Yksityistilaisuus Linnanmäellä

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yrityksesi yksityiskäyttöön? Tilaisuudet järjestetään avaimet käteen -periaatteella. Järjestäjän tehtäväksi jää halutessaan hoitaa vain kutsut ja saapua paikalle.
Yksityistilaisuuksissa koko huvipuisto on varattuna ainoastaan teille ja huvipuiston yli 40 laitetta ovat vieraittenne vapaassa käytössä. Myös Linnanmäen taitopelit ja ravintolat ovat avoinna tilaisuuden aikana. Yksityistilaisuudet järjestetään huvipuiston aukioloaikojen ulkopuolella.

Kiinnostuitko huvipuiston vuokraamisesta yksityiskäyttöön? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 (arkipäivisin klo 9-15) tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

Työhuvin­vointi­tuotteet

Kaikki peliin! -ottelu

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhyvinvointi raketin lailla kohti taivasta!

Huvin vuoksi -kisailu

Ryhmille suunniteltu Huvin vuoksi -kisailu tarjoaa nimensä mukaisesti huiman hauskoja hetkiä!

Mysteeripeli

Linnanmäen Huvipuisto muuntuu maagiseksi pelilaudaksi, kun arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella.

Kokous

Linnanmäen tiloissa voit järjestää työhuvinvointiohjelmaa sisältäviä kokouksia ja juhlatilaisuuksia huvipuistokauden aikana.

Makuelämyksiä

Valitse oma suosikkisi herrrrrrkutteluun!

Yksityistilaisuudet

Miltä kuulostaisi koko Linnanmäen Huvipuiston vuokraaminen yrityksesi yksityiskäyttöön?

Promootiot

Tarjolla olevat promootiopaikat sijaitsevat vilkkaimpien kulkureittien varrella ja suosituimpien huvipuistolaitteiden vieressä.

Lisähuvituksia ryhmille

Lisää lystiä ryhmien huvittelupäivään Hattarakoulussa, SEA LIFE:ssa tai vaikkapa Sirkuskoulun esiintyjistä?