Tervetuloa huvittelemaan Linnanmäelle jälleen huvikaudella 2021!

Linnanmäen huvikaudella 2020 huvipuiston vinhasta vauhdista nautittiin uudenlaisin järjestelyin. Huvittelu oli koko kauden 2020 ajan terveydelle turvallista sekä huvipuiston henkilöstölle että asiakkaille.

Päivitämme ajankohtaista tietoa huvittelijoille kauden 2021 turvallisen huvittelun järjestelyistä lähempänä huvikauden 2021 alkua.

Alla voit tutustua kauden 2020 turvallisen huvittelun järjestelyihin.

Olemme koonneet poikkeusajan huvittelua koskevan tietopaketin huvipuistopäivän sujuvoittamiseksi. Täältä löydät tietoa niin laitehuvittelusta, herkuttelusta kuin huvipuiston käytänteistä huvikaudella 2020. Mikäli joku asia jää askarruttamaan, voit ottaa yhteyttä lähettämällä palautteen verkkosivuiltamme täältä.

Lataa tietopaketti terveelliseen ja turvalliseen huvipuistopäivään tästä. Voit napata Puhdista huvia -infon mukaasi myös pääportin hupioppaaltamme saapuessasi Linnanmäelle.

Olethan vastuullinen huvittelija ja tulethan terveenä puistoon

 • Kiitos, kun olet Linnanmäen asiakkaana vastuullinen huvittelija ja omalla toiminnallasi varmistat kaikille turvallisen huvipäivän. Jos tunnet itsesi kipeäksi, niin olethan vastuullinen huvittelija ja poistut huvipuistosta saman tien. Mikäli sairastut huvipuistossa ja jäät odottamaan turvallista kyytiä kotiin, olemme varanneet sinulle lepotilan tätä varten. Hupimestarimme ohjeistavat tästä tarkemmin.

Hupimestarimme huolehtivat sinusta

 • Kaikki hupimestarimme ovat koulutettu hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin tei­dän turvallisen huvittelun varmistamiseksi. Teemme kaikkemme, jotta huvipuistopäi­väsi olisi terveydelle turvallinen, mutta emme voi taata, ettei huvipuistossamme saisi tartuntoja. Voit aina tarvittaessa kysyä lisää ohjei­ta hupimestareiltamme huvipuistopäivää­si liittyen. Me olemme täällä sinua varten!

Yleiset THL:n antamat ohjeet voinnin seurantaan:

 • Helsinkiläiset, yli 16-vuotiaat voivat tehdä koronavirusoirearvion osoitteessa omaolo.fi. Omaolo-palvelu antaa toimintaohjeet ja neuvoo tarvittaessa varaamaan ajan koronavirustestiin.
 • Helsinkiläiset voivat varata ajan koronavirustestiin myös soittamalla koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18). Jos koronavirusneuvonta on kiinni ja koronaan viittaavat oireet ovat lieviä, voit soittaa koronavirusneuvontaan seuraavana aamuna. Kiireellissä tapauksissa Päivystysapu p. 116 117 palvelee ympäri vuorokauden.
 • Muiden kuntien asukkaiden tulee ottaa yhteyttä oman alueen terveydenhuoltoon, jos koronavirusoireita ilmenee.
 • Lisää tietoa koronaviruksesta on osoitteissa www.thl.fi ja www.hel.fi/koronavirus.

Huvittelua huvipuistossa

Milloin Linnanmäki avataan huvikaudelle 2020?

Mikä on maksimiasiakasmäärä huvipuistossa?

