Erilainen kokous

Linnanmäen Tivoli Salissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana. Tarvittaessa laajennamme tilojamme Kulttuuritalolle, jossa tilaisuutesi onnistuu vielä isommalle porukalle.
Linnanmäen kokoustilan vuokraus edellyttää lipputuotteiden ostamista.

Esimerkillinen kokouspäivä:

8.30 Raikas aamiainen ravintola Caruzellossa
9.00 Kokous inspiroivassa Tivoli Salissa
12.00 Värikäs buffetlounas ravintola Caruzellossa tuoreiden makujen äärellä
13.00 Tiimihenkeä nostattava Huvin vuoksi - kisailu Linnanmäen Huvipuistossa, jossa joukkueet mittelevät hupailun jalossa taidossa niin laitteissa kuin peleissäkin. Huvin vuoksi - kisailua vetää kisailumestari, joka myös palkitsee parhaan joukkueen kisan lopuksi.
15.00 Piristävät iltapäiväkahvit italialaishenkisessä ravintola Spassossa, jonka jälkeen huvittelu jatkuu Linnanmäen Huvipuistossa.

 

Tivoli Sali

Modernilla kokoustekniikalla varusteltu seminaaritila Tivoli Sali sijaitsee Linnanmäen pääportin tuntumassa. Kokoustila taipuu niin pienempiin kokouksiin kuin 120 hengen seminaareihinkin. Tilaisuuteen on helppo yhdistää huvittelu huvipuistossa, ruokailu Linnanmäen ravintolamaailmassa, vierailu merimaailma Sealifessa tai teatteri Peacockissa. Tivoli Salissa on tietokone, datatykki, tv, fläppitaulut ja kaksi valkotaulua. Kokousvirvokkeita on tarjolla. Tilaan on saatavissa aamu- ja iltapäiväkahvitukset. Lounas tarjoillaan ravintola Caruzellossa tai Carccilassa.
Kokoustila Tivoli Sali min. 15 henkilölle ja max. 120 henkilölle.


Haluaisitko järjestää kokouksen hauskan työhuvinvointiohjelman kera Linnanmäellä? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Työhuvin­vointi­tuotteet

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhyvinvointi raketin lailla kohti taivasta!

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu Huvin vuoksi -peli tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä.

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella.

Kokous

Linnanmäen tiloissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana.

Makuelämyksiä

Valitse oma suosikkisi herrrrrrkutteluun!

Yksityistilaisuudet

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yrityksesi yksityiskäyttöön?

Promootiot

Tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä.

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa, SEA LIFE:ssa tai vaikkapa Sirkuskoulun esiintyjistä?