Hattarakoulu

Shop Caramellin yhteydessä toimii Linnanmäen makein koulu. Suomen ensimmäisessä Hattarakoulussa pääsee testaamaan omaa sorminäppäryyttä hattaran pyörittämisessä. Kuohkeaksi kehrätyn sokeriherkun valmistamiseen opastavat Linnanmäen omat hattaramaisterit sekä professori Socrutes.

Hattarakoulu ryhmille 6 € /hlö. Ryhmäkoko 15-30 hlöä.

Kiinnostuitko makeasta yritysohjelmastamme? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi

SEA LIFE

Haluaisitko tutustua Mikko Meriahveneen tai piraijojen ihmeelliseen maailmaan? Haiden uiskentelu pääaltaassa on aina majesteettista katsottavaa. Linnanmäen naapurissa sijaitseva SEA LIFE tarjoaa mielenkiintoisa tarinoita meren elävistä. Voit varata myös opastetun kierroksen tai kurkistuksen kulisseihin.

Alk. 16,50 €/hlö sis. pääsylippu Sea Lifeen.

Kiinnostuitko merenalaisesta maailmasta? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Opastetun kierroksen tai kurkistuksen kulisseihin voit varata suoraan Sea Lifesta puhelimitse 09 565 820 24 tai sähköpostitse myyntipalvelu@sealife.fi

 

Sirkuskoulu

Sirkuskoulun akrobaatit, jonglööraajat ja taikurit esittelevät taitojaan vaikkapa kokouksen tai illallisen lomassa. Samalla voit kokeilla eläinhahmojen tekoa ilmapalloista.

Kiinnostuitko riemukkaasta yritysohjelmastamme? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi

 

 

 

Työhuvin­vointi­tuotteet

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhyvinvointi raketin lailla kohti taivasta!

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu Huvin vuoksi -peli tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä.

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella.

Kokous

Linnanmäen tiloissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana.

Makuelämyksiä

Valitse oma suosikkisi herrrrrrkutteluun!

Yksityistilaisuudet

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yrityksesi yksityiskäyttöön?

Promootiot

Tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä.

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa, SEA LIFE:ssa tai vaikkapa Sirkuskoulun esiintyjistä?