 • Kesäkuussa Linnanmäki avasi poikkeustilanteessa huvipuiston rajaamalla asiakasmääriä 25% maksimikapasiteetistaan, joka on noin 5000 samanaikaista huvittelijaa. Hyvien kokemusten pohjalta Linnanmäki kasvattaa heinäkuun alussa kävijäkapasiteettiaan noin 7000:lle samanaikaiselle päivittäiselle huvittelijalle. Linnanmäen seitsemän hehtaarin kokoiselle huvipuistoalueelle mahtuu normaalioloissa yli 20 000 huvittelijaa.
 • Tulevana kesänäkin Linnanmäelle pääsee ilmaiseksi sisään, mutta kunkin päivän kapasiteetin täytyttyä portit laitetaan kiinni, kunnes huvipuistossa on taas tarpeeksi väljää. Tämän jälkeen voimme taas ottaa lisää huvittelijoita Linnanmäelle.
 • Ennakkoon ostetulla päiväkohtaisella rannekkeella (Päivän hupiranneke), päiväkohtaisella laitelipulla (Päivän hupilippu) pääsee sisään, vaikka huvipuisto olisi tilapäisesti suljettu. Lisäksi, jos olet jo ostanut Linnanmäen rannekkeen tai lahjakortin, on mahdollista varata maksuton Päivän puistolippu, jolla varmistat sisäänpääsysi haluamanasi päivänä. Lippuja voit varata ja ostaa täältä.
 • Kausihupilla pääsee aina sisään, sillä varaamme näille huvittelijoille sisäänpääsyn päivän kiintiöstä.

Saapuminen Linnanmäelle huvikaudella 2020

Onko Linnanmäelle saapumiseen tapahtunut muutoksia? Ovatko tutut parkkipalvelut käytössä myös huvikaudella 2020?

 • Kaudella 2020 on käytössä Lintsin Parkki & Patikka -palvelu. Etäpysäköinti Vallilan Aimo Parkissa (Elimäenkatu 15) maksaa 3 € / 24 h. Lisää tietoa palvelusta löytyy verkkosivuiltamme.

Onko huvipuiston porteilla erikoisjärjestelyjä tänä vuonna?

 • Huvipuistoon saavutaan ja sieltä poistutaan omia kulkukaistoja pitkin. Molemmille porteille on rajattu omat kulkualueet saapuville ja poistuville huvittelijoille. Oikean reitin löytää seuraamalla maassa näkyviä nuolia sekä Rolle-pellen punaisia jalanjälkiä. Jos huvipuistoon on jonoa, tulee jonossa muistaa vähintään yhden metrin turvaväli seuraaviin seurueisiin.
 • Porteilla suoritetaan turvatarkastuksia kuten muinakin vuosina.

Lipunmyynti huvikaudella 2020

Mitä tulee ottaa huomioon lipunostamisessa huvikaudella 2020?

 • Rannekkeet ja muut lipputuotteet ovat aikaisempien vuosien tapaan voimassa koko kauden 2020.
 • Rannekkeita ja muita lipputuotteita myydään huvipuistossa Linnanmäen lipunmyynnissä, ravintoloissa ja myymälöissä. Rannekkeita myydään myös pääportilla sijaitsevista peleistä: Tikat, Onnenveto ja Taffel-pyörä. Rannekkeita on mahdollisuus hankkia myös S-ryhmän ennakkomyyntipisteistä, joista lisää tietoa löydät verkkosivuiltamme.
 • Verkkokaupasta ennakkoon ostetulla päiväkohtaisella rannekkeella (Päivän hupiranneke), päiväkohtaisella laitelipulla (Päivän hupilippu) tai Kausihupilla pääsee sisään vaikka huvipuisto olisi tilapäisesti suljettu.
 • Jos olet jo ostanut Linnanmäen rannekkeen tai lahjakortin, on mahdollista varata maksuton Päivän puistolippu, jolla varmistat sisäänpääsysi haluamanasi päivänä.
 • Lippuja voit varata ja ostaa täältä.

Ovatko Kausihupin säännöt muuttuneet?

 • Kausihupi on aivan normaalisti voimassa ja käytössä. Kausihupilla pääsee joka päivä huvipuistoon, vaikka huvipuiston kävijäkiintiö olisi muutoin täynnä.

