Prislista

Det är gratis inträde till nöjesparken.

Du kan alltså njuta av nöjesparkens atmosfär, programmet på scenen Estradi och tio avgiftsfria attraktioner helt gratis!

 
Allra roligast är det med åkband! Pris
Åkband 36-39 €

Med åkbandet kan du åka i Borgbackens alla attraktioner med hänsyn till längd- och säkerhetsbegränsningar. Åkbandet är i kraft under en besöksdag under säsongen 2017 och det aktiveras i samband med det första attraktionsbesöket. Åkbandets pris är detsamma för alla kunder, oberoende av längd och ålder.

köpt i nöjesparken 39 €

köpt i webbutiken (på engelska) på förhand, hämtat i nöjesparken

39 €

köpt på förhandsförsäljningsställe med S-Förmånskort

36 €
förhandsförsäljningsställena säljs åkbanden endast till S-Förmånskortsinnehavare (en del Prisma-, Sokos- och S-market-affärer samt på Sokos Hotellen i huvudstadsregionen i samband med övernattning). Köp av åkband ger ingen bonus. Försäljningstid 2017: 18.4.-22.10.2017
Kvällsåkband 30 € 

Åkbandet är giltig de tre sista öppettimmarna. Åkbandets pris är detsamma för alla besökare oberoende av längd eller ålder. Åkbandet ger tillträde till alla åkattraktioner med hänsyn till attraktionernas säkerhetsbegränsningar. Åkbandet gäller en besöksdag under säsongen 2017.

Uppdatering av åkband 10 €

Vill du göra ett nytt besök i morgon? Avsluta ditt besök på nöjesparken med att skaffa ett nytt åkband för 10 euro från biljettförsäljningen vid Festtorget och gör ett nytt besök följande dag. Förmånen är personlig och kan inte överföras till någon annan. Köpet som berättigar till uppdateringsförmånen ska göras medan det tidigare åkbandet ännu gäller och sitter kvar runt handleden. OBS! Uppdateringen kan inte göras följande dag. Det nya åkbandet fästs runt handleden vid köptidpunkten. Åkbandet kan inte uppdateras om nöjesparken inte är öppen följande dag.

 

 
Andra roliga biljettprodukter Pris
DUBBELSKOJ – Inträde till Undervattensvärlden med åkband/biljettknippe 8 €

Toppenförmån! I samband med att du köper ett åkband eller biljettknippe kan du skaffa inträde till Undervattensvärlden SEA LIFE för 8 € (norm. vuxna 16,50 € och barn 13 €).

Biljettknippe (inneh. 6 åkbiljetter) 38 €

Biljettknippet innehåller sex biljetter till åkattraktioner. Med en biljett kan du åka en attraktion med hänsyn till längd- och säkerhetsbegränsningar.

Åkbiljett 8 €

Med en biljett kan du åka en attraktion med hänsyn till längd- och säkerhetsbegränsningar.

Kombo 19 €

Innehåller två biljetter till åkattraktioner och två spelbiljetter. Med åkbiljetterna kan du åka i Borgbackens attraktioner med hänsyn till längd- och säkerhetsbegränsningar. Spelbiljetterna kan användas i alla spel med undantag av Tombola.

Sockervaddsskolan 7 €

I Finlands första Sockervaddsskola får du testa din egen fingerfärdighet genom att rulla sockervadd. I Sockervaddsskolan ordnas lektioner varje heltimme. Sockervaddsskolans biljetter säljs i Sockervaddsskolans kassa och i biljettförsäljningen.

Lintsikampen 10 €

Spelhäftet Lintsikampen innehåller fem spelsedlar, med vilka du kan spela Borgbackens roliga spel. Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet och Ammunta. Spelhäftet innehåller uppgifter om hur deltagarna kan tävla med varandra. Som extra förmån får du en spelomgång i Hyväntekijät-hjulet.

 

Produkternas giltighetstider

Alla produkter gäller fram till 2017 säsongens slut (22.10.2017), såvida inte annat nämns. Oanvända produkter gottgörs inte.

Säkerhetsgränser
Kontrollera attraktionernas säkerhetsgränser innan du kommer till nöjesparken. Åkattraktionernas säkerhetsgränser grundar sig på de längdbegränsningar som tillverkarna fastställt och som godkänts av myndigheterna. Störtbågarna kan hindra storvuxna personer från att åka i attraktionen. Längden kontrolleras innan man får åka i en attraktion.

Gratisattraktioner
Borgbacken erbjuder tio attraktioner som du kan åka gratis: KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli och Vankkuripyörä.

Barn kan behöva följeslagare i åkattraktionerna
Observera att ett barn kan behöva en följeslagare i vissa av åkattraktionerna. Följeslagaren ska ha fyllt 15 år. Följeslagaren ska ha ett eget åkband eller en åkbiljett för att kunna åka tillsammans med barnet. Ett barn som är under 100 cm eller barnets följeslagare kan åka gratis i Hästbanan, Landskapståget, Karusellen och Lastbilsrallyt, då den ena av dem har ett åkband eller en åkbiljett.

Grupper
Borgbackens försäljningstjänst sammanställer gärna en särskild offert på biljettprodukter för grupper på minst 15 personer: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Närmare information om företags- och gruppbiljetter finns på företagssidorna här.

Betalningsmedel i nöjesparken
Kontanter kan användas för betalning överallt på Borgbacken. Med bank- eller kreditkort (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard, American Express) kan du betala överallt i nöjesparken. Spel kan dock inte betalas med bank- eller kreditkort. För att kunna betala med ett chipförsett kort krävs det att du har en personlig PIN-kod. Mer information om chipskort får du från din bank.

Kultur-, konditions- och fritidssedlar
Enligt skattelagstiftningen kan kultur-, idrotts- och fritidssedlar inte användas i nöjesparker. Därför godkänns inte kultur-, idrotts- och fritidssedlar som betalningsmedel på Borgbacken.

Ändringar
På grund av väderlek, tekniska problem eller andra oförutsedda händelser kan nöjesparken vara tvungen att stänga attraktioner eller göra ändringar i programmet. Köpta biljetter och åkband byts inte ut och återinlöses inte.