Vekkula

Hauskojen ja jännittävien efektien täyttämä talo. Kävelymatkalla Vekkulan läpi voivat pyörivät lattiat ja vinot huoneet yllättää. Selviydyttävää on myös tunneleissa ja riippusillassa ennen vauhdikasta loppuliukua.


 


Viimeiset Vekkulat 2017


Vuonna 1961 valmistunut Vekkula on yksi Linnanmäen ikonisimmista laitteista puisen Vuoristoradan ohella. Tämä Linnanmäen vekkula laite on kävijöiden rakastama, sillä se kerää lähes 400 000 huvittelijaa vuosittain. Vekkulaa onkin uusittu useaan otteeseen vuosien varrella, mutta nyt on aika jättää Vekkulalle hyvästit.


Vekkulan fanijoukoilla on vielä loppukausi 2017 aikaa käydä nauttimassa nostalgisesta huvipuistokohteesta ja auttaa Linnanmäkeä kehittämään vieläkin vekkulampi laite, joka sulattaa kävijöiden sydämet myös tulevaisuudessa.


Voit äänestää suosikkielementtejä vanhasta Vekkulasta sekä myös toivoa uusia elementtejä uuteen Vekkulaan. Vastaa kyselyyn!


 


Yli 120cm pituisille, 100-120cm pituiset vain huoltajan (15v.) seurassa. Vekkulassa ei voi liikkua pyörätuolilla. Laite sisältää voimakkaita efektejä.
Valmistaja: Linnanmäki; Efektejä ja fasadi REX Studios Ltd.
Valmistusmaa: Suomi, Englanti
Valmistumisvuosi: 1961, uudistettu 1991, 1995