Voiko rannekkeen ostaa tietylle päivälle?

 • Varmistaakseni sisäänpääsyn tiettynä huvipäivänä, voit ostaa Päivän hupirannekkeen (42 €) haluamallesi päivälle verkkokaupastamme. Tällöin tämä ranneke on voimassa vain kyseisenä päivänä, mutta varmistaa sisäänpääsyn, vaikka huvipuiston kävijämääräkiintiö on muuten täyttynyt. Verkkokaupan tilausvahvistuksen yhteydessä on latauslinkki, jolla pystyy lataamaan pdf-tiedoston, josta ilmenee rannekkeen voimassaolopäivä ja tunniste, joka luetaan ja vaihdetaan Linnanmäen lipunmyynnissä rannekkeeseen. Mikäli päivän kävijäkiintiö ei vielä ole täyttynyt, voit päivälipullakin kävellä suoraan huvipuistoon sisään, näyttämättä päivälippua portilla. Mikäli päivän kävijäkiintiö alkaa täyttyä, pyydämme sinua näyttämään päivälippusi huvipuiston porteilla, jolloin pääset varmasti huvittelemaan kyseisenä päivänä.
 • Verkkokaupasta voit ostaa ennakkoon myös päiväkohtaisen laitelipun eli Päivän hupilipun (9€) haluamallesi päivälle. Verkkokaupan tilausvahvistuksen yhteydessä on latauslinkki, jolla pystyy lataamaan pdf-tiedoston, josta ilmenee laitelipun voimassaolopäivä ja tunniste, joka luetaan ja vaihdetaan Linnanmäen lipunmyynnissä laitelippuun. Huvipuiston ollessa mahdollisesti suljettu kävijäkiintiön täytyttyä, pääset sisään näyttämällä Päivän hupilipun pdf-tiedostoa Linnanmäen työntekijälle.
 • Jos olet jo ostanut Linnanmäen rannekkeen tai lahjakortin kaudelle 2020, sinun on mahdollista varata maksuton Päivän puistolippu, jolla varmistat sisäänpääsysi haluamanasi päivänä.
 • Lippuja voit varata ja ostaa täältä.

Voinko antaa lapselleni käteistä mukaan huvipuistoon, otatteko sitä vastaan?

 • Suosittelemme asiakkaillemme lähi- ja korttimaksuja huvittelupäivän aikana, mutta toki otamme myös käteistä vastaan.

Emme osaa itse kiinnittää rannekkeita, saanko apua hupimestareilta?

 • Vaikka suosittelemmekin näinä poikkeusaikoina rannekkeiden kiinnitystä oman seurueen kesken, auttavat Linnanmäen hupimestarit toki aina tarvittaessa. Opastamme myös mielellään rannekkeen kiinnityksessä. Huvipuiston diginäytöillä opastetaan myös rannekkeen kiinnityksessä.

Pitääkö minun jonottaa Linnanmäen lippuluukkujonossa ostaakseni rannekkeen?

 • Vältät jonotuksen, kun ostat rannekkeen ennakkoon edullisimmin S-ryhmän ennakkomyyntipisteiltä. S-ryhmästä hankitulla rannekkeella pääset suoraan laitteisiin eli sitä ei tarvitse tulla vaihtamaan lipunmyyntiin. Jos olet jo ostanut Linnanmäen rannekkeen tai lahjakortin kaudelle 2020, sinun on mahdollista varata maksuton Päivän puistolippu, jolla varmistat sisäänpääsysi haluamanasi päivänä. Lippuja voit varata täältä. Päivää varatessasi sinulta kysytään rannekkeen tai lahjakortin numerosarjaa.
 • Rannekkeita ja muita lipputuotteita myydään myös huvipuistossa Linnanmäen lipunmyynnissä, kioskeilla ja myymälöissä, sekä pääportin peleillä.

