Usein kysytyt kysymykset

Kuinka vanha minun tulee olla voidakseni työskennellä Linnanmäen hupimestarina? Palkkaako Linnanmäki alle 18-vuotiaita työntekijöitä?
Pääsääntöisesti huvipuiston työtehtävissä tulee olla 18-vuotias. Kioski ja kahvila -osasto palkkaa tarpeisiinsa muutamia alle 18-vuotiaita. Huomioithan tämän täyttäessäsi hakemusta.

Mikä on Lasten Päivän Säätiö ja miten se liittyy Linnanmäen Huvipuistoon?
Lasten Päivän Säätiö on Linnanmäen toiminnasta vastaava säätiö. Kaikki Linnanmäen työntekijät ovat työsuhteessa Lasten Päivän Säätiöön. Säätiön ovat perustaneet kuusi keskeisintä lastensuojelujärjestöä Suomessa. Lasten Päivän Säätiön toiminnan tarkoituksena on kerätä varoja lastensuojelutyölle. Nämä kuusi lastensuojelujärjestöä ovat Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto ry, Lastensuojelun Keskusliitto ry, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Parasta Lapsille ry ja Pelastakaa Lapset ry.

Olen kiinnostunut työskentelemään Linnanmäellä. Kuinka voin jättää työpaikkahakemuksen?
Haemme työntekijöitä kausityötehtäviin tammikuussa. Muihin huvipuiston työtehtäviin avautuu hakuja aina kun tarvetta on. Tiedon avoimista paikoista saat seuraamalla rekrytointisivujamme rekrytointi.linnanmaki.fi.

Kuinka paljon Linnanmäen kesätyötehtävissä työskenteleville hupimestareille maksetaan palkkaa?
Linnanmäellä työskentelevien työehdot määräytyvät Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen mukaan. TES pitää sisällään palkkataulukon, mutta Linnanmäen kesätyöntekijöille maksetaan kauttaaltaan TES:in määrittämää tasoa korkeampaa palkkaa. Palkkataulukon löydät Kesätyöpaikat-sivulta.

Minkälaiset työajat hupimestareilla on?
Linnanmäen kausityötehtävissä työajat vaihtelevat työtehtävittäin. Pääsääntöisesti kaikissa työtehtävissä työskennellään huvipuiston aukioloaikojen mukaan. Joillain osastoilla on mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Monissa työtehtävissä tehdään läpi kauden niin sanottuja koko päivän vuoroja, joissa työvuoro alkaa huvipuiston avautuessa ja loppuu sen sulkeutuessa.

Työskennelläänkö Linnanmäen työpisteissä yksin vai ryhmässä?
Tämä riippuu työtehtävästä ja työpisteestä. Joissain työpisteissä toimitaan ryhmässä tai pareittain ja joissain taas toimitaan yksin.

Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?
Kesätyöhaussa rekrytointijärjestelmästämme lähetetään vahvistusviesti siitä, että hakemus on vastaanotettu. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli et saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse?
Kesätyöhaussa emme valitettavasti hakemusten suuren määrän takia voi ottaa huomioon muita hakemuksia kuin ne, jotka on jätetty virallisen rekrytointijärjestelmän kautta.
Muissa rekrytoinneissa toimi työpaikkailmoituksen ohjeistuksen mukaisesti.

Milloin kesätyöhaku on auki?
Haemme hupimestareita kaudelle 2019 11.1.-3.2.2019

Voiko laitekummiksi tai jarrumieheksi hakea? Miten?

Laitekummin tai jarrumiehen tehtävään ei voi suoraan hakea. Laitekummin tehtävissä toimivat vuorollaan halukkaat Linnanmäen eri työtehtävissä työskentelevät hupimestarit. 

Jarrumiehet valitaan Linnanmäen hupimestareiden joukosta. Jokainen tällä hetkellä Vuoristoradalla työskentelevä jarrumies on aloittanut työuransa Linnanmäellä jossain muussa kesätyötehtävässä.