Hinnasto 2017

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton.

Pääset siis nauttimaan huvipuiston tunnelmasta, Estradin ohjelmasta sekä kymmenestä maksuttomasta laitteesta täysin veloituksetta!

 
Rannekkeella huvittelet eniten! Hinta
Ranneke 36-39 €

Rannekkeella pääset huvittelemaan Linnanmäen kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajat huomioiden. Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kaudella 2017 ja se aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä. Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta ja iästä riippumatta.

huvipuistosta ostettuna 39 €
verkkokaupasta ostettuna, huvipuistosta noudettuna 39 €

S-etukortilla ennakkomyyntipisteestä ostettuna.

36 €
Rannekkeet ovat myynnissä ennakkopisteissä (osasta Prismoja, Sokoksia, S-marketteja sekä pääkaupunkiseudun Sokos Hotelleista sekä Radisson Blu-hotelleista majoituksen yhteydessä) vain S-etukortin haltijoille, rannekkeen osto ei kerrytä bonusta. Myyntiaika 2017: 18.4.–22.10.2017
Iltaranneke 30 € 

Iltaranneke on voimassa yhtenä vierailupäivänä kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltarannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Iltarannekkeen myynti aloitetaan Linnanmäellä kolme tuntia ennen huvipuiston sulkemista.

Rannekkeen päivitys 10 €

Huvittaisiko huomennakin? Nouda huvittelupäiväsi päätteeksi uusi ranneke Juhlatorin lipunmyynnistä 10 euron hintaan ja tule seuraavana päivänä uudestaan. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Rannekkeen päivitysetuun oikeuttava osto tulee tehdä edellisen rannekkeen vielä ollessa voimassa ja ranteessa, sillä uusi ranneke kiinnitetään ranteeseen ostohetkellä. HUOM! Päivitystä ei voi tehdä seuraavana päivänä eikä silloin, jos huvipuisto ei ole avoinna seuraavana päivänä.

 

 
Muut vekkulat lipputuotteet Hinta
TUPLAHUPI - Merimaailman sisäänpääsy rannekkeella / lippunipulla 8 €

Huippuetu huvittelijalle! Rannekkeen tai lippunipun oston yhteydessä saat hankittua Merimaailma SEA LIFEn sisäänpääsyn 8 € hintaan (norm. aikuinen 16,5 € / lapsi 13 €).

Lippunippu (sis. 6 laitelippua) 38 €

Lippunippu sisältää kuusi laitelippua. Yhdellä laitelipulla pääsee yhteen huvipuistolaitteiseen pituus- ja turvarajoituksia noudattaen.

Laitelippu 8 €

Yhdellä laitelipulla pääsee yhteen huvipuistolaitteiseen pituus- ja turvarajoituksia noudattaen.

Kombo 19 €

Sisältää kaksi laitelippua ja kaksi pelilippua. Laitelipuilla voi hurvitella Linnanmäen laitteissa pituus- ja turvarajat huomioiden. Peliliput käyvät kaikkiin peleihin Tombolaa lukuun ottamatta.

Hattarakoulu 7 €

Suomen ensimmäisessä Hattarakoulussa pääset testaamaan omaa sorminäppäryyttäsi hattaran pyörittämisessä. Hattarakoulussa järjestetään oppitunteja tasatunnein. Hattarakoulun lippuja myydään Hattarakoulun kassalta sekä lipunmyynnistä.

Lintsikisa 10 €

Lintsikisa-pelivihko sisältää 5 peliseteliä, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Ammunta. Lintsikisassa on mukana otteluohjeet, joiden avulla osallistujat voivat kisailla keskenään. Lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-Onnenpyörässä.

 

 

Tuotteiden voimassaoloajat
Kaikki tuotteet ovat voimassa kauden loppuun 22.10.2017 saakka, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.

Turvarajat
Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.

Maksuttomat laitteet
Maksuttomia laitteita ovat KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä.

Lapsen huoltajat laitteilla
Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Ryhmille
Yli 15 hengen ryhmät voivat ostaa edullisemmat rannekkeet verkkokaupastamme. Teemme mielellämme tarjouksen myös muista tuotteista: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja työhuvinvointituotteista.

Maksuvälineet huvipuistossa
Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä. Lisätietoa sirukortista saat omasta pankistasi.

Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri- liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri- liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.

Muutokset
Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Maksusitoumukset
Luethan huolellisesti ohjeet maksusitoumuslomakkeen täyttämisestä.