemme kaikki myös iltaisin ja viikonloppuisin.   

Olet logistiikka-alan vahva osaaja, jolla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mielellään ravintola-alan työkokemusta. Iloitsemme, jos sinulla on keittiötaustaa ja kokemusta tilaus-toimitusprosesseista. Toivomme, että hallitset isojakin kokonaisuuksia, mutta olet samalla tarkka yksityiskohdissa. Nopeatempoisessa työympäristössä menestyt, kun olet joustava, hyväksyt tarvittaessa nopeatkin muutokset, jolloin keksit uusiakin ratkaisuja ja pidät työskentelemisestä ihmisten parissa. Teet työsi aina iloisella hupimestariasenteella ja herkkusydämellä.

Me Linnanmäellä uskomme, että yhteistyöllä luomme parhaan lopputuloksen. Kehitämme intohimoisesti yhdessä hupimestareiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa Suomen rakastetuinta huvipuistoa, keräten varoja lastensuojelutyölle. Työnantajana haluamme olla paras mahdollinen työpaikka hupimestareillemme.

Kiinnostuitko? Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.12.2021 osoitteessa https://linnanmaki.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=167 Käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Niina Häkkinen (puh. 010 5722 205) 22.11. kello 14–15 ja 29.11. kello 14–15.30.

Tutustu Linnanmäkeen työnantajana osoitteessa rekrytointi.linnanmaki.fi.

Lasten Päivän Säätiö on ylläpitänyt yli 70 vuoden ajan Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvipuiston historian aikana olemme lahjoittaneet yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelun hyväksi. Työpanoksellaan kaikki hupimestarit tukevat tätä arvokasta lastensuojelutyötä.