Minulla on jo ranneke ja haluan varmistua, että pääsen haluamani päivänä huvipuistoon. Miten toimin?

 • Mikäli sinulla on jo ranneke, voit varata paikkasi määrätyn päivän kiintiöstä verkkokaupastamme. Saapuessasi Linnanmäelle otathan mukaan sekä lipputuotteesi että päiväkohtaisen varausvahvistuksen. Mikäli päivän kävijäkiintiö ei vielä ole täyttynyt, voit kiintiölipulla kävellä suoraan huvipuistoon sisään, näyttämättä lippuja portilla. Mikäli päivän kävijäkiintiö alkaa täyttyä, pyydämme sinua näyttämään lipputuotteesi ja kiintiövarauksesi huvipuiston porteilla, jolloin pääset varmasti huvittelemaan kyseisenä päivänä.

Haluaisin varmistaa, että pääsen sisään huvipuistoon, mutta en halua hankkia ranneketta. Miten toimin?

 • Voit ostaa verkkokaupastamme sisäänpääsyn tietylle päivälle hankkimalla Päivän hupilipun (9 €), joka toimii myös yhtenä laitelippuna. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä latauslinkin, jolla pystyt lataamaan pdf-tiedoston, josta ilmenee Päivän hupilipun voimassaolopäivä ja tunniste. Tämä tunniste luetaan ja vaihdetaan Linnanmäen lipunmyynnissä laitelippuun, jonka voit käyttää huvipuistopäivän aikana.

Mistä voin noutaa huvipuistosta Päivän hupilippuni ja Päivän hupirannekkeeni?

Voit noutaa Päivän hupirannekkeesi tai Päivän hupilippusi näyttämällä pdf-lippua seuraavissa pisteissä:

 • Lipunmyyntipiste (Taigaa vastapäätä)
 • Taffel-Onnenpyörä (pääportin läheisyydessä)
 • Tikat-peli (pääportin läheisyydessä)
 • Cafe Donitsin kioski (Kahvikuppikarusellia vastapäätä)
 • Kioski Vekkula (Kirnun vieressä)

Haluaisin siirtää rannekelahjakorttini ensi huvikaudelle. Onnistuuko se?

Rannekelahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty poikkeusajan vuoksi huvikaudelle 2021 ja ne käyvät sellaisenaan myös ensi huvikaudella.

Herkutteluvinkkejä

Minkälaisia asioita tulee ottaa huomioon, kun herkuttelemme huvipuistossa huvikaudella 2020?

 • Ennen herkuttelua pesethän huolellisesti kätesi saippualla ja kuivaat ne. Herkkukioskeissa ja ravintoloissa on aina saatavilla käsidesiä, jota toivomme herkuttelijoiden käyttävän.
 • Kunnioitathan riittäviä turvaetäisyyksiä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan ja vältäthän turhaa liikkumista ravintolasalissa. Menuun voi tutustua jo ennakkoon Linnanmäen verkkosivuilla.

Tuleeko herkkupisteillä asioinnissa ottaa jotain huomioon?

 • Kunnioitathan riittäviä turvaetäisyyksiä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
 • Suosittelemme ensisijaisesi maksua kortilla tai lähimaksulla.
 • Muistathan käsihygienian sekä yskimis- ja aivastamisohjeet.
 • Pisteillä on myös myynnissä asiakkaille käsidesejä.

Onko herkkuvalikoimaan tai toimintatapoihin tullut muutoksia?

 • Olemme lisänneet siivousta ja mm. kosketuspintojen desinfioivaa pyyhintää ja sitä on tehostettu erityisesti ovenkahvoissa, maksupäätteissä, wc-tiloissa, tarjoilutiskeillä ja keittiössä. Asiakkaille tarjoamme asiakaspalvelupisteissä käsidesiä ja olemme lisänneet herkkupisteiden yhteyteen käsienpesupisteitä.
 • Tällä huvikaudella asiakkaat saavat kaikki herkkutuotteet valmiina hupimestarihenkilökunnalta eli asiakas ei itse kerää omia annoksiaan. Olemme lisänneet take away -tuotteita, joita on mahdollista nauttia ravintoloiden terassien lisäksi Minimäen Spice ice -aurinkoterassilla sekä Estradin uudella take away -ulkoterassilla.

