Kahvilat

 

Nam nam nam

Linnanmäen viihtyisät kahvilat tarjoavat hetken hengähdystauon vauhdikkaan päivän aikana. Linnanmäen kahviloissa on tarjolla vastaleivottuja pullia, kakkuja sekä muita herkkuja. Herkkujen kanssa sopii ammattitaidolla valmistetut erikoiskahvit tai suloiset kaakaot. Kahvilat löydät Raketin ja Rekkarallin vierestä, Kingin juurelta, Minimäeltä ja Sea Lifen aulasta.

Kahviloista (pl. Kahvila Carccila) voi ostaa myös rannekkeita ja laitelippuja.

 

Kahvila Linnanmäellä


 

 

Cafe Carccila

Tarjolla on herkullisia suolaisia ja makeita kahvilatuotteita sekä nopea lounas. Kuppi kahvia tai raikas virvoke antavat lisäenergiaa huvipuistolaitteiden kiertelyyn! Värikäs ja iloinen Carccila sijaitsee Sea Lifen aulassa.

 

Cafe Hepo-Katti

Uusi näköalakahvila sopii kaikille lapsenmielisille. Tarjolla mm. hattaraa ja herkkuja kahvin kera. Cafe Hepo-Katti sijaitsee Minimäellä Hepparadan vieressä.


Cafe&bar Linnankulma

Tunnelmallinen levähdyspaikka tarjoaa perinteisten kahvilatuotteiden ja virkistävien terassijuomien lisäksi pizzapaloja ja panineja. Istahda hetkeksi nauttimaan tuoreesta kahvista ja pullasta Kingin juurelle.

 

Cafe Vanha Mylly

Kahvilassa on tarjolla suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, baristatyyliin valmistettuja erikoiskahveja sekä voileipiä. Cafe Vanha Mylly sijaitsee Raketin juurella.