Perhepäivä

Mitäpä, jos tänä vuonna kutsuisitkin koko työporukan perheetkin mukaan huvittelemaan? Unohtumaton päivä Linnanmäellä kollegoiden läheisten kanssa piirtää riemukkaat muistijäljet – tästä päivästä puhutaan pitkään!

Huvittelupäivä voi alkaa yhteisellä tilaisuudella yhdessä Linnanmäen ravintoloista, jossa päivän voi käynnistää omannäköisesti. Tervehdysten jälkeen yhteinen huvipuistopäivä voi alkaa! Laitteissa viihtymisen ja peleissä kisaamisen lomassa on mahdollista istahtaa alas vaikkapa yhteiselle lounaalle.

Minkälaisen unohtumattoman päivän sinä haluaisit tarjota niille ihmisille ja heidän perheilleen, joiden kanssa vietät aikaa päivittäin? Perhepäivästä voimme yhdessä räätälöidä juuri sinulle ja yrityksellesi sopivan. Siihen voidaan sisällyttää rannekkeiden lisäksi huvipuistolaitteiden vuokrausta jo ennen aukioloaikaa, ruokailuja, herkkulippuja, hattarakoulua, pelilippuja tai mitä vain sovitaan, jotta päivästänne tulee täydellinen!

 

Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 (arkipäivisin klo 9-15) tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Yksityistilaisuudet

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yrityksesi yksityiskäyttöön?

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhyvinvointi raketin lailla kohti taivasta!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella.

After Work

Riennä Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan kollegoiden kanssa!

Perhepäivä

Juhlista yritystänne yhdessä työntekijöiden läheisten kanssa Linnanmäellä!

Promootiot

Tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä.

Ranneke lahjaksi

Loistava asiakaslahja tai mahtava palkitsemistuote? Linnanmäen ranneke!

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa, SEA LIFE:ssa tai vaikkapa Sirkuskoulun esiintyjistä?

Kokous

Linnanmäen tiloissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana.

Makuelämyksiä

Valitse oma suosikkisi herrrrrrkutteluun!