Kioskit ja grillit

Nam nam nam nam

PERINTEISET HUVIPUISTOHERKUT

 

Kioskeissa ja grilleissä on tarjolla maittavia herkkuja pieneen nälkään ja makeanhimoon. Nappaa nopeasti mukaan hodari tai makkaraperunat ja jälkkäriksi kesäinen softis, huvipuistoklassikko hattara tai vohveli mansikkahillolla ja kermavaahdolla. Kioskeja ja grillejä on ympäri huvipuistoa: eteläportilla, Rekkarallin vieressä, pelipisteiden luona sekä vastapäätä Tulirekeä.

 


Jäätelökioski

Jäätelöpalloja sekä jäätelöannoksia jokaiseen makuun! Myynnissä mm. Linnanmäen nostalginen Tivolitötterö eli runsaasti jäätelöä, kermavaahtoa, kastiketta ja strösseliä sisältävä ihanuus. Jäätelökioski sijaitsee Miniautojen vieressä.

 

Kioski Ben&Jerry’s

Onko suosikkisi suklaakermajäätelö brownie-kakkupaloilla vai karamellikermajäätelö kanelikastikkeella ja kanelipullataikinan paloilla? Ben&Jerry’s herkkujäätelöt löydät Kieputtimen vierestä.

 

Kioski Gourmet Hot Dog

Oletko jo maistanut hodaria pekonimakkaralla tai chorizolla? Gourmet Hot Dog -kioskista saat täyttävät hodarit laadukkailla erikoismakkaroilla ja maukkailla lisukkeilla. Gourmet Hot Dogeista pääset nauttimaan Ravintola Jarrumiehen alakerrassa.

 

Kioski Herkkupuoti

Gelateria -gourmet jäätelöä, softista, nostalgisia metrilakuja ja jäätävän hyvää hilejuomaa – sekä paljon muuta on tarjolla Kioski Herkkupuodissa, pelipisteiden vieressä.

 

Kioski Hile

Herkullisia jäähilejuomia on tarjolla Kioski Hileessä, joka sijaitsee ratalaaksossa Tulirekeä vastapäätä.

 

Kioski Jäde

Kaipaatko kesän viileintä herkkua? Jäätelöherkuttelijoiden oma kioski sijaitsee ratalaaksossa Tulirekeä vastapäätä.

 

Kioski Sirkus

Kioski Sirkuksesta saat perinteisiä tivoliherkkuja kuten hodareita, popcornia ja hattaraa. Kioski Sirkus sijaitsee Eteläportilla Salaman läheisyydessä.

 

Kioski Street food

Maistuvaa katuruokaa Linnanmäen tapaan! Täytä hodarisi pulled porkilla, kanalla, ravunpyrstöillä tai avokadolla, tai herkuttele maukkailla kanansiivillä ja ribseillä. Tulisuus tuunataan makusi mukaan. Löydät Street food -kioskin vastapäätä Tulirekeä.

Streetfood

 

Kioski Strösseli

Värikkäässä Kioski Strösselissä on huomioitu erityisesti huvipuiston pienimmät vieraat. Tarjolla on muun muassa perinteistä popcornia, herkullista hattaraa ja suussa sulavaa softista. Kioski Strösseli sijaitsee Minimäen portilla Kieputinta vastapäätä.

 

Kioski Vekkula

Kioski Vekkulasta saat suun makeaksi, myynnissä mm. hattaraa ja metrilakuja! Ihanan värikäs kioski sijaitsee Vekkulan vieressä.

 

Kioski Vohveli

Perinteiset vohvelit joko mansikkahillolla ja kermavaahdolla tai muilla täytteillä kruunaavat hauskan huvipuistopäivän. Kioski Vohveli sijaitsee Ravintola Jarrumiehen alakerrassa.