Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät huvipuiston puistoalueet ja kukkaistutukset parhaimpaan loistoonsa. Huolitellussa ja kauniissa ympäristössä asiakkaamme viihtyvät ja nauttivat olostaan.

Linnanmäellä on useita puistoalueita sekä lukemattomia istutuksia. Näiden hoitaminen kuuluu ylipuutarhurimme johdolla puutarhatyöntekijöiden vastuualueeseen. Työtehtäviä voivat olla kitkeminen, istutusten hoitaminen (esim. kastelu ja kukkien nyppiminen) sekä nurmikoiden leikkaus, trimmaus ja kanttaaminen.

Puutarhapuolen hupimestarilta tulisi löytyä reippautta ja oma-aloitteisuutta. Hänet tunnistaa iloisesta hymystä, heiluvasta haravasta ja ”multakäsistä”. Työ on fyysistä ulkotyötä säässä kuin säässä. Puutarha-alan koulutuksesta ja kokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole työtehtävän kannalta välttämätöntä. Puutarhatyöntekijöiltä edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Kesäkaudeksi 2017 Linnanmäki työllistää n. 6 puutarhatyöntekijää. Työsuhteet ovat eripituisia alkaen aina huhtikuusta ja päättyen lokakuuhun. Puutarhatyöntekijöiltä toivomme mahdollisimman hyvää käytettävyyttä koko kautemme ajaksi. Työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 6-14.

Työskentely Linnanmäellä:

 

Tietoa eri työtehtävistä: