Lasten Päivän Säätiö

logo

HUVITTELEMALLA LINNANMÄELLÄ TUET SUOMALAISTA LASTENSUOJELUTYÖTÄ

 
Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt vuonna 1950 avattua Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja vuoden 2017 tavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä. 
 
Linnanmäen pääyhteistyökumppanit ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.  
 
 
Lasten Päivän Säätiö: 
 
Linnanmäen huvipuiston perustivat kuusi lastensuojelutyötä tekevää järjestöä vuonna 1950. Vuonna 1957 nämä järjestöt perustivat Lasten Päivän Säätiön.
 
Barnavårdsföreningen i Finland
on Suomen vanhin lastensuojelujärjestö, joka tekee työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta. Järjestö tarjoaa mm. tukea lapsille ja perheille, jotka kokevat arjen haastavaksi.
 
on valtakunnallinen lastensuojelun kansalaisjärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.
 
edistää ja kehittää järjestöjen, kuntien ja valtiovallan yhteistyötä lastensuojelun alalla ja sen tärkeimpiä tehtäviä on ajaa lapsen etua, vaikuttaa yhteiskuntapoliittisesti lapsia koskevassa päätöksenteossa ja yhdistää eri tahojen lastensuojeluasiantuntemus.
 
on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. Liiton päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.
 
on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista järjestämällä leiri-, viikonloppu- ja kerhotoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille.
 
on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Järjestön tavoitteena on lisätä lasten hyvinvoinnin edellytyksiä ja mahdollisuuksia kohti parempaa aikuisuutta. Se tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia kotimaassa ja maailmalla.
 
 
Lue lisää perustajajärjestöjen vuoden 2017 kärkihankkeista!
 
Lasten Päivän Säätiön hallintoelimiä ovat hallitus ja valtuuskunta.
 
Lasten Päivän Säätiön säännöt.
 
Lasten Päivän Säätiö kiittää jokaista huvipuistovierasta, joka omalla käynnillään tukee Suomen lasten puolesta tehtävää tärkeää työtä!
 
 
 
BF logoEnsi- ja turvakotien liitto logo  Lastensuojelun keskusliitto logo  MLL logoPelastakaa lapset LogoPelastakaa lapset logo