Pelimyyjä

Linnanmäen pelimyyjän tehtävänä on tuottaa elämyksiä niin perheen pienemmille kuin suuremmillekin huvittelijoille ja olla omalta osaltaan tekemässä asiakkaillemme ikimuistoista huvipuistopäivää. Pelitiimin jäsenet työskentelevät rennossa ja hyväntuulisessa joukossa erittäin mukavien esimiesten ja työkavereiden kanssa.

Pelimyyjien tehtävänä on peluuttaa huvipuistopelejä asiakkaillamme. Pelejä Linnanmäellä on yhteensä 17. Työssä saa laittaa itsensä ”peliin” esittelemällä pelien toimintatapoja, juontamalla pelin aikaisia tapahtumia (myös mikrofonilla) ja innostamalla asiakkaitamme toistuviin pelisuorituksiin.

Pelimyyjältä odotamme ennen kaikkea esiintymiskykyä ja –halua. Toki asiakaspalvelun kokemus on eduksi, mutta palveluhenkisyydellä, iloisuudella, reippaalla asenteella ja oma-aloitteisuudella pärjää myös hyvin. Rahankäsittelyssä edellytämme tarkkaavaisuutta ja vastuullisuutta.

Linnanmäki työllistää kesäkaudella noin 45 pelimyyjää. Koska olemme työssä tekemisissä rahan kanssa, edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.
Pelimyyjät työskentelevät pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti. Työpäivän pituudesta riippuen taukoja on 1-4 kpl. Jokaiseen pelipisteeseen tulee tauottaja antamaan tauot.

Työpäivä työskennellään yleensä kokonaan työpäivän alussa esimiehiltä saadussa pelipisteessä, mutta päivittäin pelipisteet vaihtelevat. Työntekijöiden määrä vaihtelee peleittäin; enimmäkseen työskennellään yksin, joissain peleissä on useampi työntekijä. Pelimyyjän työhön liittyy paljon ohjeita ja käytäntöjä, johon kaikkeen koulutamme ja perehdytämme työntekijämme perusteellisesti ennen töiden alkamista. Kaikki ohjeistukset löytyvät myös kirjallisina peleistä ja esimiehen voi aina kutsua tarvittaessa paikalle.

 

 

Työskentely Linnanmäellä:

 

Tietoa eri työtehtävistä: