Tietoa luokkaretken varaajalle

 

Luokkaretkien myyntipalvelu on avoinna ma-pe klo 10-14 (puhelinpäivystys) | puh. 010 5722 220 | luokkaretket@linnanmaki.fi


 

Luokkaretkikohde

 

Tervetuloa hurvittelemaan

 

Päivä Linnanmäellä on monelle koululaiselle vuoden odotetuin. Jotta huvittelu sujuisi mutkattomasti, on hyvä tietää pari käytännön asiaa.

Tarkista aukioloajat
Suunnitellessasi luokkaretkipäivää Linnanmäelle tarkastathan huvipuiston aukioloajat ennakkoon. Kevään aukioloajat löydät täältä.

Merimaailma SEA LIFE: katso tarkemmat aukioloajat Merimaailman sivuilta.

Huomioi ruuhka-ajat
Luokkaretkipäiviin mahtuvat kaikki mukaan, sillä varausten määrää ei ole rajoitettu päiväkohtaisesti. Toukokuun kaksi viimeistä viikkoa ja kesäkuun ensimmäinen viikko ovat kuitenkin vilkkainta luokkaretkiaikaa, jonka seurauksena lipunmyyntiin, kioskeille ja laitteille saattaa muodostua jonoja.

Linja-autot ja bussiparkki
Linnanmäen yläpysäköintialue on varattu luokkaretkien busseille arkisin ajalla 14.5.-1.6.2018. Linja-autoon on hyvä laittaa koulun oma kyltti, jotta oppilaiden on helppo löytää auto.

Liput ja rannekkeet
Rannekkeet ovat henkilökohtaisia. Vain ehjä ja ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä kyseisen päivän rannekkeeksi. Laitelippuja käytettäessä kaikkiin laitteisiin menee asiakkaalta yksi lippu. Tutustu ajankohtaiseen luokkaretkihinnastoon täällä.

Rannekkeiden luokkaretkihinnat ovat voimassa vain ostettaessa liput ennakko-ostona tai -varauksella. Luokkaretkiryhmille on edullisinta hankkia rannekkeet ennakkoon Linnanmäen verkkokaupasta, jolloin rannekkeet joko postitetaan tai ne voi noutaa Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä. Alle 15 hengen luokkaretkivaraukset erillisellä tilauslomakkeella. Lisätietoja saat myös puhelimitse 010 5722 220. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 9-14 (puhelinpäivystys). Muina aikoina voit olla yhteydessä Linnanmäen vaihteeseen 010 572 2200.

Jokaista 15 ostettua ranneketta tai ruokalippua kohden tarjoamme yhden tuotteen kaupan päälle, jolloin ryhmän mukana tulevien opettajien ja huoltajien on helpompi osallistua luokan toimintaan puistossa. Etu koskee sekä Linnanmäen rannekkeita että yhteisrannekkeita.

Rannekkeet ovat voimassa koko kauden 2018, joten vierailupäivä voidaan tarvittaessa vaihtaa. Samoin sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet voidaan käyttää myöhemmin esimerkiksi kesäloman aikana. Jos ranneketta ei ole mahdollista käyttää myöhemmin kesällä, voi palautuksen yksittäisestä rannekkeesta tehdä huvipuistossa juhlatorin noutopisteellä.

Maksutavat
Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi verkkopankin ja yleisimmät maksukortit. Voit myös tilata tuotteita laskulle, jolloin tuotteet postitetaan tai ne voi noutaa Linnanmäeltä, kun maksusuoritus näkyy Lasten Päivän Säätiön tilillä. Tutustu toimitusehtoihimme tarkemmin täällä.

Kaupungin ja kunnan ostositoumuslomakkeella ei voi maksaa verkkokaupassa. Voit tehdä varauksen luokkaretkestä sähköpostitse (luokkaretket@linnanmaki.fi) ja maksaa ostositoumuslomakkeella paikan päällä Linnanmäen Juhlatorin noutopisteillä.

Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, OK, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta.

Ruokailuvaihtoehdot
Suosittelemme luokkaretkeläisille ateriointiin ruokalippua, joka sisältää perinteisiä huvipuistoruokia kuten hampurilaisaterian, makkaraperunat tai lihapulla-annoksen juomalla. Tarjoamme opettajille yhden maksuttoman ruokailun jokaista 15. ostettua ruokailua kohden. Ruokaliput voi ostaa kätevästi verkkokaupastamme.
 

Ensiapu
Ensiapu löytyy huvipuiston Pääportilta, Ukko-laitteen vierestä. Ensiapu on avoinna puiston aukioloaikojen mukaisesti. Ensiavussa ei ole tarjolla sisäisesti nautittavia lääkkeitä. Ensiavusta voi ostaa vaippoja. Ensiavun palvelut ovat maksuttomia. Puiston henkilökunta auttaa hätätapauksissa.

Kuulutukset
Ryhmästä eksyneitä oppilaita ja opettajia voidaan tarvittaessa kuuluttaa Infolta. Ryhmän kanssa on kuitenkin hyvä sopia selkeä tapaamisaika ja –paikka turhien kuulutusten välttämiseksi. Opettajan ja valvojien on hyvä olla kaiken aikaa kuulutusten tavoitettavissa.

Ruoka-aineallergiat
Ruokalipun gluteenittomat vaihtoehdot ovat joko makkaraperunat grillikioskista tai falafel–pyörykät ravintola Jarrumiehestä. Ruoka-aineallergioista kannattaa ilmoittaa ruokapisteiden henkilökunnalle, joka voi valmistaa ateriat tarvittaessa esimerkiksi laktoosittomina tai kananmunattomina.

Tavaroiden säilytys
Säilytyslokeroita löytyy molemmilta porteilta sekä Raketin juurelta, Cafe Vanhan Myllyn vierestä. Säilytyslokerot maksavat 2 € ja ne toimivat 2 €-, 1 €- ja 50 snt-kolikoilla. Säilytyslokeroiden mitat ovat: korkeus 42cm, leveys 28cm ja syvyys 78cm. Linnanmäki ei vastaa ajolaitteissa ja puistossa hävinneestä tai rikkoutuneesta omaisuudesta.

Nimi- ja osoitetiedot
Reput, lompakot ja kamerat on hyvä merkitä omilla yhteystiedoilla – unohtamatta lapsia. Pienimmillä koululaisilla on suositeltavaa olla lapulla koulun nimi ja opettajan yhteystiedot.

Löytötavarat
Kadonneita tavaroita voi tiedustella Infosta huvipuiston aukioloaikoina. Löytötavarat siirretään viikoittain Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen löytötavarapalvelun yhteystiedot: Mäkelänkatu 55, 05510 Helsinki. Puh 0600 41006 (1,97€/min+pvm).