Promootiot

Linnanmäen Huvipuiston alueella yrityksenne on mahdollista tavoittaa suuri määrä iloisia ja vastaanottavaisia huvipuistovieraita, sillä Linnanmäellä käy vuosittain yli miljoona huvittelijaa!


Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä. Yrityksenä erotut varmasti! Yksittäiset promootio- ja näkyvyyspaikat myönnetään vain yhdelle kumppanille kerrallaan. Mainostajana tuot lisäarvoa Linnanmäen asiakkaille ja teet kävijöiden huvipuistoelämyksestä vieläkin paremman.

Arvopohjainen yhteistyö

Linnanmäen Huvipuiston kumppanina jaat Linnanmäen arvot ja toimit eettisten toimintaohjeidemme mukaisesti. Promootio- ja näkyvyyspaikkoja tarjotaan yrityksille, jotka eivät tarjoa kilpailevia tuotteita tai palveluja Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöjen tai Linnanmäen pääyhteistyökumppaneiden kanssa. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit näkyvät huvipuistossa koko huvittelukauden ajan.

Kiinnostuitko promootiopaikasta Linnanmäellä? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Työhuvin­vointi­tuotteet

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhyvinvointi raketin lailla kohti taivasta!

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu Huvin vuoksi -peli tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä.

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella.

Kokous

Linnanmäen tiloissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana.

Makuelämyksiä

Valitse oma suosikkisi herrrrrrkutteluun!

Yksityistilaisuudet

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yrityksesi yksityiskäyttöön?

Promootiot

Tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä.

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa, SEA LIFE:ssa tai vaikkapa Sirkuskoulun esiintyjistä?