Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski- ja kahvilaosaston hupimestarit työskentelevät makeassa tehtävässä Linnanmäen kioskeissa, kahviloissa, myymälöissä, Lintsiburgerissa, ravintola Jarrumiehessä ja ravintola Flores FreshMexissä. Työ on vauhdikasta ja pitää sisällään tuotteiden myyntiä sekä valmistusta mukavien työkavereiden kanssa.

Kioski- ja kahvilaosaston hupimestareilla on tärkeä rooli ikimuistoisen huvipuistopäivän ja ainutlaatuisten elämysten luomisessa huvipuistoasiakkaille erinomaisen palvelun sekä laadukkaiden, maukkaiden ja turvallisten tuotteiden myötä. Iloinen, reipas, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen asenne ovat ensisijaisen tärkeitä. Työskentely kiireisissä myyntipisteissämme edellyttää hyvää organisointikykyä sekä kykyä työskennellä toisinaan kovankin paineen alla. Nopeasti muuttuvat tilanteet ja lukuisat erilaiset asiakaskontaktit aina vauvasta vaariin vaativat hyvää pelinenää ja tilanteiden tunnistamista. Rahankäsittely ja elintarvikehygienian noudattaminen vaativat hupimestareiltamme erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. Työskentely tapahtuu pääosin tiimissä, mutta yksin on myös pystyttävä työskentelemään.

Jokainen hupimestari huolehtii työvuorossaan myyntipisteen ulkoisen ilmeen edustavuudesta sekä laadun, palvelun ja siisteyden tasosta. Myös erikseen annettuja ohjeita muun muassa omavalvonnasta, hygieniasta ja laitteista tulee noudattaa, jotta voimme taata turvalliset ja laadukkaat tuotteet asiakkaillemme.

Osastollamme työskentelee kesäkaudella lähes 200 hupimestaria. Alaikäisiä hupimestareita (16–17 -vuotiaita) rekrytoimme kioski- ja kahvilaosastolle yhteensä noin 15. Kaikkiin työtehtäviin koulutetaan ennen kesäkauden alkua. Tämän lisäksi työntekijöiden käytössä on koko kauden ajan kattavat kirjalliset ohjeistukset. Myös esimiesten apu on saatavilla läpi työvuoron. Kioski- ja kahvilaosaston työntekijöillä on oltava hygieniapassi, jonka voi tarvittaessa suorittaa kauttamme. Kokemus kioski-, kahvila-, ravintola- tai myymälätyöskentelystä sekä kassan käytöstä ja rahankäsittelystä on eduksi.

Työpäivien pituus vaihtelee hyvin paljon. Pääsääntöisesti kioski- ja kahvilaosaston hupimestareiden työpäivän pituus on 5-9 tuntia (maksimissaan 10 tuntia). Työvuorot sijoittuvat yleensä klo 8.00 ja 23.00 välille. Työvuorojen aloitus- ja lopetusajankohdat vaihtelevat päivittäin.

 

Lue lisää työskentelystä kioski- ja kahvilaosastolla

Kioski- ja kahvilaosaston työpisteet

Kioskityöntekijän työtehtävä

Kahvilatyöntekijän työtehtävät

Ravintolatyöntekijän työtehtävät

Myymälätyöntekijän työtehtävät

Työskentely Linnanmäellä: