Asiakkaiden kokemuksia

Kokemuksia Linnanmäen työhyvinvointipalveluista

 

 

Hupiottelu:

"Erittäin avulias ja aina iloinen Linnanmäen henkilökunta: toiminta oli erittäin palvelualtista, ja juuri sellaista kuin hupimestarilta sopii olettaakin!"

"Kiitos paljon kivasta työhuvinvointipäivästä ja iloista kesäkautta Linnanmäellä!"

 

Mysteeripeli:

"Parasta oli Mysteeripelin valmis paketti. Tulimme vain paikalle ja kaikki hoitui Lintsin puolesta."

"Iloinen ja palveleva henkilökunta. Mysteeripeli oli monen mielestä mukava."

"Tiimityöskentely hauskassa hengessä innostavassa ympäristössä. Lapsenmielisyyden herättely ja ihmisten uusien puolien löytyminen ja näkeminen."

"Peli oli hyvin järjestetty ja meidät otettiin hyvin vastaan."

"Mukavaa, että varaaminen on tehty helpoksi ja päivän kokonaisuus on selkeä! Oppaat huolehtivat hyvin ja reippaasti, että kaikki ovat mukana ja perillä tapahtumasta. Hyvänmielen tapahtumaa haettiin ja sellainen todellakin saatiin, kiitos!"

"Linnanmäki on oikein hauska paikka ja siinäkin mielessä hyvä miljöö myös mysteeripelille."

 

Hupikisailu:

"Kivat monipuoliset tehtävät ja hyvä fiilis."

"Rento yhdessä oleminen sekä tutustuminen työtovereihin kun ryhmäjako suoritettiin kisaisäntien toimesta."

 

Lähde: Linnanmäen B2B-asiakaspalautteet työhuvinvointituotteista kaudella 2017

 

Mikä tilaisuudessanne oli parasta?

"Se että väki teki niin tehokkaasti hommia alkupäivänä! Kaikki halusivat ilmeisestikin äkkiä hupailemaan laitteisiin! Myös ne ketkä eivät halunneet laitteisiin pysyivät menossa mukana ja nauroivat meille koheltajille! Hienoa tiimihengen tiivistymistä."

"Tilaisuus oli kokonaisuudessaan onnistunut. Päivä oli hauska ja erilainen. Hupiemäntämme oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Kiitämme lämpimästi Linnanmäkeä päivästä!"

"Kaikilla oli iloinen mieli ja kaikki olivat tyytyväisiä Linnanmäkeen tyhy-päivän kohteena."

"Kokonaisuus ja aikataulutus, kaikki sujui erittäin sujuvasti, eikä tullut stressiä aikataulutuksesta. Ammattitaitoista porukkaa joka puolella ja hyvä, että hyvin kielitaitoista porukkaa koko Linnanmäen henkilökunta."

"Porukan yhteishenki! Reipas ja fiilistä nostattava hupikisailun vetäjä! Jokainen ylitti itsensä ja uskalsi mennä hurjimpiinkin laitteisiin!"

"Tilaisuuden järjestäminen ei ole koskaan ollut mutkattomampaa. Olen järjestänyt kymmeniä yritystilaisuuksia ja en ole missään vaiheessa saanut samanlaista ja niin nopeaa palvelua kuin tällä kertaa. Kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen todella nopeasti ja viime hetken pyyntöihinkin reagoitiin heti."

"Tilaisuus oli kokonaisuudessaan onnistunut. Päivä oli hauska ja erilainen. Hupiemäntämme oli todella mukava ja ammattitaitoinen."

"Everything from the meeting room, to the lunch buffet and the magical park was absolutely perfect. We had the chance to bond as a team and make some great memories! We are already talking about doing this again next year, and heavily recommending this experience to other departments in our company."

 

Lähde: Linnanmäen B2B-asiakaspalautekysely kaudella 2016.