Linnanmäen hupimestareiden rekrytointi

henkilokunta

 

Lasten Päivän Säätiö työnantajana

Lasten Päivän Säätiö on jo 66 vuotta ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Linnanmäellä työskentelee yli 60 vakituista ympärivuotista työntekijää ja huvipuistokaudella yli 600 kausityöntekijää. Vakituisesta henkilökunnasta noin yksi kolmasosa on huvipuistolaitteiden toiminnasta ja huollosta vastaavaa teknistä henkilökuntaa ja loput toimivat erilaisissa kehitys-, myynti-, hallinto- ja johtotehtävissä. Kausityöntekijät vastaavat huvipuistokaudella huvipuiston palveluiden sujumisesta ja elämysten tuottamisesta asiakkaillemme.

 

Hupimestariksi kesäkaudelle 2018

Haemme hupimestareita Linnanmäelle kaudelle 2018 tammikuussa.

 

Avoimet työpaikat

OHJELMATUOTTAJA

 

Hupimestarit hyvällä asialla

Linnanmäellä olemme kaikki hupimestareita, eli työskentelemme asiakkaan iloksi ja luomme heille ainutlaatuisia elämyksiä. Hupimestarius on kuvaus siitä, millä asenteella, osaamisella ja työtavoilla me kaikki linnanmäkeläiset työskentelemme huvipuistossa. Palveluasenteemme näkyy hymyilevistä silmistä, yllätämme asiakkaan suosituksilla ja vinkeillä, tunnistamme asiakkaiden odotukset ja pulmatilanteet sekä varmistamme aina turvallisuuden. Uskomme siihen, että vain innostuneina ja sitoutuneina voimme tuottaa ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia, jotka ovat huvipuiston onnistumisen yksi tärkeimmistä edellytyksistä.

Linnanmäellä työskentelemme lastensuojelun hyväksi, joten sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää ja iloita työksesi. Lasten Päivän Säätiön toiminnan tarkoituksena on Linnanmäen huvipuistoa ylläpitämällä ja kehittämällä kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Varoja lastensuojelutyöhön on kerätty jo 66 vuotta ja Linnanmäen tuotoilla on tuettu lastensuojelutyötä yli 100 miljoonalla eurolla nykyrahassa laskettuna.

 

 

Työskentely Linnanmäellä:

 

Tietoa eri työtehtävistä: