Pelit

Onko sinulla hannuhanhimaista arpaonnea vai onko heittokätesi kaveriporukan tarkin? Testaa taitosi ja tuurisi Linnanmäen lukuisissa peleissä.


Linnanmäen pelit maksavat 1-5 euroa. Peleissä voi maksaa käteisellä tai kortilla (Derbyssä, Tykinkuulissa, Nopissa, Tähtipalloissa, Pelleissä, Koripalloautomaatissa ja Ammunnassa vain käteismaksu). Katso pelien sijainnit huvipuistokartasta.


 


Ammunta

Ota tähtäimeesi mahtava meloni ja todista tarkkuutesi. Voit voittaa monen kokoisia hellyttäviä pehmoeläimiä.


Derby

Linnanmäellä järjestetään ikiomat laukkakisat joka päivä useaan otteeseen! Vieritä pallot oikeisiin reikiin ja anna hevosellesi vauhtia. Raviradan nopein voittaa pehmolelun.


Hyväntekijät

Hyväntekijät-pelissä tutustut Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöihin ja voit samalla voittaa hellyttäviä pehmoleluja, jotka ovat joko isoja tai TODELLA ISOJA.


Koripalloautomaatti

Oletko varsinainen koripallohai? Testaa tarkkuutesi tällä hauskalla automaatilla.


Koripallot

Koripallobuumi on saavuttanut myös Linnanmäen. Valmistaudu huolella ja pussita pallot koriin. Montako koria sinä saat?


Namix-Onnenpyörä - UUTUUS

Maistuisiko mahtipontisen makea namisekoitus? Valitse onnennumerosi tarkkaan ja valmistaudu jännittämään. Palkintona Namix-Onnenpyörässä on Fazerin herkullisia makeisia.
Yhteistyössä: Fazer


Noppa

Huvipuistohulina on tehnyt arpakuutiosta arvaamattomia. Lennätä nopat napinpainalluksella ilmaan ja laske luvut yhteen. Mitä voitit?


Onnenveto

Onnenveto on Linnanmäen klassikkopeli. Minkä narun sinä valitset? Nostalgisessa pelissä on tarjolla monipuoliset palkinnot jokaisella vedolla.


Onnenkoukku

Klassikkopelissä saat onkia koukulla itsellesi värikkään kassin, joka sisältää hauskoja palkintoja. Jokainen kassi voittaa!


Onginta

Uudistuneessa onginnassa kalastat kaloja ja viet saaliisi punnitukseen. Paljonko kalansaaliisi painaa yhteensä? Suositussa ongintapelissä voittaa aina.


Pellet

Pudota pelle orrelta tarkalla pallonheitolla ja voit voittaa sympaattisia palkintoja. Klassinen tarkkuusheittopeli!


Purkit

Purkit on nostalginen huvipuistopeli, jossa tarkkuus on valttia. Treenaa sihtisi kuntoon, putsaa pöytä ja voita repullinen Halvan maukasta lakritsaa!
Yhteistyössä: Halva


Suklaapyörä

Suklaapyörä on herkkusuiden oma huvipuistopeli. Valitse omat onnennumerosi ja voita suussa sulavia Dumle-tuotteita. Valitse numerosi tarkasti: voit voittaa jättimäisen paketin, joka sisältää kahdeksan Dumle-pussia. Kaikki pelaajat saavat herkullisen maistiaisen.
Yhteistyössä: Fazer


Taffel-Onnenpyörä

Iskikö sipsinhimo? Vastaus löytyy Taffel-pyörältä. Mahtisäkillinen rapeita sipsejä odottaa jo voittajaa.
Yhteistyössä: Orkla


Tombola-arpajaiset

Tombola on Linnanmäen nostalginen arvanmyyntipiste, jossa joka neljäs arpa voittaa. Pääpalkintona on mahtava 4 000 € lahjakortti S-ryhmään. Kymmenen arvan ostajalle varma palkinto!


Tikat

Pyöriviä englantilaisia tikkatauluja! Löytääkö tikkasi tien pisteille?


Tykinkuulat

Tartu tykkiin ja tähtää maaliin. Laske pisteet kasaan ja voita kotiisi upeankarhea pehmolelu.


Tähtipallot

Tähtipallot on pallonheittopeli, joka on hauskaa yksin, mutta vielä hauskempaa yhdessä ystävän kanssa. Mitä isommat pisteet, sitä suuremmat palkinnot.


 Peliholvi


Peliholvissa pääset haastamaan itsesi tai kaverisi peliautomaattien parissa.


Tämän kesän uutuuksiin kuuluvat Aerosmith- flipperi, hauskat ajopelit Cruis´n Blast ja ketterää käsikoordinaatiota mittaava Kung-Fu-Panda! Älä unohda myöskään hulvatonta PacMan Smash -liitokiekkoa, Mario & Sonic Rio Olympics –urheilupeliä, Storm Racer -ajopeliä, Spiderman ja Game of Thrones -flippereitä sekä lukuisia muita mukaansa tempaavia pelejä. Peliholvi sijaitsee Kingin juurella.


 Lintsikisa


Kuka on paras tarkkuusheittäjä, kuka on Derbyn kuningas?  Haasta kaverisi mukaan sykettä nostattavaan Lintsikisaan! Lintsikisa-pelivihko sisältää 5 kisalippua, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Ammunta. Lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-onnenpyörässä! Lintsikisaa voi pelata yksin tai kaveria vastaan.


Pelivihon voit ostaa 10 € hintaan pelipisteiltä tai lipunmyynnistä.