Järjestyksenvalvoja

Linnanmäen huvipuistoon rekrytoidaan kesäkaudelle 2017 noin 50 järjestyksenvalvojaa. Järjestyksenvalvonta kuuluu Linnanmäen Asiakaspalvelut -osastoon ja on olennainen osa huvipuiston kokonaisturvallisuutta.

Järjestyksenvalvojana työskentelevällä täytyy olla voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti, jonka edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä. Järjestyksenvalvojalta odotamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Järjestyksenvalvojana miljoonan asiakkaan huvipuistossa toimiminen edellyttää myös paineensietokykyä ja vaatii joskus pitkää pinnaa ja hyviä hermoja. Työ on vaihtelevaa ja työyhteisössämme on hyvä yhteishenki.

Järjestyksenvalvojat huolehtivat Linnanmäen avaamisesta ja sulkemisesta, sekä kaikesta siinä välissä tapahtuvasta. Työpäivä sisältää liikenteenohjausta, ravintolavalvontaa, valvomotyöskentelyä ja asiakaspalvelua. Osa aikaisempina kausina työskennelleistä järjestyksenvalvojista koulutetaan vastaamaan ensiapupisteen toiminnasta. Pääsääntöisesti järjestyksenvalvojat työskentelevät pareittain. Päiväohjelmassa on vaihtelevasti kiinteää valvontaa sisääntuloporteilla sekä pysäköintialueella ja huvipuiston sisäalueen valvontaa. Työpäivän pituus mukailee huvipuiston aukioloaikoja siten, että osa työvuoroista alkaa noin tuntia ennen huvipuiston avaamista. Työvuorot päättyvät yleensä puoli tuntia sulkemisajan jälkeen.

Työskentely Linnanmäellä:

 

Tietoa eri työtehtävistä: