Asiakkaiden kokemuksia

Kokemuksia Linnanmäen työhyvinvointipalveluista

 

 

Referenssejä: Mikä tilaisuudessanne oli parasta?

"Se että väki teki niin tehokkaasti hommia alkupäivänä! Kaikki halusivat ilmeisestikin äkkiä hupailemaan laitteisiin! Myös ne ketkä eivät halunneet laitteisiin pysyivät menossa mukana ja nauroivat meille koheltajille! Hienoa tiimihengen tiivistymistä."

 

"Tilaisuus oli kokonaisuudessaan onnistunut. Päivä oli hauska ja erilainen. Hupiemäntämme oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Kiitämme lämpimästi Linnanmäkeä päivästä!"

 

"Kaikilla oli iloinen mieli ja kaikki olivat tyytyväisiä Linnanmäkeen tyhy-päivän kohteena."

 

"Kokonaisuus ja aikataulutus, kaikki sujui erittäin sujuvasti, eikä tullut stressiä aikataulutuksesta. Ammattitaitoista porukkaa joka puolella ja hyvä, että hyvin kielitaitoista porukkaa koko Linnanmäen henkilökunta."

 

"Porukan yhteishenki! Reipas ja fiilistä nostattava hupikisailun vetäjä! Jokainen ylitti itsensä ja uskalsi mennä hurjimpiinkin laitteisiin!"

 

"Tilaisuuden järjestäminen ei ole koskaan ollut mutkattomampaa. Olen järjestänyt kymmeniä yritystilaisuuksia ja en ole missään vaiheessa saanut samanlaista ja niin nopeaa palvelua kuin tällä kertaa. Kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen todella nopeasti ja viime hetken pyyntöihinkin reagoitiin heti."

 

"Tilaisuus oli kokonaisuudessaan onnistunut. Päivä oli hauska ja erilainen. Hupiemäntämme oli todella mukava ja ammattitaitoinen."

 

Lähde: Linnanmäen B2B-asiakaspalautekysely kaudella 2016.