Kuinka turvaväleistä on huolehdittu herkutellessa?

 • Jotta riittävä väljyys voidaan taata, on ravintoloiden sisätiloissa käytössä vain puolet sisätilojen asiakaspaikoista. Terasseilla pöydät on sijoiteltu turvavälit huomioon ottaen. Olemme myös lisänneet huvipuiston ulkoruokailupaikkoja.

Onko jonottamisessa jotakin huomioonotettavaa huvikaudella 2020?

 • Jonojen välttämiseksi asiakkaille on tarjolla osassa ravintolapisteitä vuoronumeropalvelu, jotta he voivat pitää etäisyyttä muihin asiakkaisiin jonottaessaan. Lisäksi pisteissä on ohjeistettu jonotussuunnat ruuhkien välttämiseksi.

Ovatko kaikki ravintola- ja herkkupalvelut auki Linnanmäellä?

 • Ravintola Caruzellon buffet-ravintola on suljettu huvikaudella 2020.
 • Lisäksi Linnanmäen hattarakoulu huilii toistaiseksi poikkeusolojen vuoksi.

Pelittävää huvipuistopäivää!

Huvipuistopelit ovat perheemme suosikkeja ja kisailemme niissä mielellämme. Ovatko kaikki pelit käytössä myös tänä vuonna?

 • Kaikki pelit ovat auki myös tänä vuonna ja odottavat innokkaasti pelaajia!

Miten peleillä huolehditaan hyvästä hygieniasta?

 • Pelejä desinfioidaan säännöllisesti ja asiakkaita varten on olemassa käsihuuhdetta, jota suosittelemme käytettäväksi ennen pelaamista. Pelimyyjät antavat tarvittaessa opastusta turvallisesta pelaamisesta. Peleissä suositaan maksutapana korttimaksua käteismaksun sijaan.

Onko pelien pelaamisessa odotettavissa jotain muutoksia tällä huvikaudella?

 • Joissakin peleissä ollaan tiiviisti vieri vieren jännittämässä. Näissä peleissä pelimyyjä ohjeistaa asiakkaille tietyt turvavälit, jolloin eri seurueisiin kuuluvat henkilöt eivät ole vierekkäin.

Saako peleiltä ostettua pelilippuja?

 • Peleistä saa ostettua pelilippuja, laitelippuja ja pääportin peleistä myös rannekkeita. Peleissä on myynnissä myös käsihuuhdepulloja ja sadeviittoja.

Myymälähuveja

Ovatko kaikki Linnanmäen myymälät avoinna huvikaudella 2020?

 • Linnanmäen myymälöistä Shop Caramelli ja Shop Taiga ovat avoinna huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti. Shop Rolle ei avaa oviaan heti kauden alussa, ajankohtaiset aukiolotiedot ovat nähtävillä nettisivuillamme. Shop Rollen hauskat makeiset löytyvät Shop Caramellin mittavasta herkkuvalikoimasta. Hupimestarit auttavat mielellään löytämään suosikkimakeisesi.

Onko myymälöistä saatavilla hygieniatuotteita?

 • Kaikissa Linnanmäen myymälöissä sekä useissa muissa pisteissä on myynnissä käsidesiä. Huvipuistossa on myös lisätty käsienpesupisteitä ja käsidesejä löytyy niin laitteiden kuin pelien lähettyviltä. Shop Caramellissa on myynnissä sekä yksivärisiä että kukallisia yksittäispakattuja kangasmaskeja.

Onko jonottamisessa jotakin huomioonotettavaa huvikaudella 2020?

