Luokkaretkien hinnasto 2017

 

LUOKKARETKET: Myyntipalvelumme palvelee ma-pe klo 10-15 | puh. 010 5722 220 | luokkaretket@linnanmaki.fi

 

Nämä hinnat ovat voimassa kaikille kouluryhmille. Vähintään 15 hengen tilaukset voi tehdä verkkokaupasta. Pienempiä ryhmiä pyydämme täyttämään erillisen tilausomakkeen (vain alle 15 hengen ryhmät). Rannekkeissa ja ruokalipuissa jokaista 15 ostettua ranneketta kohden saa opettaja maksuttoman samanlaisen tuotteen kaupan päälle. Verkkokaupan luokkaretkitilausten tuotteet postitetaan haluamaanne osoitteeseen.

Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton.

LUOKKARETKIHINNAT VERKKOKAUPASTA OSTETTAESSA
Tuote Hinta
Yhteisranneke 37 €*

YHTEISRANNEKE VERKKOKAUPASTA

Sisältää sisäänpääsyn Merimaailma SEA LIFE Helsinkiin sekä oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Linnanmäen laitteisiin turvarajat huomioiden. Molemmissa kohteissa tulee vierailla saman päivän aikana. Tarkistathan myös SEA LIFEn aukioloajat ennen rannekkeen ostoa. Tarjoamme opettajalle yhden maksuttoman rannekkeen jokaista 15. ostettua ranneketta kohden. *Ennakkohinta voimassa 31.3.2017 asti, sen jälkeen 39 €.

Ranneke 32 €*

RANNEKE VERKKOKAUPASTA

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan. Tarjoamme opettajalle yhden maksuttoman rannekkeen jokaista 15. ostettua ranneketta kohden. *Ennakkohinta voimassa 31.3.2017 asti, sen jälkeen 34 €.

Iltaranneke 28 €
ILTARANNEKE VERKKOKAUPASTA

Iltaranneke on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltahupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Tarjoamme opettajalle yhden maksuttoman rannekkeen jokaista 15. ostettua ranneketta kohden.

Kotiruokabuffet 8 €, varaa: luokkaretket@linnanmaki.fi
BUFFETLOUNAS VERKKOKAUPASTA

Retkipäivän ateriointi onnistuu vaivattomasti ennakkoon varatussa buffetissa 15-40 hengen ryhmille. Tarjoamme opettajille yhden maksuttoman ruokailun jokaista 15. ostettua ruokailua kohden. Buffet sisältää lihapullat, kermaperunat, vihersalaatin sekä leivän ja veden. Ennakkoilmoituksesta on mahdollisuus gluteenittomaan, laktoosittomaan tai kasvisvaihtoehtoon lautastarjoiltuna. Muita erikoisruokavalioita emme valitettavasti voi huomioida. Suosittelemme ruokakupongin ostamista henkilöille, joilla on muita allergioita tai erikoisruokavalioita. Hinta 8 €/hlö.

Buffetlounas tulee tilata viimeistään viikkoa ennen vierailua.

Ruokalippu 8 €
RUOKALIPPU VERKKOKAUPASTA

Retkipäivän ateriointi onnistuu vaivattomasti ennakkoon ostetuilla ruokalipuilla. Tarjoamme opettajalle yhden maksuttoman ruokalipun jokaista 15. ostettua ruokalippua kohden. Ruokalipulla voi valita yhden seuraavista ateriavaihtoehdoista:

Rolle-hampurilaisateria Lintsiburgerista (hampurilainen, 0,4l limonaati sekä kierreperunat)
Lihapullat ja ranskalaiset sekä 0,4l limonaati Ravintola Jarrumiehestä
Makkaraperunat ja 0,4l limonaati grillikioskeista.
Aterioista on saatavana myös kasvisvaihtoehdot.

Lintsikisa 9 €
LINTSIKISA VERKKOKAUPASTA

Lintsikisa-pelivihko sisältää 5 peliseteliä, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Ammunta. Pelivihkosessa on mukana otteluohjeet, joiden avulla osallistujat voivat kisailla keskenään. Lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-onnenpyörässä.

Hattarakoulu ennakkoon Kysy: luokkaretket@linnanmaki.fi
HATTARAKOULU

Hattarakoulussa ryhmällä on mahdollisuus Professori Socrutesin johdolla opetella hattaran valmistuksen salat. Oppitunti on ainutlaatuinen kurkistus kaikkien aikojen nostalgisimman huvipuistoherkun kulisseihin ja ennen kaikkea mahdollisuus yhdessä tekemiseen ja huvitteluun luokan kesken! Ryhmäkoko 15–30 oppilasta.  Hattarakoulun oppitunti koostuu lyhyestä hattaraluennosta ja opettajan ohjauksessa hattaran tekemiseen kaikille oppilaille. Oppitunnin kesto noin 30min riippuen luokan koosta (n. kaksi kokeilukertaa/oppilas).

LUOKKARETKIHINNAT LINNANMÄELTÄ OSTETTAESSA
Tuote Hinta
Ranneke 37 €
RANNEKE

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan. Tarjoamme opettajalle yhden maksuttoman rannekkeen jokaista 15. ostettua ranneketta kohden.

Iltaranneke 28 €
ILTARANNEKE

Iltaranneke on voimassa kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltarannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Tarjoamme opettajalle yhden maksuttoman rannekkeen jokaista 15. ostettua ranneketta kohden.

Ruokalippu 8 €
RUOKALIPPU

Retkipäivän ateriointi onnistuu vaivattomasti ennakkoon ostetuilla ruokalipuilla. Ruokakupongilla voi valita yhden seuraavista ateriavaihtoehdoista:

Rolle-hampurilaisateria Lintsiburgerista (hampurilainen, 0,4l limonaati sekä kierreperunat)
Lihapullat ja ranskalaiset sekä 0,4l limonaati Ravintola Jarrumiehestä
Makkaraperunat ja 0,4l limonaati grillikioskeista.
Aterioista saatavana myös kasvisvaihtoehdot.

Lintsikisa 9 €
LINTSIKISA

Lintsikisa-pelivihko sisältää 5 peliseteliä, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Ammunta. Pelivihkosessa on mukana otteluohjeet, joiden avulla osallistujat voivat kisailla keskenään. Lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-onnenpyörässä.

 

Merimaailma SEA LIFEn liput
Merimaailman erilliset sisäänpääsyliput tulee varata Merimaailman lipunmyynnistä. Katso lisätietoja Merimaailman sivuilta.

Muutokset
Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.