Erilainen kokouspäivä

Linnanmäen Tivoli Salissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana. Tarvittaessa laajennamme tilojamme Kulttuuritalolle, jossa tilaisuutesi onnistuu vielä isommalle porukalle.
Linnanmäen kokoustilan vuokraus edellyttää Linnanmäen lipputuotteiden ostamista.

Esimerkki kokouspäivästä:

8.30 Potkua päivään aamukahvitarjoilulla

9.00 Kokous inspiroivassa Tivoli Salissa

11.00 Värikäs buffetlounas ravintola Caruzellossa tuoreiden makujen äärellä

12.00 Kokous jatkuu Tivoli Salissa

14.00 Herkulliset iltapäiväkahvit kokoustilassa

14.30 Tiimihenkeä nostattava Huvin vuoksi - kisailu Linnanmäen Huvipuistossa, jossa joukkueet mittelevät hupailun jalossa taidossa niin laitteissa kuin peleissäkin. Huvin vuoksi - kisailua vetää kisailumestari, joka myös palkitsee parhaan joukkueen kisan lopuksi.

17.00 Hauska päivä voi jatkua esimerkiksi yhteisen illallisen ääressä tai huvittelemalla laitteissa Linnanmäen Huvipuiston tunnelmallisessa illassa.

 

Tivoli Sali

Modernilla kokoustekniikalla varusteltu seminaaritila Tivoli Sali sijaitsee Linnanmäen pääportin tuntumassa. Kokoustila taipuu niin pienempiin kokouksiin kuin 120 hengen seminaareihinkin. Tilaisuuteen yhdistetään huvittelua huvipuistossa ja ruokailu Linnanmäen ravintoloissa.

Tivoli Salissa on tietokone, datatykki, tv, fläppitaulut ja kaksi valkotaulua. Tilaan on saatavissa aamu- ja iltapäiväkahvitukset. Lounas voidaan tarjoilla esimerkiksi ravintola Caruzellossa.

Kokoustila Tivoli Sali on varattavissa 15-120 henkilölle.

 

”Kokoustila oli toimiva ja inspiroiva. Tekniikka toimi hyvin ja kokous sujui kaikin puolin hyvin. Mysteeripeli oli hauska ja helppo ohjelmanumero kokouksen päätteeksi. Kiva kun päivään sisältyi rannekkeet, joita pystyi hyödyntämään vielä illallisen jälkeenkin. Tilaisuuden järjestäminen oli superhelppoa. Linnanmäeltä tuli hyviä suosituksia ja tunsimme itsemme tervetulleeksi saavuttaessa. Päivän aikana saimme apua aina pyydettäessä.
Linnanmäen yritysasiakas, kesä 2019.

Haluaisitko järjestää kokouksen hauskan työhuvinvointiohjelman kera Linnanmäellä? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 (arkipäivisin klo 9-15) tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Yksityistilaisuudet

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yrityksesi yksityiskäyttöön?

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhyvinvointi raketin lailla kohti taivasta!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella.

After Work

Riennä Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan kollegoiden kanssa!

Perhepäivä

Juhlista yritystänne yhdessä työntekijöiden läheisten kanssa Linnanmäellä!

Promootiot

Tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä.

Ranneke lahjaksi

Loistava asiakaslahja tai mahtava palkitsemistuote? Linnanmäen ranneke!

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa, SEA LIFE:ssa tai vaikkapa Sirkuskoulun esiintyjistä?

Kokous

Linnanmäen tiloissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana.

Makuelämyksiä

Valitse oma suosikkisi herrrrrrkutteluun!