Mikä on hupimestari?

Linnanmäellä työskentelee ihmisiä vuoden ympäri, mutta kesäkautena porukan määrä kymmenkertaistuu. Meitä kaikkia yhdistää yksi asia - hupimestarius.

Hupimestari on kuvaus siitä, millä asenteella, osaamisella ja työtavoilla me kaikki linnanmäkeläiset työskentelemme huvipuistossa. Uskomme siihen, että vain innostuneina ja sitoutuneina voimme tuottaa ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia, jotka ovat huvipuiston onnistumisen yksi tärkeimmistä edellytyksistä.

Hupimestarin avainominaisuudet ovat: hymysilmät, pelinenä, vinkkisuu ja turvakädet:

Hymysilmät: Palveluasenteemme näkyy silmistä. Hymyilemme, tervehdimme, kiitämme ja toivotamme hauskaa päivää.

Vinkkisuu: Yllätämme suosituksilla. Tunnemme puiston ja tuotteemme. Jaamme vinkkejä, jotka tekevät asiakkaiden yhteisestä päivästä onnistuneemman ja monipuolisemman.

Pelinenä: Haistamme asiakkaiden odotukset ja pulmatilanteet. Olemme aktiivisia ja löydämme sopivat ratkaisut, joilla huoletkin kääntyvät hymyksi.

Turvakädet: Varmistamme aina turvallisuuden, jotta jokainen voi huoletta pitää hauskaa kanssamme.

Hupimestari haluaa aina tarjota erinomaista asiakaspalvelua. Hupimestari vinkkaa asiakkaille rohkeasti erilaisia  laiteitta, tarjoaa makeampia huvipuistoherkkuja ja ehdottaa ikimuistoisia yhdessä tekemisen kokemuksia huvipuistopelien äärellä. Hän varmistaa vinkkisuulla ja myynnillisellä asiakaspalveluotteella onnistuneen päivän huvittelijoille.

 

 

 

Työskentely Linnanmäellä:

 

Tietoa eri työtehtävistä: