Hyvä tietää

 

 

Liput ja rannekkeet
Rannekkeet ovat henkilökohtaisia. Vain ehjä ja ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä kyseisen päivän rannekkeeksi. Laitelippuja käytettäessä kaikkiin laitteisiin menee asiakkaalta yksi lippu. Laitelippuja ja rannekkeita voi ostaa Linnanmäen lipunmyyntipisteistä, kioskeista ja kahviloista. Rannekkeita voi ostaa ennakkoon Linnanmäen verkkokaupasta, osasta S-ryhmän Prismoja, S-marketteja ja Sokoksia.

Ensiapu
Ensiapu päivystää kaikkina huvipuistopäivinä. Henkilökunta auttaa hätätapauksissa. Ensiapu sijaitsee Ukko-laitteen vieressä Valvomon lähellä.

Info
Info sijaitsee lipunmyyntirakennuksessa, Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä. Info palvelee sinua: katoamiset, löytötavarat, kuulutukset, asiakaspalautelomakkeet, matkapuhelimen lataus, juna-aikataulut sekä hotelli- ja tapahtumatiedot Helsingissä.

Lastenhoitohuoneet
Huvipuistomme alueelta löytyy kaksi lastenhoitohuonetta, jotka on varustettu muun muassa hoitopöydällä, potalla ja mikrolla. Lastenhoitohuoneiden tarkat sijainnit löytyvät opaskartastamme. Lastenrattaita on mahdollista lainata vierailupäivän ajaksi panttia vastaan. Lastenrattaat löytyvät molempien sisääntuloporttien tuntumasta. Vaippoja on mahdollista ostaa Pellen puodista. 

Savuttomuus ja alkoholi.
Kaikki ravintolat ja muut sisätilat, Minimäki sekä peli- ja laitealueet ovat savuttomia. Huvipuistoviihtyvyyden lisäämiseksi Linnanmäki toivoo, että tupakoitsijat käyttävät heille osoitettuja alueita aina tupakoidessaan. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle ei ole sallittua.

Laitteiden turvarajat
Laitteiden turvarajat ovat laitevalmistajien määrittelemät ja viranomaisten hyväksymät pituusrajat. Osaan laitteista lapsi tarvitsee huoltajan mukaansa. Myös huoltajalla tulee olla lippu tai ranneke, jos lapsi on yli 100 cm pituinen. Yksi aikuinen voi olla huoltaja kahdelle lapselle yhtä aikaa seuraavissa laitteissa: Cinema: Ice Age, Cinema: Sukelluskello, Helikopteri, HipHop, Hurjakuru, Hypytin, Kahvikuppikaruselli, Karuselli, KotKot, Kyöpelinvuoren Hotelli, Lohikäärme, Maisemajuna, Panoraama, Pikajuna, Pilotti, Rekkaralli, Rinkeli, Rumpukaruselli, Taikasirkus, Vankkuripyörä, Vuoristorata. Muissa laitteissa huoltajan kanssa voi olla yksi huollettava kerrallaan. Mittaus suoritetaan kengät jalassa. Pienemmille huvipuistokävijöille suosittelemme hakemaan pituudesta kertovan (alle 100 cm, 100 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm) leiman lipunmyynnistä. Leima kertoo Linnanmäen laitetyöntekijöille asiakkaan pituuden, eikä huvittelijaa tarvitse mitata jokaisella laitteella uudestaan. Näin laitteisiin siirtyminen käy nopeammin!

Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten henkilöiden pääsyä laitteeseen. Suurin osa huvipuistolaitteista sopii myös liikuntaesteisille. Kipsattu raaja saattaa rajoittaa laitteisiin pääsyä. Asiakkaidemme pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.

Laitteissa tulee noudattaa henkilökunnan antamia ohjeita. Laitteisiin ei voi mennä ilman paitaa tai kenkiä. Laitteisiin ei voi ottaa mukaan ruokia tai juomia. Varmista ennen laitteeseen menoa, ettei omaisuuttasi rikkoudu tai pääse putoamaan ajon aikana.

Turvatarkastukset ja alueella kielletyt aineet sekä esineet

Suoritamme sisääntuloporteilla turvatarkastuksia. Huomioithan, että seuraavien aineiden ja esineiden tuominen Linnanmäelle on kielletty: Alkoholi ja huumausaineet, teräaseet (terälliset monitoimityökalut), polkupyörät, ampuma‐aseet, ilotulitteet, soihdut, savuheitteet, raketit, paineilmatorvet, muut laittomat esineet ja aineet.

Kuvaaminen Linnanmäen laitteissa
Kuvaaminen kaikilla kameroilla Kieputtimessa, Kirnussa, Magiassa, Raketissa ja Ukossa on turvallisuussyistä kielletty. Muissa laitteissa voi kuvata GoPro-kameralla, jos se on kiinnitetty asianmukaisella tavalla siten, että putoamisvaaraa ei ole. Jos kamerassa on teleskooppivarsi, tulee se olla lyhyenä. Selfietikkujen käyttäminen laitteissa on kielletty turvallisuussyistä. Puhelimella tai kameralla voi kuvata rauhallisesti menevissä laitteissa.
Tuotantoyhtiöiden ja median kuvausluvat: Markkinointipäällikkö Tero Sjöberg 010 5722210 (tero.sjoberg@linnanmaki.fi) *Kuvauslupatoiveista yhteydenotto tulisi tehdä viimeistään 3 päivää ennen kuvauksia

Maksuvälineet
Käteinen, pankkikortti tai Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express. Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri- liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri- liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.

Pankkiautomaatti
Pankkiautomaatti sijaitsee pääportin yhteydessä.

Muutokset
Sään, teknisten syiden tai muiden poikkeustilanteiden vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja laitelippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Tavaroiden säilytys
Ukon alapuolella sijaitsevat säilytyslokerot toimivat 0,50:n, 1:n ja 2 euron kolikoilla (2 € / avaus). Säilytyslokeroiden koot: Oven kohdalta korkeus 42cm, leveys 27cm ja syvyys 78cm. Linnanmäki ei vastaa alueella kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista.

Löytötavarat
Kadonneita tavaroita voi tiedustella tällä lomakkeella tai sähköpostiosoitteesta infopiste@linnanmaki.fi. Löytötavarat siirretään viikoittain Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen löytötavarapalvelun yhteystiedot: Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki. Puh 0600 41006 (1,97€/min+pvm).

Puhelimen latauspiste
Linnanmäellä on kaksi asiakkaille maksutonta puhelimen latauspistettä, Ravintola Flores FreshMexissä ja Ravintola Jarrumiehessä. Latauspisteessä on lukittavat lokerot, joissa on valmiina suosituimpiin iPhone ja Android -puhelinmalleihin sopivat laturit. Lokeron avaimen saa ravintolan kassalta ja puhelimen voi jättää latautumaan pisteeseen puoleksi tunniksi.

Koirat
Ainoastaan avustaja- ja opaskoirien oleskelu alueella on sallittu.

Postilaatikko
Postilaatikko sijaitsee Shop Rollen vieressä.

Polkupyörät ja muut kulkuvälineet
Jätäthän polkupyöräsi huvipuistoalueen ulkopuolelle. Pyörätelineitä on pääportilla sekä eteläportilla. Rullaluistimien, skeittilautojen ja leijulautojen käyttö huvipuistossa on kielletty.