 • Shop Caramellissa on jonotukseen kiireisimpinä aikoina vuoronumerojärjestelmä, joka mahdollistaa helposti turvavälien pitämisen myymälän sisällä. Vuoronumero kassalle otetaan erillisestä telineestä ja kassalla on nähtävissä, kenen vuoro on kyseessä. Shop Taigan kassalle jonotuksessa hyödynnetään vähintään metrin turvavälejä.

Onko herkkuvalikoimaan tai toimintatapoihin tullut muutoksia?

 • Linnanmäen myymälöissä on laajat valikoimat niin matkamuistoja kuin erilaisia herkkuja jokaiseen makuun. Olemme sopeuttaneet palvelutarjontaamme ja muuttaneet aiemmin itse otettavina olleet tuotteet palvelutuotteiksi. Shop Caramellissa on saatavilla tutut jäähilejuomat hupimestareiden annostelemina sekä Linnanmäellä popatut makupopparit valmiiksi pussitettuina. Suosikkimetrilakut ja muu laaja karkkivalikoima löytyy Shop Caramellista. Linnanmäki -teemaisia matkamuistoja löytyy myös Linnanmäen verkkokaupasta, joka palvelee ympäri vuoden.

Laitehuvittelua Linnanmäellä

Miten laitteilla toimiminen on järjestetty huvikaudella 2020?

 • Linnanmäen laitteiden jonotusalueilla pidetään vähintään yhden metrin turvavälit eri huvitteluseurueiden välillä. Muistutamme tästä asiakkaitamme muun muassa kylteillä ja Rolle-pellen punaisilla jalanjäljillä. Osassa laitteita myös ohjeistetaan huvittelijat kulkemaan joko jonotusväylän oikeaa tai vasenta laitaa turvavälien varmistamiseksi ohitustilanteessa. Hupimestarimme opastavat turvavälien noudattamisessa.
 • Muutamilla huvilaitteillamme on jonotusalueilla pleksit jonotusväylien välillä.
 • Kaikilla laitteilla tai niiden lähistöllä on käsiendesinfiointimahdollisuus.
 • Laitteiden kyydissä huomioidaan myös turvavälit, jonka vuoksi osassa laitteita jätetään tyhjiä penkkirivejä tai vaunuja. Huomioithan, että tämä voi pidentää hieman jonotusaikaa.
 • Huomioithan, että turvallisuussyistä kasvomaskia ei voi pitää Kieputtimessa, Kingissä, Kirnussa, Magiassa, Raketissa, Taigassa, Ukossa ja Vuoristoradassa.

Kuinka usein laitteet puhdistetaan Linnanmäellä?

 • Linnanmäen laitteiden kosketuspinnat desinfioidaan useita kertoja päivässä.

Onko henkilökunta koulutettu huolehtimaan hygieniasta?

 • Laitetyöntekijämme on perehdytetty turvalliseen toimintaan laitteilla ja huolehtimaan kaikkien hygieniasta. Työntekijöillämme on työpisteillään käsidesit.

Ovatko kaikki laitteet avoinna tällä huvikaudella?

 • Muutama laite, joissa turvavälien toteutuminen on haastavaa, pidetään suljettuina. Näitä ovat Cineman Kinon 4D-elokuva ja Sukelluskello sekä Muksupuksu.
 • Lisäksi Linnunrata eXtrassa koetaan vauhdin hurmaa rata-ajelussa ilman VR-laseja ja Kammokujalla pelätään tänä kesänä ilman 3D-laseja.

Saako kaverin kanssa mennä yhdessä laitteeseen?

 • Seurueet saavat mielellään mennä huvilaitteisiin yhdessä.

Ovat kaikki maksuttomat laitteet ja touhualueet käytössä?

 • Muksupuksu, Cineman 4D Sukelluskello HA-1 ja Matka maan ytimeen -touhualue huilivat toistaiseksi, lisäksi Naurukujan peileistä osa on karannut Naurukujalta muualle huvipuistoon. Löydätkö kaikki karanneet peilit?

