Firmahupia ja työhuvinvointia

 

Firmahupi-tuotteet on suunniteltu aikuiseen makuun. Valittavanasi on elämyksiä Hupikisailusta huvipuiston yksityiskäyttöön, johtoryhmän kokouksista henkilöstön työhuvinvointiin huvipuistokauden aikana. Halutessasi voimme räätälöidä yrityksesi näköisen tilaisuuden tapahtumatuotantomme avulla.


Kauden 2017 uutuudet

 

 

MYSTEERIPELI

Uusi Mysteeripeli noudattelee pakohuonepelien juonta. Uutuutena huvipuistomaailmassa, arvoituksia ratkotaan kaikkialla Linnanmäen Huvipuiston alueella. Nopeatempoisessa, yhteistyökykyä vaativassa pelihaasteessa punnitaan tiimien älykkyys, luovuus ja paineensietokyky.
Mysteeripeli on joukkuepelaamista parhaimmillaan. Jokainen auttaa toisiaan yli tiimirajojen arvoituksen selvittämiseksi. Tämä mysteeri ratkaistaan vain yhdessä tekemällä.

Mysteeripeli pähkinänkuoressa
• Ryhmän (min 15 hlöä) mukana oma arvoituksien maailmaan johdattava mysteerimestari
• Sisältää jokaiselle rannekkeen
• Arvoituksen ratkaisseelle porukalle yllätyspalkinto
Hinta 49 € / henkilö

"Mysteeripeli innosti selvästi kaikki joukkueet mukaansa ja tehtävät olivat juuri sopivan kestoisia ja haasteet tarpeeksi vaikeita mutta kuitenkin siten, että kaikki saivat ne suoritettua."

Linnanmäen yritysasiakas

Uskallatko ottaa haasteen vastaan? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

 

mysteeri

 

ota yhteyttä

 

Hupiottelu ja pakohuonepeli Mysteeripeli parantavat työhyvinvointia

HUPIOTTELU

Hitsaa hauskan pelikisailun kautta porukkasi yhteen ja laukaise tiimisi työhyvinvointi raketin lailla kohti taivasta! Hupiottelu haastaa työporukan kilpailemaan toisiaan vastaan Linnanmäen taitopeleissä. Ottelun aikana treenataan heittokättä, tarkkuutta ja yhteispeliä. Joukkueet voivat saada lisäpisteitä haastamalla ottelun vetäjän mukaan pelaamaan. Hupiottelu on parhaimmillaan vähintään 6 henkilön porukoille.

Hupiottelu pähkinänkuoressa
• Ryhmän mukana oma ottelumestari Linnanmäeltä
• Sisältää jokaiselle osallistujalle otteluvihkon, 2 laitelippua ja Hupievään
• Voittajajoukkueelle yllätyspalkinto

Hinta 45 € / henkilö 15-50 henkilöä,
48 € / henkilö 6-14 henkilöä

"Hupiottelu on mainio sekä toimiva konsepti."

Linnanmäen yritysasiakas

 

Kiinnostuitko hauskasta uutuudestamme? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

 

ota yhteyttä

 


 

Suosituimmat Firmahupi-tuotteet

 

HUPIKISAILU

Leikkimielinen kisailu vie joukkueet ottamaan mittaa toisistaan tiedon, taidon ja uskallusten avulla. Voittajajoukkue palkitaan hyvän hengen mukaisesti. Kisailua voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti.

Alk. 49 €/hlö sis. ranneke, kisailuohjelma, kisailumestari ja palkinnot.

 

”Meillä oli hauskaa. Eri maiden työntekijöistä koostuneet tiimien jäsenet tutustuivat toisiinsa uudessa tilanteessa. Kisailu vahvisti yhteisöllisyyttä. Tilaisuus oli helppo järjestää koska sijainti oli meille sopiva.”

Linnanmäen yritysasiakas

 

ota yhteyttä

 

 

hupikisailu sopii virkistyspäivään tai tiimipäivään

 

HATTARAKOULU

Shop Caramellin yhteydessä toimii makea Hattarakoulu, jossa pääsee Socruteksen luennolle sekä harjoittelemaan hattaran pyörittämistä. Ryhmäkoko 15-30 hlöä. Hattarakoulu ryhmille 6 € /hlö.

Kiinnostuitko makeasta yritysohjelmastamme? Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi.

 

hattarakoulu on hauskaa tyhy-toimintaa

 

HUPILAHJA

Kesän hauskin lahja on tietysti Linnanmäen ranneke. Hupilahja soveltuu henkilöstön työhuvinvointiin porukalla, liikelahjaksi asiakkaille, työkaveriporukan ilotteluun tai ihan kenelle vaan. Ranneke on voimassa yhden päivän koko Linnanmäen kauden ajan aktivoituen ensimmäisellä laitteella.

Alk. 34 €/hlö sis. ranneke.

 

LINTSIKISA

Voit huvitella Linnanmäellä myös pelien kiinnostavassa ja nostalgisessa maailmassa. Lintsikisassa pelataan viittä eri taitopeliä yksin tai kaveria vastaan. Kuka on paras tarkkuusheittäjä, kuka on Derbyn kuningas?

Alk. 9 €/hlö sis. peliliput 5 kpl ja Lintsikisataulukon.

 

ota yhteyttä

 

KOMBO

Kombo sisältää kaksi laitelippua ja kaksi pelilippua. Se sopii erinomaisesti lyhyemmän käynnin yhteyteen, esimerkiksi ennen illallisravintolassa käyntiä.

Alk. 17 €/hlö sis. laiteliput 2 kpl ja peliliput 2 kpl.

 

Pyydä tarjous Firmahupi-tuotteista >>

 


 

Kaipaatko jotain erilaista?

erilainen tilaisuus yritykselle Linnanmäellä

 

SIRKUSKOULU TAI PALLOELÄIMET

Sirkuskoulun akrobaatit, jonglööraajat ja taikurit esittelevät taitojaan vaikkapa kokouksen tai illallisen lomassa. Samalla voit kokeilla eläinhahmojen tekoa ilmapalloista.

 

4D- Sukelluskello

Uskallatko astua haihäkkiin? Hai tulee todentuntuisesti todella lähelle… Sukelluskello HA-1 esittelee uutta 4D-tekniikkaa, jossa kävijät seisovat itse tapahtumien keskipisteessä. Puolassa kehitetty elämys tuo 4D-tehosteiden kautta akvaariostaan lasin läpi katsojista kiinnostuvan hain pelottavan todentuntuisesti lähelle. Kesto noin 3 minuuttia.

Alk. 5 €/hlö sis. lyhytelokuvan haihäkissä.

 

Merimaailma SEA LIFE

Haluaisitko tutustua Mikko Meriahveneen tai piraijojen ihmeelliseen maailmaan? Haiden uiskentelu pääaltaassa on aina majesteetillista katsottavaa. Merimaailma Sea Life tarjoaa mielenkiintoisa tarinoita meren elävistä. Voit varata myös opastetun kierroksen tai kurkistuksen kulisseihin.

Alk. 16 €/hlö sis. pääsylippu Sea Lifeen.

 

Sea Life sijaitsee Linnanmäellä

 

 

Teemme mielellämme tarjouksen toiveidesi mukaisesti. Otathan yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 010 5722 220 tai sähköpostitse myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen myös verkossa.

 

 


Huvittelemalla Linnanmäellä tuet suomalaista lastensuojelutyötä.