Autatteko normaaliin tapaan asiakkaita laitteisiin?

 • Valitettavasti emme tällä kaudella voi nostaa asiakkaitamme laitteisiin. Toivomme, että avustaja tai muut seurueen jäsenet voivat auttaa tarvittaessa nostamisessa.

Millaisia toimia huvipuistossa on tehty hyvän hygienian varmistamiseksi?

 • Linnanmäellä huvipuiston siisteys ja hyvä hygienia ovat aina olleet sydämen asia. Tälle huvikaudelle puiston yleissiivousta lisätään entisestään. Myös siistijöiden määrää on lisätty.
 • Linnanmäellä on runsaasti saniteettitiloja, joissa voi käydä pesemässä kätensä huvipäivän lomassa. Huvittelijoille on myös lisätty puistoon runsaasti käsidesejä sekä viisi uutta käsienpesupistettä, jotka löytyvät seuraavien herkuttelupisteiden läheltä: Kioski Strösseli, Kioski Sirkus, Vekku­la-kioski, LintsiBurger ja Jäätelökioski Spice Ice.

Ohjelmatoiminta kaudella 2020

Onko Linnanmäellä perinteisiä ohjelmia kaudella 2020 (yhteistanssit, yhteislaulut, keikat)?

 • Tällä huvikaudella olemme ikävä kyllä poikkeustilanteesta johtuen joutuneet perumaan Linnanmäen ohjelmatoiminnan. Siksi Linnanmäellä ei ole konsertteja, tansseja eikä lauluiltoja.

Järjestetäänkö Linnanmäellä perinteistä Rollen Päivää?

 • Poikkeustilanteesta johtuen emme ikävä kyllä pysty järjestämään suosittua Rollen Päivää, sillä kävijämäärät voisivat nousta silloin liian suureksi.

Järjestetäänkö kauhuviikko iik!weekiä?

 • Poikkeustilanteesta johtuen emme ikävä kyllä pysty tällä huvikaudella järjestämään kauhuteematapahtumamme, mutta luotamme siihen, että suosittu iik!week palaa taas kaudella 2021 viihdyttämään kauhunnälkäisiä huvittelijoitamme.

Lapseni rakastaa Rolle-pelleä. Saammeko halata Linnanmäen maskottia Rolle-pelleä huvipuistossa tänä vuonna?

 • Tänä vuonna Rolle-pelle kaverinsa kanssa ilahduttaa huvipuistoväkeä vilkuttamalla. Halaillaan uudestaan ensi vuonna!

Ovatko asfalttiliidut käytössämme kuten aiempina vuosina?

 • Tänä vuonna meillä ei ole yhteiskäytössä asfalttiliituja, sen sijaan voitte ostaa omat asfalttiliidut myymälöistämme tai Kioski Herkkupuodista Pellen Taloa vastapäätä ja tehdä piirustuksia Estradin lähellä olevalle asfalttialueelle.

Miten voin itse vaikuttaa kaikkien huvittelijoiden huvipuistopäivään?

 • Tulethan terveenä puistoon. Jos kuitenkin tunnet itsesi kipeäksi, niin olethan vastuullinen huvittelija ja poistut huvipuistosta saman tien. Mikäli sairastut huvipuistossa ja jäät odot­tamaan turvallista kyytiä kotiin, olemme varanneet sinulle lepotilan tätä varten. Hu­pimestarimme ohjeistavat tästä tarkem­min.
 • Muistathan yskiessäsi yskiä hihaasi, niistäessäsi heittää käytetyn nenäliinan heti pois ja pestä tai desinfioida kätesi tämän jälkeen. Kiinnitäthän korostetusti huomiota käsihygieniaan ja pidät tassut puhtaana huvitellessa! Voit kurkata täältä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tarkemmat yleiset ohjeet.